Hercai/Вятърничав по ATV Тема 2

• 59 265
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
  • Свети Влас
Не му повярва,затова подпали Рейян...

# 676
Neidjal, ти къде гледаш.
Забелязвам, че си по-напред от мен...

# 677
Страхотна игра на Акън.
Ето какво отговори на Фъро когато започна да го успокоява.
ЧТО НАЛАДИТСЯ? РЕЙЯН МЕНЯ НЕ ПРОСТИТ! НЕ БУДЕТ СМОТРЕТЬ НА МЕНЯ, КАК ПРЕЖДЕ! НИЧЕГО НЕ НАЛАДИТСЯ.

Осъзнава, че няма да е както преди, но не му каза дали съжалява, че и е отмъстил.
Двете #2gunfire #2gunfire змии се надушиха.
Дъгичке, аз не съм с озвучка като вас.
Не понасям озвучките им, предпочитам оригиналните гласове и само картинки пред монотонните им едногласови озвучки. Stop
Отврат дядка. #Cussing out
Била дошла с Миран като крадла и да благодарят на Гюл, че инак и двамата щял да гръмне. #Cussing out
Само той е убил родителите му, едва ли е друг.

Последна редакция: пт, 19 апр 2019, 21:41 от Neidjal

# 678
Въпрос на време е Миран да подложи на съмнение нещата, които му е внушила баба му и сам да провери нещата. Не е нормално мъж на неговите години да взема толкова крайни решения, без да се увери, че фактите са точно такива, каквито му ги представят. Все пак това не е детска игра, става въпрос за човешки животи.

# 679
Ето защо бяха фотките от конака с баща й, отишла е да го пита дали е истина и после Миран, ще дойде да си я вземе.
Рейянчето не успя да избяга, но пък Елиф успя Laughing и сега аби Азат без малко да я блъсне с колата си.
Дотук серията ми е сууупер.

# 680
  • IT
Еййй тоя дядко много тесногръд и егоист

# 681
Ето защо бяха фотките от конака с баща й, отишла е да го пита дали е истина и после Миран, ще дойде да си я вземе.
Рейянчето не успя да избяга, но пък Елиф успя Laughing и сега аби Азат без малко да я блъсне с колата си.

Нейджъл наистина си по-напред от нас. Аз гледам от първия линк, но още не съм гледала тези моменти

# 682
  • IT
И аз, сега съм ва реклами

# 683

Нейджъл наистина си по-напред от нас. Аз гледам от първия линк, но още не съм гледала тези моменти
Добре Мери, тогава няма да пиша от рускините за да не Ви обърквам, само ще си коментирам, защото като гледам онлайн и не мога без да го правя.
Айде свършват рекламите и продължава.

# 684

Добре Мери, тогава няма да пиша от рускините за да не Ви обърквам, само ще си коментирам, защото като гледам онлайн и не мога без да го правя.

Пиши си, не ми пречи. Просто ми стана интересно, защо има забавяне.

# 685
Боже как пищи милата Rolling Eyes да я пуснат от стаята.
Голям отврат е тая новата прислужница. Sick
Мале, мале, двата рода на среща. #Crazy
Започват зле.
Айдееее и бабето идва. Mr. Green

Последна редакция: пт, 19 апр 2019, 22:09 от Neidjal

# 686
Neidjal, пиши, пиши.
Много е добре така да те четем малко напред.
Аз и без това съм пуснала и телевизора и там е по-напред и почти станах разногледа.
И с два лаптопа съм. Joy Joy Joy
Лудницата при мен е пълна.

# 687
Аз презаредих страницата и се изравних с Нейджал.

# 688
Дъгичке, ОК.
Мале, мале, Миран се отказва от проекта, а онези са потънали в кредити. Laughing
Бабето иска конака на Шадоулу заради дълговете. Mr. Green Joy
Демек, ще им покрият кредитите срещу конака им. Mr. Green Laughing
Така или иначе банката щяла да им вземе конака ooooh! #Crazy Joy и бабето вика на дядката да им го даде и да се спасят, Mr. Green егати спасението. Joy
Мале Рейян полудя, потроши всичко. #Crazy #Crazy

# 689
Бабата е решила окончателно да ги фалира и унищожи  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт