Какво повече НЯМА да купя - 15

• 97 808
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Топено сирене "Равногор". Знам си аз за тея топени сирена, но го купих уж за по" истинско". Тричаво и кисело, с консистенция на маджун.

# 466
Никакви кори на сач. Мислех, че на Лидл са гадни, но днес взех на Царица и са още по-отвратителни.

# 467
Trotinettka, опитай топеното сирене на Бонитрекс. На мен ми харесва.
Скрит текст:

ЕТ "Бонитрекс Наско Бончев"

Последна редакция: сб, 29 юни 2019, 08:37 от Анонимен

# 468
Ориз Инком. Много го харесвах в началото, дори и аз, която трудно успявам да сготвя вкусен ориз, се справях добре. От миналата година зрънцата изглеждат бели, не прозрачни. Скоро бях купила, но само си затвърдих мнението, не става - безвкусен е. Да похваля един друг, Кръстев, евтин е, но доста вкусен.

# 469
Няма да купя отново парфюм от Лили. След първия ден нямаше вече арома.

# 470
Ей тази моцарела,  купена от Лидл вчера,  не бих повторила. Безвкусна и безсолна мазна консистенция. Ми тя сланинката ми е в пъти по-вкусна,  защото е соленичка и има подправки.

# 471
  • Sofia
Аз я харесвам,а и моцарелата си  е безсолна .

Не ми хареса ацедофилното кисело мляко Нарине,горчеше ми.

Последна редакция: нд, 30 юни 2019, 17:09 от Doli

# 472
Моцарелата от Лидъл ми е чудесна, редовно купувам. Не е солена никога, а и не трябва да бъде.

# 473
Ами то моцарелата всъщност е прясно безсолно или с много ниско съдържание на сол сирене. Няма изявен вкус и на някой може да му се стори леко гумена, безвкусна и безсолна. Но как върви на едно хубаво капрезе с пресен розов домат, зехтин, босилек, чесънче или пък с домашно или хубаво купешко песто, ммм.

# 474
  • оттам, откъдето започва България
Карате ме да се чувствам раздвоена от мненията ви.
По принцип обичам моцарела и кашкавалената ми е любима.
Моля ви, кажете, че тази не е такава, за да се успокоя, че не съм си купила. Sad

# 475
  • София
И аз я купувам редовно,чудна е.Правя пици,сандвичи,салати с нея.
Джасте,не си честна с това капрезе.

# 476
  • София
Лидлската зряла моцарела е страхотна за пица, аз взимам настърганата, стават и страхотни принцеси с кашкавал от нея.

# 477
И аз не съм попадала на солена моцарела....

# 478
Настърган пармезан от Кауфланд!!!
Докато този на Лидл е страхотен!

# 479
  • София
Настърганото Grana Padano марка на Billa - още с отварянето си има дъх и вкус на синьо сирене (обичам и него, но все пак не е нормален този вкус и дъх).

Общи условия

Активация на акаунт