Какво повече НЯМА да купя - 15

• 97 739
  • 736
  •   3
Отговори
# 570
Тази е просто супер, дори високият клас демакиатори не могат да се преборят с нея. Харесвам и мицеларните на Биотен.

# 571
Аз ползвам на Loreal Почистваща двуфазна мицеларна вода за лице. Много съм доволна.

# 572
  • София
Аз си взех черната двуфазна мицеларна на Нивеа ония ден, маха спиралата за секунди, много съм доволна.

# 573
  • София
Аз си взех черната двуфазна мицеларна на Нивеа ония ден, маха спиралата за секунди, много съм доволна.
Може ли снимка ?

# 574
# 575
А аз изобщо не съм доволна от нея и не бих я купила отново.
Всичко е въпрос на вкус и поносимост към козметиката, но на Нивея вече нищо не купувам.

# 576

Никога повече няма да купя от тях. В сравнение купени гъбки от магазин за 1лв със ъщата цена ми вършат много по-добра работа. С тези от снимката на два пъти по-висока цена не свърших никаква работа, стопииха се при почистването за 5 мин..

# 577
И аз съм от отбора анти Нивеа, всичко е ужасно. Обривам се, като за последно. Наистина си е до кожа, но много мои познати не са доволни също.

# 578
  • София
Абе въпрос на понасяне е на кожата и чувството което оставя. Ето аз на розовата им серия си взех измивен гел, ужасен е, все едно лицето не съм си мила изобщо. Но това ми маха спиралата за секунди което е огромен плюс с мен, не го бъркайте обаче с мицеларната вода, ползвам я само за почистване на IQOS-a че щипе ужасно

# 579
  • София
Постепенно и аз започнах да подминавам продуктите на Нивеа, а след като едно лято спреят им за слънце буквално ми разяде лака на краката и то първи ден и от първо пръскане, замина в коша и флакона и цялата марка.

# 580
Орифлеймски шампоан Елео и каквото и да е на Орифлейм. Изкъпах се с Орифлеймския шампоан Елео, изсуших се със сешоар и излязох. Обаче от както се изкъпах усещам едно лепкане на косата, все едно е мокра и на допир е много гадно. Освен това ми се появи един вид рошавост, все едно имам бебешка коса. Joy
Може ли да ми кажете хубав шампоан от който сте доволни за суха коса Grinning

# 581
..стопиха се при почистването за 5 мин..
😂 В това е магията, скоро ги обсъждахме. До преди 10-ина дни гледах в Лидл 14 гъби за 0,80 лв. Купи си тях, вместо една гъба за еднократна употреба за 1,00 лв. 🙂

# 582
  • София
То сигурно това е магията, ама не чистят. Два вида съм купувала, не стават. Или аз нещо не ги използвам както трябва. Няма да купя повече и аз.

# 583
..стопиха се при почистването за 5 мин..
😂 В това е магията, скоро ги обсъждахме. До преди 10-ина дни гледах в Лидл 14 гъби за 0,80 лв. Купи си тях, вместо една гъба за еднократна употреба за 1,00 лв. 🙂
Ползвам отдавна такива гъби, няма как за 5 мин. да се изпари магията. За втори път купувам такива и първият път бях много доволна.

# 584
  • оттам, откъдето започва България
Пролетно цвете, аз също предпочитам тези от магазин за 1 лв., след като съм ползвала показаните от теб Fino. В началото ползвах на Sano, но там цената е още по-висока, а същата работа вършат.

Общи условия

Активация на акаунт