Какво повече НЯМА да купя - 15

• 97 792
  • 736
  •   1
Отговори
# 495

Пълна е с боклуци, камъчета и жито. Варих я три часа и все още хрупа!

# 496
Няма да купя отново парфюм от Лили. След първия ден нямаше вече арома.

От Лили преди 3 години си купих 30мл от парфюм, който иначе добре познавам. Абсолютен ментак се оказа. 45 лева за един ментак. Ужасно ме беше яд и оттогава съм го намразила този магазин. Нищо не купувам от там.

# 497
Мен пък касиерката в Лили ми беше приложила стар магазинерски трик, добави стоките ми към предишната сметка, която не я беше приключила. Аз обаче, много съм лоша, на всеки добавен артикул си правя наум сметка и стигайки до касата с точност до лев плюс-минус, знам колко дължа. Не ѝ мина номера. Лили не ми е от приятните места за пазаруване.

# 498
Аз мислех, че в тези големи дрогерии не въртят номерца на дребно, но уви.

# 499
Ако мине явно. На края на деня, може да си добавят още един надник. А уж касата се отваря при приключване на сметката.

# 500
Фанта Боабаб с малина и лайм . Поне за мен вкусът е отвратителен .

# 501
Касата се отваря при маркиране на стока, мисля.

# 502
  • София
Уж се отваря при приключване на сметка, за да се приберат парите и да се върне ресто. При маркиране на стока не би трябвало да се отваря. Няма логика просто.

# 503
Защо да няма логика? Регистрира се покупка и касата се отваря, за да се приберат парите и/или да се върне ресто.  Аз веднъж на каса платих и после се сещам да питам дали могат да ми уедрят едни пари, касиерката ми каза, че касата автоматично се затваря и просто не е възможно.

# 504
  • до най-прекрасния мъж
При приключване на сметка се отваря касата. Дори да плащаш с карта, пак се отваря. Вчера се загледах в К, отвори се и момчето си прибра бележката от ПОС терминала.

# 505
А може и да е цъкнала етикета преди да започне да маркира моите неща, знам само, че такова чудо в моите покупки не е имало. Както и да е. Влизам само в краен случай в Лили от тогава.

# 506
  • София
Защо да няма логика? Регистрира се покупка и касата се отваря, за да се приберат парите и/или да се върне ресто.  Аз веднъж на каса платих и после се сещам да питам дали могат да ми уедрят едни пари, касиерката ми каза, че касата автоматично се затваря и просто не е възможно.
Регистриране на покупка и приключване на сметка е едно и също, но при само МАРКИРАНЕ на продукт (без да е приключена сметката) - няма логика да се отваря касата. Сканиране/маркиране на продукт се случва преди да се приключи сметка.
Ако жената е дала точно пари, може да не е била приключена предната сметка. А може и някой баркод да е дал друго име. В Кауфланд ми се е случвало да ми маркират нещо с червен етикет и на касовата бележка да излезе като съвсем друг продукт.

# 507
Нескафе 3в1,от новото rich aroma.
Вкуса и аромата са ужасни.

# 508
Нескафе 3в1,от новото rich aroma.
Вкуса и аромата са ужасни.
Даа ужасно е...

# 509
Мен, ако ме питате, то изобщо 3в1 е ужасно, на която и марка да е. Някаква химия пълна с химична сладост. Жива, ( всъщност добре консервирана) отрова. Не, че не съм купувала понякога или не съм пила, но преди време като зачетох състава, направо се ужасих и вече изобщо не посягам към такива гадости, отделно, че е безумно сладко.
Направи си едно хубаво инстантно кафе с прясно мляко, малко захар/мед, ако обичаш сладко, сто пъти по добре е.
Дори и с подсладител и сухо мляко да се направи, пак няма да е толкова отровно, колкото готовото дето е набъкано с какво ли не.

Общи условия

Активация на акаунт