Hercai/Вятърничав по ATV Тема 2

• 59 299
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Влизам аз в темата и хоп... една камари хубави снимки и колажи !
БЛАГОДАРЯ на всички, които се грижат за разкрасяването на нашата тема Kissing Smiling Eyes
Много си отиват двамата, много им пасват ролите и много хубаво играят Revolving Hearts
Миран дали я гледа в очите или в пухкавата устичка, все я изяжда с поглед Simple Smile

Хем се насладих на красоти, хем се посмях на оригинални постове Simple Smile
Заплетена ситуацията и да идва утре, че да се насладим на пореден интересен епизод.
Мери , добре си го казала .Тя за това неговата приятелка е често на снимките , Ебру е красавица и чаровница и толкова общи сцени , страх си го е момичето Grinning Stuck Out Tongue Winking Eye

# 631
Цитат
И малко в страни от сладурите ни относно копи-пейст в сериалите им.
Толкова сериали се бълват на килограм, че не остана човешка история не пресъздадена на екрана в сериалите им.
Затова за мен е важно не дали има повтаряемост на сцени и т.н, а начинът по който се пресъздават човешките съдби в дизитата им.
И аз не разбирам претенциите за неповторимост на историите в сериалите. Непрекъсното се правят кавър версии на песни,  въз основата на по-стари филми се създават нови филми. Ако някой може да докаже авторското си право за някоя история, да го направи. Но това не е проблем на зрителите.
В реалността, в литературата  и във филмите има много истории на прилъстени и изоставени момичета. Но изключителното в тази приказка е, че нашия прелъстител- отмъстител направи каквото направи с любов в сърцето. И ще има да ходи по мъките, докато не изкупи вината си. Той за сега отрича любовта и вината си, но те не му дават покой.

# 632
Относно Сандра- тя да няма да седи там постоянно. Сигурно работи. А може и от любопитство за снимачната работа да е там, а не контрол.
А за повтаряемостта- живота е това.

# 633
Рускините много искат да гаджосат нашите главни изпълнители - Ебру и Акън. Виждам сега и тук такъв пролетен полъх Simple Smile. Аз пък мисля, че Сандра изобщо няма от какво да се безпокои. Има едно несходство на душевната енергия на двамата Ебру и Акън, което според мен няма да ги направи двойка в живота. Това е само мое усещане от задкадровите снимки и видеа. Акън е някак фин и деликатен, докато Ебру е плътна и огнена.  Акън и Сандра изглеждат хармонични един до друг. Тя притежава подобна на неговата деликатност в излъчването.
Това всичкото са моите усещания когато гледам снимките на тримата. Не мога да го преразкажа по-точно и логика няма също, само интуиция.
Ебру и Акън изглеждат добре един до друг, но когато са в ролите си. Играят прекрасно, мисля че са добри колеги, приятели, подкрепящи се партьори в работата. Но не ги виждам като двойка в реала. Мисля, че Акън в живота е коренно противоположен характер на Мирановия. За това и в междусетовите снимки с фенове все е намръщен, просто не си позволява да излиза много от образа, защото после му трябва време да се "върне" в него.
В моя защита ще кажа, че още след третия епизод на Птичката твърдо бях убедена, че Джан и Демет са един за друг и сцените между тях са колкото филмови образи, толкова и те самите. Тогава много дълго се аргументирах в темата защо те двамата ще станат гаджета /тогава Демет дори още беше със Сечкин/, т.е интуицията ми явно работи.

# 634
До колкото се отнася до моя предишен пост, уточнявам - става дума за МИРАН, че я изяжда с поглед. Това е последващо на констатацията ми, че и двамата играят хубаво. Разбира се и другите актьори са много добри и са подбрани професианално, но нали най-вече обсъждаме ГГ.
Никога не съм одобрявала такива мераци в драгия зрител, екранните двойки да стават двойки и в живота. Е, ми те след всеки филм ли ще се развеждат и женят отново Simple Smile ))))))))))))

