Азиатска козметика и грим 9

• 39 149
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте момичета,
За около месец използване на продуктите на Бентън, натрупах малко впечатления, а и това е първата корейска козметика, с която започнах. Имам комбинирана кожа, предразположена към черни точки и пъпки.Бях си закупила травъл сета с идеята да пробвам повече продукти . И така започвам:
Fermentation Eye Cream - има по- плътна консистенция от останалите околоочни, които съм използвала, без мирис, много приятно се нанася на кожата.На сутринта кожата ми е озарена .По принцип нямам тъмни кръгове и дълбоки бръчки под очите, така че не мога да преценя как ще е в дългосрочен план.
Honest Cleansing Foam - определено не е моят продукт. Мирише на евтин сапун, на няколко пъти без да искам попадаше продукт в очите ми и ставаше нещо страшно, парене ужасно... (по принцип нямам чувствителна кожа, алергии и т.н), определено  не измива добре.
Aloe BHA Skin Toner- водниста консистенция, без мирис,харесва ми като подготовка на кожата преди следващите стъпки, не утежнява.
Aloe Propolis Soothing Gel- леко гъст,прозрачен гел, без мирис, НЕ успокоява пъпките ми, ако ги има.Мисля, че няма да повторя.
Snail Bee High Content Essence- тази есенция е с по плътна гелообразна консистенция, озарява кожата ми, не запушва порите и има лек избелващ ефект.
Snail Bee High Content Steam Cream- чудесно кремче, което не запушва порите ми, на сутринта кожата ми е много мекичка, няма мирис.
Tea Tree Cleansing Water- много успокояваща за пъпките вода, освежава лицето и го използвам като начална стъпка след измиването.Има много лек и приятен мирис на чаено дърво.
Това бяха продуктите на Бентън.
От 2 седмици използвам и още 2 продукта:
Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil- почиства добре гримът (малко по трудно се справя с водоустойчива спирала), не запушва порите ми и оставя кожата копринено мека.
Klairs Soft Airy UV SPF50 Essence- благодарение на вашите препоръки си закупих тази есенция и не съжалявам нито за миг.Просто кожата ми я обожава- много лека текстура, не оставя бял и мазен филм, попива мигновенно,което е важно за мен,защото лятото доста лъщя Simple Smile
Ами това е за сега от мен, чета ви всеки ден и трупам опит,благодаря за споделените резултати и мнения !

# 601
Пристигна ми бифида ампулата на Isntree, тъкмо навреме, вече изтисквах последните капки от пептидния ми серум! С нея дойде и кутията прополисови маски на JMS, която бях поръчала три дни по-рано. В понеделник съм на млечен пилинг, така че имам достатъчно опции за възстановяване на бариерата след това, ура!

Имам си и доволно колиствето тестери, включително и обсъжданите на Tony Moly кремчета, които съм получавала и друг път. Гелчето за мен е прекрасен продукт за дневна грижа за млада кожа, допреди две-три години бих му се зарадвала, но вече усещам нужда от нещо по-сериозно. Има много приятна консистенция, попива бързо, никакво раздразнение при мен, така че всички дами, които търсят нещо за дъщерите си - взимайте Chok Chok гела! Интензивният крем е приятен, определено по-плътен, но някак си не е нещо, което да ме накара да кажа "уау", може би, защото много ми харесва този с бета-глюкан на Iunik и в момента не мога да оценя друго.

Нали помните как казах, че нищо няма да взимам... Сега пък нещо ме задърпа в посока Q10 и пак някой ретинол, дано се удържа. 

# 602
Днес получих рекламен мейл от този сайт за корейска козметика: https://www.belieef.com/missha.
Някой дали има опит с него?  Thinking
Има промоция на Миша Sunglasses

# 603
защото много ми харесва този с бета-глюкан на Iunik и в момента не мога да оценя друго.

Може ли да споделиш малко повече за кремчето, че го очаквам и аз и ще ми е интересно да прочета мнение от първо лице?Flowers Hibiscus

# 604
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Днес получих рекламен мейл от този сайт за корейска козметика: https://www.belieef.com/missha.
Някой дали има опит с него?  Thinking
Има промоция на Миша Sunglasses
Да, аз съм поръчвала веднъж и съм доволна - пратката дойде бързо и беше добре опакована. Ако не се лъжа, имаха и малка отстъпка за първа поръчка.

