С какво ви дразнят свекървите - тема 108

• 39 147
  • 795
  •   1
Отговори
# 270
Моята свека не ме дразни хич, даже много се обичаме (пу пу), обаче зълва ми доста. Използва мъжа ми за разни услуги, иначе не се сеща да се обади да пита как сме. Само, когато има нужда от услуга/пари. Оная вечер, тъкмо ще къпем бебето, нашата ми пише мъжът ми да отидел да й купи цигари и да й ги занесе. Нямала нашата пари. То хубаво, ама да се сетиш в 20 ч...Ей за такива простотии го занимава постоянно. Не идва да се порадва на малчо, а живее на 10 мин.от нас, само тя ни е роднина наблизо, няма никой друг. Е не я огря де.

# 271
  • Варна
Ето нещо хем за темата на свекървите, хем за дивана на Популе Simple Smile

Скрит текст:

# 272
  • ЯМБОЛ
 Пише се за свекървите дразнители.А за свекърите,ни дума.Има доста случаи,в които свекървите просто са говорителки на мъжа си.В други случаи,свекърите са просто лицемери,скрити лимонки,хора подклаждащи огъня.

# 273
  • Най-красивата страна
Моят свекър Бог да го прости,беше много свестен човек,възпитан,интелигентен,добронамерен.За него нищо лошо не мога да кажа.Той готвеше у тях и то с удоволствие.Свекървата не може да готви,но го критикуваше.
Той беше спестовен,правеше си сметката,тя обратно-пилееше.
Много си е патил с нея.
Той-много спокоен,все усмихнат.Тя все намусена и мърмореща.
Как я е търпял толкова години не знам.

# 274
И при мен свекърите са коренно различни, чудя се как са вече 30г заедно Hushed

# 275
Ооо, и при мен проблемен е свекърът...Сръдлив, вечно недоволен, обича да обсъжда неща, което не го касаят и не спазва лекарски съвети. Цял живот е командорил жена си и грам не й е бил в помощ.

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 16:35 от ~Тити~

# 276
  • при късмета
Не са изключение примерите за свекър, вместо за свекърва. Въпреки това някак не могат по брой да се мерят с жените си.
За протокола и моя имаше някакви опити за реплики, но толкова бързо беше сложен на място, че дори нямах време да се оплача

# 277
Свекърът е голям веселяк и съответно понякога джаста-праста. Сега като бяхме на гости за НГ и беше слънчево, играят на двора със сина ми (на 2г. и малко). Чувам клаксона на колата, дребният нещо хихика, но не се замислих много. После се оказа, че го сложил отпред и шофирали из двора. Поядосах се, защото точно така стават белите, но не съм повдигала въпроса, защото бяха минали вече ден-два. Всъщност повече се ядосах, че ММ беше с тях и нищо не казал, аз от него научих каква е случката. Баща му ако не се сеща, бива той да се намеси. Но ние с него си имаме тоя спор с безопасността в колата.

# 278
  • Fort Worth, TX
Що спорите?Да не вози детето без столче?

# 279
Е не много ясно, остава и да е толкова загубен. Може би аз съм една идея по-вманиачена, чета, избирам модели и т.н. Притеснявам се ако трябва да идем някъде с убер/такси без столче (броени пъти се е случвало, от и до летището) и веднъж в пороен дъжд за 5мин от яслата да го прибера. Съответно и до яслата винаги си е в стола и закопчан. И ММ все мрънка, че едно време все на столче сме се возили, прозоводителите само сменяли изискванията, че да се купува (което сигурно отчасти е така, но за безопасност говорим все пак). За мен няма база за сравнение със сегашния трафик и скорости.

И да, за свекър ми столчетата също са измислица, племенникът си се вози без колан също. Така че бих имала едно наум ако трябва да се вози с него, направо бих пропуснала всъщност по възможност.

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 17:12 от Фиффи

# 280
Свеки изпратила дрешки на малкия (за пръв път му купува нещо, на 11 месеца е), обаче всичките малки, нито една не му стана. Тя е много стиснат човек и особенно за дрехи не обича да харчи. Благодарихме и за подаръка, но и казахме че са малки. И се започна "ама как така ще са малки?? нали са за 18 месечно, не може да са малки, я му ги облечи и да видя от камерата колко са му малки, невъзможно е да не му стават!" Flushed С един такъв подозрителен тон, сякаш не ни вярва. Казах, че няма как да му ги облека, преди да ги изпера, а и няма смисъл, нали аз го преобличам това дете 5 пъти на ден и с просто око мога да преценя дали ще му станат. Казах, че ще е по добре да ги запазим с етикетите и да подарим на друго бебе( например на внучето на брат и). Ами, разсърди се, не разбрах защо.

# 281
не можете ли да ги смените с по-големи?

# 282
Не може, в чужбина сме.

# 283
Вие сте в чужбина, а тя в България, така ли?
Изпращате й ги обратно и тя да сменя!

# 284
Да, тя е в Бг. Не мисля, че ще ги сменят, тя не пази касовите бележки, много сигурна е била, че ще му станат.

Общи условия

Активация на акаунт