Сватба, булките на 2019 тема 4

• 33 094
  • 759
  •   1
Отговори
# 750
  • Варна
Искам да ви се похваля че вчера намерих своята рокля и съм много щастлива. Ще се наложат корекции, защото ми е и широка и дълга, но съм много доволна че влязох в този магазин. Никъде нищо не можах да си харесам на другите места, вече се бях поизнервила от обикалянето и ако не беше майка ми да ме убеди да вляза наистина щях да го подмина. Влязох с нежелание а се оказа че там ме е чакала моята рокля.

# 751
  • Варна
Здравейте. Нашата сватба ще е на 27.07 Simple Smile В общи линии съм готова почти с всичко в момента уточняваме украсата и цветята. За подаръците решихме да оставим кутията на видимо място на коктейла след изнесения ритуал и сме предвидили в програмата 1 час за снимки с гостите и поздравления и тогава всеки ще има време да ни даде подаръка си. С кумовете се разбрахме да си изберат нещо за вкъщи след сватбата и ние да им го вземем.
Аз нямам рокля още ;X. На 13 и 14 април ще ходим до пловдив и мисля да обиколя в Асеновград ,но проблемът е,че не знам магазините там. Може ли да ми препоръчате?

Здравейте,

Случайно прочетох, че сте решили да оставите кутията за подаръци на видно място след коктейла и реших да дам приятелски съвет, ако искате го послушайте. Като цяло идеята не е лоша, но по този начин някои от гостите няма да са сигурни кога и какво да правят, други ще го приемат за неуважително, че примерно няма наздравица с тях след което да си пуснат паричките, а не е изключено да има и такива, които да се възползват от факта и да не пуснат плик изобщо – не знаеш кой как може да те разочарова. Просто давам съвет, който беше даден и на мен от ДЖ-я който си избрахме и е ставал свидетел на множество разочарования. Включително и на кражба на кутия с пликчета от човек, който не е бил поканен на сватбата.

Поздрави,

Благодаря за препоръката, ще я взема предвид Simple Smile И от други места ме предупредиха,че на плажа не е много удачен вариант да оставям ''съкровището'' без надзор. За сега не съм мислила как точно ще променя плана за поздравленията и кутията, моля всички да споделите как сте го измислили вие.
Знам,че сме го обсъждали и преди, но общо взето вариантите които сме коментирали са два: поздравленние по време на коктейла, което както разбирам е объркващо и неудачно и обикаляне с кутията по масите за наздравица и приемане на подаръка, което пък на мен лично ми е грозно и не бих го направила. Надявам се и мен да ме посъветва водещия, спрямо мястото къде и как е най-добре да се случат нещата, а до тогава съм отворена и за други идеи Simple Smile

stelsity Честито за роклята Simple Smile От къде е?

Последна редакция: вт, 14 май 2019, 19:50 от rallytsa

# 752
Момичета от Бургас откъде взехте цветята, търся още фигурка за торта, украса за кола и було нещо много скъпи ми се виждат

Ние сме наели флорист Ваня Георгиева от Орхидея, има магазин за цветя в Изгрев и Славейков. Разгледай страниците във фб на Луксевент и By the Love, там съм мяркала  табели за торта. Булото ще е от Брилянтин.

# 753
  • Варна
rallytsa от Варна е роклята от едно по малко магазинче близо до операта. Казва се бутик Ликасте.

# 754
Аз да се включа относно кутията за подаръци/пликове. Нашата (ако изобщо е кутия, обмислям вариант с украсен кош, зависи какво намерим) ще стои на масата за изнесения ритуал и в неговия край водещата ще каже, че следват поздравления и предаване на подаръци. Така беше на много сватби, на които сме били и нямаше неразбрали. А и аз като гост бях доволна да предам плика и да не се чудя къде да го държа после, една отговорност по-малко Simple Smile

# 755
Момичета, заповядайте в новата тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=1115983.new#new

Прегледах грубо 4-та тема за нови дати, които да впиша в заглавната страница, но е възможно да съм пропуснала някоя. Затова моля булките, които не се откриват в списъка с предстоящите сватби, да ми пишат, за да ги добавя! Корекции в заглавната страница могат да се правят до 24 ч. от публикуването. Simple Smile

RenettaBo много, много си красива! Поздравления, бъдете много щастливи! Flowers Bouquet

Последна редакция: вт, 14 май 2019, 23:33 от biserra

# 756
Здравейте момичета.
Моля ви да споделите кой ще ползвате за видео.
Сватабата е скоро, а изкочиха много непредвидени неща в друг план и сега останах без видео, че всички са заети вече за датата ни Simple Smile

Благодаря вии Simple Smile

# 757
ggbg, погледни в новата тема, там повече момичета ще ти отговорят. Ние ползваме местен Simple Smile

# 758
ggbg, погледни в новата тема, там повече момичета ще ти отговорят. Ние ползваме местен Simple Smile

Благодаря!
Аз дори не видях, че има нова тема. Обикновено старата се заключва Simple Smile

Мерси!

# 759

Общи условия

Активация на акаунт