# 605
защото много ми харесва този с бета-глюкан на Iunik и в момента не мога да оценя друго.

Може ли да споделиш малко повече за кремчето, че го очаквам и аз и ще ми е интересно да прочета мнение от първо лице?Flowers Hibiscus

Има интересна консистенция, някак кадифена. Не е гел, не е и крем. Няма мирис, нанасянето отново е като кадифе. Попива добре, може да остане лек филм ако има повечко продукти под него, но в никой случай не прави кир ефект и съм склонна да мисля, че е по-скоро от един от серумите, които ползвам, а не от него. Дава ми много комфортно усещане, използвам го и сутрин, и вечер, държи се добре под грим и при мен контролира себума без да е матиращ крем.
Предполагам, че ще има въпроси дали може да замести някой продукт, като ХК. Аз сутрин го използвам в комбинация с Хада Лабо и други продукти, а вечер със охлювената есенция на Бентън, в която също има бета-глюкан, и отново с още продукти, в които има и ХК. Бонус точки, че е в тубичка. 

# 606
  • в голямото село
Имам нужда от нов серум. Спряла съм се на този, на досега не съм ползвала нищо с охлюви Stuck Out Tongue Winking Eye
Моля за мнение ако някой е ползвал показания от мен серум

# 607
  • София
Получих поредната поръчка от Розата, за 8 дни ....
Вече два пъти ползвам [A'PIEU] Naked Peeling Gel - 100ml, много ми харесва, никакво изсушаване на кожата, мека и еластична. Млечно на цвят и малко по-гъсто, в сравнение с пилинга на TonyMoly.
Получих от МД от Jolse маски на JMS, кутията беше смачкана до неузнаваемост, много са зле с пакетирането.

Имам за размяна... че темичка нямаме.. ето тези маски 3 броя, ако някои има интерес, че много прополис събрах...
JMsolution Honey Luminous Royal Propolis Mask.
Някои с мнение за този тонер Klairs Supple Preparation Facial Toner?

# 608
  • Prismatica Aerie

Много го харесвам (неароматизираният съм ползвала). Ако нямаше толкова други тонери, които искам да пробвам - със сигурност щях да повторя.

# 609
  • София

Много го харесвам (неароматизираният съм ползвала). Ако нямаше толкова други тонери, които искам да пробвам - със сигурност щях да повторя.
Благодаря, Catalano, а кои са тези, които искаш да пробваш?
Аз ще си взема 30 мл, че тези огромни разфасовки нямат свършване.

# 610
  • Prismatica Aerie
BONAJOUR - Green Tea Water Bomb Toner, AROMATICA - Lively Super Barrier Hyaluronic Acid Toner, Huxley - Toner Extract It, KLAVUU - Sensitive Care Sea Silt Repair Toner, I'm from - Rice Toner.....
 Доста щедро ползвам тонери, сравнително бързо свършват. Само Real Barrier - Extreme Essence Toner ми върви бавно, защото е по-плътен и подхранващ и ако го нанасям както аз си знам - няма да мога да нанеса последваща грижа:) Чудесен тонер за суха кожа.

# 611
1.Някой ползвал ли е на Krave beauty слънцезащитата?
Загледала съм един пич от нашия клуб Innocent на любителите на корейска козметика
https://www.youtube.com/watch?v=wqHlWxRkkwo
и след толкова хвалби май ще се жертвам да го поръчам.

2. С  rubyrubyshop има ли проблем с доставките ако някой е поръчвал?

Между другото Виши също са пуснали някакви слънцезащитни спрейове като вода, единият е с ХК,копират от корейците май Smile

# 612
Момичета, препоръчайте ми слънцезащитна пудра с 50 фактор. Искам да я използвам за подновяване през деня и за допълнителна защита. Имам склонност към петна и искам нещо допълнително върху слънцезащитния и бб крема и фдт, които също са с фактор. Ползвам вече почти само корейска козметика и виждам промяна. Имайки в предвид, че освен, че ползвам ретинол и витамин с, всички останали продукти също имат избелващо действие, ми се ще да съм по-предпазлива. Кожата ми е смесена, със сухи бузи и мазни нос и чело и със склонност към запушени пори и черни точки.

# 613
Може ли да ми препоръчате хидратиращ крем с фактор, със смесена кожа съм, в момента ползвам или слънцезащитата или само хидратиращ, на 29 г съм

# 614
Michelle_ma_bell, скоро поръчвах от rubyrubyshop, шипнаха пратката на другия ден, дойде за около две седмици, може би и по-малко. Стойността ми беше ниска обаче- един продукт, нула мостри.

Общи условия

Активация на акаунт