Какво повече НЯМА да купя - 15

• 97 827
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • ПЛОВДИВ
Благодаря. За Меглио не се бях сетила, съответно не съм го ползвала.

Моля. Един съвет ако може: Сложете си в банята и в кухнята по един микрофибарен парцал и след всяко ползване на мивката и смесителя попивайте водата с него и така няма да остават петна и да я чистите всеки ден. Wink

# 436
  • София
В София има ли ги продуктите на  Сигмен и къде?
В магазините "ДАР".

# 437
Онзи ден чистих потъмняло дъно на тенджера. Пръсках с Миглио, след това намазах с Циф, престоя малко и след това изтърках с тъмната страна на гъбата. Ако не стане от първия път, повтарям.

# 438
В София има ли ги продуктите на  Сигмен и къде?
В магазините "ДАР".

Благодаря! Има го до нас този магазин, ще се възползвам!

# 439
  • При децата ми
Ако някой може да предложи алтернатива на Роли (че напоследък рядко го намирам), ще съм му много благодарна.
За мен Роли би било прекалено абразивно.
За мивките и смесителите ползвам тази паста от Лидл и съм много доволна.

Коя е пастата? При мен не се отваря линка.

# 440
Майонеза в буркан Remia.
Не стига че на касата ми взеха с лев повече за нея(Кауфланд),ами и самата майонеза е един сладък млечен сос с горчица.Ужасно просто.

# 441
Ако някой може да предложи алтернатива на Роли (че напоследък рядко го намирам), ще съм му много благодарна.
За мен Роли би било прекалено абразивно.
За мивките и смесителите ползвам тази паста от Лидл и съм много доволна.

Коя е пастата? При мен не се отваря линка.
Странно, изчезнала е снимката.
Ето друга:

# 442
Преди да се роди детето купих с голямо желание две бодита на "Мели М" по-големи с идеята да ги носи на фестивала на народната носия в Жеравна. Ето такива:
https://nosii.com/product/1251/bebeshko-bodi-s-shevitsa.html
 Порастна момчето и извадих бодитата. Изпрах ги - бието и ръкавите пуснаха боя. Лошото е, че се оцветиха и двете въпреки цветоулавящите кърпички, които ползвам. Сега имам розови бодита с народна шевица. Изпрах ги снощи пак, отново с кърпичка, ами по-зле става - там, където е лежало боди върху ръкав чак се е оцветило повече. Като петно отделно седи. Има го и на кърпичката чак, която е била между двете.

Ебаси боклуците. А какво ако тая боя попадне на бебешка кожа? Българска работа.

# 443
  • Sofia, Bulgaria
Лично аз много избягвам продуктите на Нивеа. Било то шампоани, кремове за лице или мицеларна вода. От абсолютно всичко се обривам ужасно много и ми отнема много време да се възстановя. Не знам дали е персонално при мен или случва и на други. На моменти съжалявам понеже имат доста хубави продукти, но просто не ми понасят и спрях да купувам.

# 444
  • София
Не, не се случва на всички. Ползвала съм най-различни продукти на Нивеа, никога не е имало роблем.

# 445
Аз също съм доволна от Нивеа. От години ги ползвам.

# 446
  • в полите на Балкана
От началото на месеца лекувам обрив от слънцезащитата на Нивеа. Много трудно минава.

# 447
явно е до кожа, вкъщи ползваме доста продукти на Нивеа /за момента само шампоана не съм във възторг Laughing /, и сме доволни, а понеже сме много бели, само със слънцезащитния на Нивея /е да 50ти фактор и след това 30ти/ не изгаряме на плажа.

# 448
Индивидуално е, аз се обривам от продуктите на Юсерин.

# 449
Аз на Нивеа не купувам отдавна продукти, просто не сън доволна от качеството. Последно си купих мицеларна вода и ми е някаква много гадна и лепкава, а на опаковката пише, че не е нужно измиване след нея. Мисля да я ползвам за да си чистя обувките с нея. Да видя дали поне това ще свърши добре.

Общи условия

Активация на акаунт