# 635
Скрит текст:
Рускините много искат да гаджосат нашите главни изпълнители - Ебру и Акън. Виждам сега и тук такъв пролетен полъх Simple Smile. Аз пък мисля, че Сандра изобщо няма от какво да се безпокои. Има едно несходство на душевната енергия на двамата Ебру и Акън, което според мен няма да ги направи двойка в живота. Това е само мое усещане от задкадровите снимки и видеа. Акън е някак фин и деликатен, докато Ебру е плътна и огнена.  Акън и Сандра изглеждат хармонични един до друг. Тя притежава подобна на неговата деликатност в излъчването.
Това всичкото са моите усещания когато гледам снимките на тримата. Не мога да го преразкажа по-точно и логика няма също, само интуиция.
Ебру и Акън изглеждат добре един до друг, но когато са в ролите си. Играят прекрасно, мисля че са добри колеги, приятели, подкрепящи се партьори в работата. Но не ги виждам като двойка в реала. Мисля, че Акън в живота е коренно противоположен характер на Мирановия. За това и в междусетовите снимки с фенове все е намръщен, просто не си позволява да излиза много от образа, защото после му трябва време да се "върне" в него.
В моя защита ще кажа, че още след третия епизод на Птичката твърдо бях убедена, че Джан и Демет са един за друг и сцените между тях са колкото филмови образи, толкова и те самите. Тогава много дълго се аргументирах в темата защо те двамата ще станат гаджета /тогава Демет дори още беше със Сечкин/, т.е интуицията ми явно работи.
Аз не искам да се настройвам за този пролетен полъх. Laughing Laughing Joy Joy
Пак да кажа, че на доста снимки и видеа с него, и Ебру, и не само, които публикувах Акън не е намръщен, а усмихнат.
Относно Демет(понеже следях №309, нея и Фуркан изкъсо извън сериала искам да ти кажа, че двамата така се държаха, случиха се толкова много извънсетови ситуации с двамата дори и доста след края на сериала, че всички бяха/бяхме убедени, че са гаджета в реала, но не би.
Така, че нейното позитивно отношение с Джан въобще не ме изненадва, тя просто пръска положителна енергия около себи си, която заразява всички общуващи с нея.
Мери, ама мнооого съм съгласна с теб, smile3521 Миран много хубаво гледа Heart Eyes Рейянчето, огъъъън, Two Hearts огън ни е екранната двойка. loveuuu

# 636
И на мен това най-много ми харесва, че предават невероятно емоциите на героите, без да ги изпитват персонално един към друг.

# 637
Не че съм се настроила за пролетния полъх, но ми се струва че Ебру и Акън си приличат по отношение на любовните връзки. Мисля че и двамата не са импулсивни, а са хора на силните чувства, които крият дълбоко в себе си. С малко думи, не се дават лесно. За тези си твърдения нямам аргументи. Просто това ми подсказва интуицията. А какво изпитват един към друг, мисля че те ще го разберат след ваканцията. В момента реалността и приказката се преплитат и ще им трябва дистанция за да изяснят чувствата си.

# 638
Здравейте, от това видео разбирам, че Оя Унустасъ и Мехмет Тансу Ташанлар са били сгодени, но по-късно се разделят.

# 639
Той и Халит Ергенч е бил сгоден допреди 1001 нощи, но срещайки се с Берг иииииии станаха с-во.
Бурак Йозчивит и той имаше приятелка допреди Чучулигата, но се срещнаха с Фахрие ииииии онези дни им се роди момченце.
Човек не знае кой/коя партньор/партньорка му е отредила съдбата, а и дългите любови не значат непременно стигане до бракове и с-ва, примери за това бол.
Как са се наредили като аптекарски шишета. Joy Joy

Нова/стара фотка от инста му.

От инсторито й.

https://www.instagram.com/p/BwaEBTKAnqm/
https://www.instagram.com/p/BwaG22LHjO7/

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 22:24 от Neidjal

# 640
Добро утро в петък, момичета  Hug Party

# 641
 wavey

Петък еееее. Party
И малко загрявка Heart Eyes Heart Eyes за довечера.
https://www.instagram.com/p/BwbpQ1gJmrA/

Промо фотки от епизода.
Миран бей е усмихнат. Heart Eyes
https://www.instagram.com/p/BwbzVhvFTxR/

Среща между двата рода на високо равнище. Laughing Laughing
https://www.instagram.com/p/Bwb9pxOAf5z/

Последна редакция: пт, 19 апр 2019, 15:28 от Neidjal

# 642
Само 4 часа до началото!!!!

Нейджал, повторих снимката, ама не видях предварително, че си редактирала Simple Smile

# 643
Привет на всички в Петък!  wavey

Благодарско за снимките.  smile3525

Реян май е яхнала метлата и иска да си ходи от пикника изненада. Grinning Да видим довечера къде са тръгнали двамата хванати за ръчичка.  newsm68

# 644
  • AMS

Загряване за предстоящата серия >>>

"Midyat’ta gücüyle anılan Şadoğlu ailesi!"
Семейството на Шадоглу, което е известно със силата си в Мидят!

"Azize Aslanbey için hesap sorma vakti!"

“Sadece ben değil, ecelin duruyor bu kapıda!”
Не само аз ... на тази врата!

"Rüzgarda savrulan yelken misalidir hırs, yıkılsa da ayağa kalkmasını bilir!"
 ....     , но знае как да се изправи!

"Karşılıksız ve en derin sevgidir anne sevgisi…"
... най-дълбоката любов е майчината любов ...

"Sizce namlunun arkasındaki kim?"
Кой мислите, че е зад цевта?

"Güç ne eldedir, ne de bilektedir… Güç her zaman insanın yüreğindedir!"
Силата не е в ръцете, ... Силата винаги е в сърцето на човека!

"Miran’ın Sultan’la hesabı ne?"

"Azat aşkın kalbinde açtığı yaraları sarabilecek mi?"
Ще може ли Азат да излекува раните на влюбеното си сърце?

"Başarabileceğini hissettiği her şey insana aittir…"
На човека винаги принадлежи чувството, че ще успее ...

В очакване на хаштага от малката Гюл.

Общи условия

Активация на акаунт