Азиатска козметика и грим 9

• 39 174
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Аз съммм, малко така ще съм.Heart Eyes
Много са марките, от мегадийла чакам една ампула с хк да я видя и нея. В момента ползвам на purito и hada labo.

Последна редакция: сб, 06 апр 2019, 07:05 от Анонимен

# 121
Аз вече априори приемам, че ако някой се появи с ново име ще да е Теди HugJoy

Момичета, за да ви е мирна главата плащайте само с Пейпал - голямо удобство е, двойно подсигуряване, а реално нищо не струва да си имаш профил там. Сайтовете, от които пазаруваме уж са сигурни ама не за първи път се случва да се разбиват секюрити достъпите и да се точат данни и от по-сигурни. Миналата година бяха източили базата данни на един от най-големите международни сайтове за продажба на билети за концерти и фестивали, та надали бъгавата корейска платформа ще им се опъне.

За проба/грешка ситуациите  - ако трябва да съм съвсем честна до момента разочарования от продукти почти нямам дано и за напред така да продължава. Но аз и не купувам почти нищо без предварително обмисляне и четене. По-скоро ми се случвало нещо да не е съвсем подходящо за моите нужди в дадения момент или да не е ок с определена група от продукти, но като цяло нямам лоши покупки.

В тази връзка някой дали се престраши да пробва продуктите на ILLIYOON? Мария много хвали няколко от тях-ато крема с керамиди, един лосион..., ама аз след злополучното ми изпъпчване след маската с камелия съм мега скептична, а и честно казано съставът на маската е ужасен, основата отвратителна. Направо не знам как и се пречупи езика на Мария да каже, че била "супер наситена".

# 122
Мария ми харесва, но май прекалено комерсиална и рекламна  взе да става. Имам разочарования, но на общия фон не са много.

# 123
Момичета, аз пак ще поръчвам от yesstyle, така че, ако някоя от вас иска иска бих ползвала нейния код за отстъпка. Ще оставя тук и моя, ако някой иска да ползва допълнотелната отстъпка и да сме си полезни Simple Smile https://www.yesstyle.com/en/home.html?rco=QW9XGU
Извинявайте, ако поста ми е неуместен.

# 124
Изпуснала съм новата тема.
Аз поръчах едни хидратиращи sheet маски и сега се оглеждам за тонер и серум и евентуално някой крем. Иска си се един сериозен research 😉

# 125
Здравейте, прочетох 1та страница.
"10 - степенна грижа за кожата" - тея корейци се еб@ват с народа!
Нали на повечето от вас ви е ясно, че ако избобщо азиатките имат хубава кожа и коса, то не е само на "грижите"?

Иначе съм фен на Shiseido и съм имала 3-4 мазила през времето.

# 126
Ау, колко интересно. Ще ни разкажеш ли повече?
За хубавата кожа на азиатките. Не за Шисейдо.

# 127
Момичета, някой да е чувал/пробвал продуктите за коса на марката CP-1? Явно са популярни напоследък (поне по руските форуми) и имат няколко хитови продукта. Аз загледах ампулата с копринени протеини и скраба за скалп с морска сол

Последна редакция: нд, 07 апр 2019, 22:43 от Viola Tarakanova

# 128
Сума парА хвърлих за тая КК и накрая да разбера, че не съм азиатка.
Виола, и аз съм в търсене на нещо за коса, в момента полз0вам не корейска, на Kallos и за момента съм доволна.

# 129
  • Варна
Хм, поръчката ми от Jolse от 28-ми март все още е Awaiting Shipment - не е ли твърде дълго? Писах им, никаква обратна реакция.

# 130
Моите от 27.03 са в пощата.

# 131
Хм, поръчката ми от Jolse от 28-ми март все още е Awaiting Shipment - не е ли твърде дълго? Писах им, никаква обратна реакция.
Последната ми пратка я шипнаха, след като им писах, на 6 ден.

# 132
  • Варна
Значи пак ще пиша, ако се налага.
Благодаря!

# 133
Момичета, за 1ви път поръчвам козметика от този тип и заложих на yesstyle. Чаках един смотан молив 3 седмици, защото не бях видяла, че е с по-късна доставка, та най-накрая отпътува към мен. В този ред на мисли - как пристигат самите пратки? С някой куриер или от пощата ви ги доставят? Обаждат ли ви се предварително? Съжалявам, ако вече е обсъждано, но навлизам тепърва във вашите дебри и ми е много любопитно всичко Simple Smile

# 134
Това като двуфазно олио ли се явява нещо. Гледам му състава как го събраха в това шишенце.
https://www.yesstyle.com/en/neogen-dermalogy-real-fresh-foam-cra … 78##productAnchor

Бела, пристигат в пощата, в зависимост от клона или ти ги носят вкъщи или ти оставят съобщение да си ги вземеш.
Като мине една седмица от шипинга, ако няма нищо проверявай в пощата.

Общи условия

Активация на акаунт