Какво повече НЯМА да купя - 15

• 97 812
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • offshore & overseas
На мен всички мицеларни води, които съм използвала, ми лепнат впоследствие (Нивеа не е сред тях). Затова и спрях да ги купувам и прилагам - не ми допада усещането, аха-аха все едно си се мазал със захарен сироп. Тоалетни млека не използвам пък поради причина, че остава не само лепкаво след тях, но и мазно. Абе, няма оправия, щото геловете, които най ми допадат като резултат, пък често пресушават.

Последна редакция: чт, 27 юни 2019, 17:13 от Мяуче

# 451
  • София
На мен ми допадат лосиони на спиртна основа (козметичката ми прави такива). Много хубаво почистват лицето, но пък изсушават. За грим не стават естествено. Та си карам на мицеларна вода, която и на мен ми лепне. Последно не знам с коя съм, няколко вида смених, но все същата работа.

# 452
Излиза, че май аз не съм за мицеларна вода (ето какво няма да купувам повече). Кожата ми се омазнява бързо и след като съм ползвала мицеларна вода изглеждам сякаш съм си залепила найлон на лицето - кожата е гладка и ужасно лъщяща. Не знам дали от това, но изглежда и много опъната 😆

И други продукти съм купувала на Нивеа, но пак нещо не бях доволна.

# 453
  • в полите на Балкана
Сигурно е до кожа. Със слънцезащита 30фактор на Нивеа, аз се обринах, половината не. Аз съм с много светла кожа, но никога до сега не съм изгаряла, а алергия към слънцезащитна козметика правя за втори път в живота си, но този път е просто много.

# 454
Една приятелка каза, че слънцезащитата на Нивея не е ок. Станала на препечена филийка от техен слънцезащитен.

# 455
  • Пловдив
Слънчевата защита не е шапка- невидимка. Трябва да се подновява през определен период,  водни бани и т.н. от години ползвам основно Нивеа за цялото семейството и фал до момента нямаме.

# 456
Каквото съм ползвала на нивеа като слънцезащита, съм била доволна. Може да е до партида.

# 457
  • Пеликания
Използвам този на Нивея и съм доволна. Всичко е до кожа.
Скрит текст:

# 458
  • София
И аз не съм доволна от продуктите на Нивея, особено тези на бългаеския пазар.

# 459
Все забравям-телевизори Филипс.
Безброй поправки,при първата светкавица е заминал.
Заложихме на Сони.

# 460
Все забравям-телевизори Филипс.
Безброй поправки,при първата светкавица е заминал.
Заложихме на Сони.
Може би е съвпадение, но 55 инчов Филипс у нас пострада непоправимо /е, не точно - срещу 750 лв за частта и отделно труд може би! щеше да бъде поправен/ от  "върнат ток" от чисто нов, но офазяващ лаптоп (технически правилно и с точните термини дефекта на лаптопа и как точно е повредил телевизора не мога да обясня, извинете ме за лаишкото описание ). Иначе телевизора преди това работеше отлично около 4 години.
Иначе за защита от гръм - както наскоро разбрахме, по много от блоковете из цялата страна липсват гръмоотводите...
Продава се едно устройство срещу токови удари, което включваш в контакта, а в него включваш ТВ, компютър, пералня, бойлер и т.н. Неудобното е, че това устройство (с размери на ароматизатор за контакт) няма как да го сложиш за предпазване на вградени уреди.

# 461
Купих си такова против токов удар при светкавици,струва 14 лева,да ми изгори тв за 3300 лева заради 14 хахахахахах

# 462
Купих си такова против токов удар при светкавици,струва 14 лева,да ми изгори тв за 3300 лева заради 14 хахахахахах

Значи проблемът не е във Филипса, а в устройството за "защита". То и Сонито сигурно ще е следващата заклеймена марка при тия гръмотевични бури...

# 463
Пак не четат хората тук 😂
Преди да си купя защитата бях с Филипс,и единия път повредата не беше от светкавица 😂
Когато купувах Сони-то ми разказаха как веднага разубеждавали клиентите които са дошли с нагласата да купят Филипс.
Просто в телевизорите не са добри вече.
Това в Технополис.

# 464

Когато купувах Сони-то ми разказаха как веднага разубеждавали клиентите които са дошли с нагласата да купят Филипс.

Това в Технополис.
В магазините хвалят това, което им е казано.
Моят е с марка Philips и нищо му няма при вече няколко токови удара.

Общи условия

Активация на акаунт