Сватба, булките на 2019 тема 4

• 33 129
  • 759
  •   1
Отговори
# 675
Момичета , аз съм в шок от годешния си пръстен. Обожавам го, но снощи беше окей а сега забелязах , че е изкривен. Как е възможно това да стане? И възможно ли е да се поправи? Каква е причината?

# 676
Moите пръстени почти всички са изкривени, от много носене. Не знам дали може да се оправи, питай някой бижутер Simple Smile

# 677
infinity7 идете в магазина, от който е закупен пръстена, трябва да има някаква гаранция или сертификат, моя има. Не е нормално да се изкриви до такава степен, със сигурност ще ви предложат някакъв вариант за поправка, не се притеснявайте Simple Smile

# 678
  • Пловдив
Аз моя годежен не го нося (нося но друг които ми подари младоженеца, тоест имам два Grinning ). Прекалено много ми харесва първия и ме беше страх да не го унищожа, често става така. Би трябвало да може да се оправи, но има вариант пак да се огъне, по тънък е там където се е огънал Sad  Сега за халките се чудя какви да вземем ,че да не се прецакат Sad

# 679
Гаранциите не покриват огъване, мисля се води , че се получават от удар или нещо много тежко, но знам, че отпада гаранция при такъв дефект.
Ние сме харесали такива халки, миналата седмица ходихме до дуо, но в събота и се оказа, че заради празничните дни почиват, та така.. но ще отидем скоро пак, още сме в чуденка дали да са матови.
Скрит текст:

# 680
Много ми е тъжно. На 9 месеца е . Не е кой знае колко отдавна..
Странното е че не съм го удряла и изведнъж видях такава деформация. Мисля да го занемес от където е купен , но ако не могат да го поправят ще се побъркам.

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 14:29 от infinity7

# 681
  • Пловдив
Много ми е тъжно. На 9 месеца е . Не е кой знае колко отдавна..
Странното е че не съм го удряла и изведнъж видях такава деформация. Мисля да го занемес от където е купен , но ако не могат да го поправят ще се побъркам.
Ще могат да го оправят, но пак може да стане така, аз имах един които няколко пъти така става и накрая ми писна и го смених, надявам се при вас да успеят да измислят нещо по трайно Heart Пожелавам ви успех!

# 682
Благодаря Ви. Ще пиша като го занесем да споделя какво са казали. ❤❤

# 683
Ще го поправят Hands V , просто ще те таксуват, това имах предвид аз.

# 684
Сега попаднах на две супер готини идеи за подаръци за гостите - едната е диск с любими песни на двойката, а другата - бутилка с вода, на нея с тиксо залепени 2 хапчета и надпис от типа "Благодарим ви,че се забавлявахте с нас. Грижим се за доброто ви здраве утре " Simple Smile
Аз също не обичам прахосъбирачки. Ние ще подаряваме бутилки с вино.

# 685
Сватбата е тържеството на младоженците, за това се прави според техния вкус. Всяка идея, която споделят минали и бъдещи булки относно организацията е в плюс и много благодаря за активността на всички в темата. На вече "бракуваните" - честито и горчиво.

Нашият меден месец ще е на Миконос. Nature Sunrise
Относно букета - със сигурност ще си взема с изкуствени цветя.
Миналата година бях късметлийка и хванах букет, който беше от естествени - за 2 дни се спаружи, остана само дръжката и се наложи да го изхвърля. Не обичам да събирам излишни вещи, но съжалих, че не се съхрани, понеже  явно поверието се сбъдва и ще съм булка тази година...
А и предпочитам да не унищожавам цветя, за които знам колко труд се полага да бъдат отгледани - лично мнение.
Относно подаръците за гости смятам, че е уважително младоженците да дадат нещо в замяна на труда, който те ще си направят, за да присъстват на събитието. Спрели сме се на метални отварачки, които се надявам да влязат в употреба рано или късно. Ще поръчам и камера за инстантни снимки, които ще подарим на гостите, за да им останат за спомен. Simple Smile

Може ли да споделиш откъде  ще поръчаш камера? За InstaX ли става въпрос ?

# 686
  • Варна
Може би ще ви шокирам с моя избор на аксесоари, но ще ви ги споделя Simple Smile. Много обичам аксесоари, купувам си постоянно и обичам да нося много големи обеци.
За моминското съм избрала
Скрит текст:
които ще комбинирам с ето това колие
Скрит текст:
За подписването, мисля да съм с тези, но предвид тоалета,който си купих, може би ще сменя избора.
Скрит текст:
а за сватбата имам няколко варианта, но ще преценя след корекцията на роклята ми.
По нея има перлички и може би ще трябва да си взема нещо с перли, а аз хич не ги харесвам (мое мнение), просто така се случи,че по роклята има.
biserra, това на комплекта са перли нали? Изглежда добре. Може би нещо такова трябва да е и при мен, но без колие.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Общо взето си попълвам колекцията постоянно и като наближи ще реша какво точно ще сложа.

# 687
  • Пловдив
rallytsa нещата са много красиви, аз не мога да нося обеци (после с дни ме болят ушите, нещо не ми понасят Sad ) .Които и да избереш няма да е грешка Heart

# 688
Може би ще ви шокирам с моя избор на аксесоари, но ще ви ги споделя Simple Smile. Много обичам аксесоари, купувам си постоянно и обичам да нося много големи обеци.
За моминското съм избрала
Скрит текст:
които ще комбинирам с ето това колие
Скрит текст:
За подписването, мисля да съм с тези, но предвид тоалета,който си купих, може би ще сменя избора.
Скрит текст:
а за сватбата имам няколко варианта, но ще преценя след корекцията на роклята ми.
По нея има перлички и може би ще трябва да си взема нещо с перли, а аз хич не ги харесвам (мое мнение), просто така се случи,че по роклята има.
biserra, това на комплекта са перли нали? Изглежда добре. Може би нещо такова трябва да е и при мен, но без колие.
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:
Общо взето си попълвам колекцията постоянно и като наближи ще реша какво точно ще сложа.

Страхоотни аксесоари! Heart Eyes Обеците за моминското ти са Hands Raised Hands .  Аз за сватбения ден ще заложа на много семпли обечки, тъй като ще имам аксесоар в косата. Роклята позволява някакво семпло, почти незабележимо колие и гривничка, но ще пропусна.

# 689
  • Варна
И аз ще имам аксесоар в косата хаха... Не искам да съм като коледна елха,затова нека ми направят прическата и ще преценя. До тогава ще трупам тука вкъщи от където видя обеци и гердани и накрая ще решавам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт