Hercai/Вятърничав по ATV Тема 2

• 59 317
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
Със сигурност пистолета в главата на Реян го държи Насух. Имаше снимка в инстаграм - сниман е екрана на камерата. На преден план сцената с пистолета в главата на Реян, отдолу като на филмова лента следващите кадри. Та на следващия кадър ясно се виждат мустаците на Насух. Това дето го дават днес - Гюл, претичваща по пижама през терасата подсказва, че тя ще се намеси. Вероятно след тези сцени между Реян и Дядото и като види той колко Гюл не може без кака си сигурно вече ще я остави да живее, но ще я изгони от конака. Може и да приеме решението на Хазар да отидат в Истанбул, защото така ще махнат "позора" от Мидят.
По отношение пистолета до главата на Миран - с изненада виждам, че това е баба му. Предполагама видяла е че Реян я няма в стаята й, потърсила е Миран, вдигнала е на крак Фърат, той е направил връзка с посещението през деня на Ярен и е завел Баба в конака на Шадоолу. Сигурно са намерили по-лек път за да слязат от стените, не като на Реян. Баба би била много смешна с навирени поли да скача в нежните ръчички на Фърко. Simple Smile
По отношение на новия актьор продуцентката на сериала вече написа, че не е вярно, но днес се тиражира от рускините с пълна сила. Факт е, че в книгата има такъв герой, но той се появява чак в Истанбул. Миран ревнува дори въздуха, който диша Реян, така че нищо не му пречи да ревнува от Азат, от новия и от когото и да е друг.
Вчера писаха, че Азат го женят насила за Елиф, макар да са си лика-прилика. Да видим кога и дали ще стане.
може на онази среща от която имаше снимки в инстаграма - седнали на една дълга маса Насух Азизе и другите може да договорят примирие, скрепено с брака на Азат с Елиф.
Ярен ще се сговори с Гьонюл чак когато плана й Шадоолу да хванат и убият Реян пропадне. Преди това няма смисъл. Факта, че се срещат в кафенето вече подсказва, че теорията ми, че Насух ще отмени смъртната присъда на Реян е доста вероятна.

# 571
Ммммм, супер че няма да влиза нов претендент за Рейянчето.
Предостатъчни са му болката и ревността на Миран, че да му се стовари и още ревност от нов ухажор, айде холан. Stop
Ако Миран си тръгне от конака без Рейян значи бабето по някакъв начин, ще го изнуди чрез нея. А може просто да го стопира за момент и след като Насух я пощади заради Гюл както е написала Валя заедно да се приберат в конака на Асланбей, а сцената с двамата плачещи да е както е отбелязала KikaDer.
Абеееее каквото и да е, нямам търпение за епизода.
Днес, ще има втори фраг. Party

# 572

Щом бабето се е превърнала в Спайдърмен rotfImao rotfImbo
Даже си мисля, че щом бабето е там, то и този който опря пистолет в главата на Рейян, ще е от нейните хора, защо не!?
И ако е така, то ще е разбираемо Миран да си тръгне за да не я застреля подчинения на вещурницата.
Този май е новия актьор. newsm78
https://www.instagram.com/p/BwT_r4VBYYz/

Батман направо, то с тая кърпа на главата като я развее Joy
А на тая снимка ни един не видях, който да заслужава ревност от страна на Миран, ама нейсе. Както ДариВале писа, той я ревнува дори и от въздуха Wink

# 573
Мия прозорци и развивам теории 😁

Другият вариант Рейян да напусне Миран е, ако разбере за Гюнюл. Ярен като вижда, че дядо й под въздействието на Гюл е простил на Рейян, като последен коз да ги раздели, е да съобщи че Миран има законна жена.
Може Хазар да е купил къща в Истанбул и там да прати Рейян, а те да отидат по-късно, когато той се откаже от наследството.

Да ви каже, че се кефа когато познаем развитието на сюжета, ама още повече когато ни изненадат СЦ с логичен обрат.

# 574
Мери и у нас има за миене, ако ти свърши вдъхновението за теориите ... Simple Smile
И аз кат отеб - много обичам да познавам, за съжаление често ми се случва и в реала, не само в киното. За съжаление все по-малко ще има изненади, защото филма напредва и ставаме по-ориентирани, има много предходни подсказки, а и доста папарашки снимки от сета на жителите на Мидят. но пък ми направи впечатление в един журналистически репортаж - актьорите се скъсват да благодарят на местните жители за тяхната отзивчивост и гостоприемство. Разказаха и че в началото са имали специален учител по местен диалект. За това баба толкова Х-ка, вместо да каже едно обикновено Кь.
Само за Миран и  Реян са избрали истанбулски турски - Мирн като завършил университет, Реян не разбрах защо.

# 575
Валя, тази сборна фотка имаше предвид като писа, че дядо й е опрял пистолет в главата й, нали?
https://www.instagram.com/p/BwT67SIlDAE/
Оградения отдолу е той, вижда се брадата му.

# 576
Дари, благодаря за предложението, ама ще си търся вдъхновението на др . обекти различни от прозорци 😁

# 577
Нейджъл - точно нея.
Мери - човек е длъжен да опита ... Simple Smile

# 578
На мен не ми се вярва Миран да си тръгне и да остави Рейян в конака.
И да го заплашва баба му(а в случая няма с какво щом дядо й, а не някой от нейните е с пистолет в главата на Рейян) него не го е страх от смъртта и ми е много любопитно какво, ще последва след последната сцена на серията!?
В конака на Асланбей ли ще се върне, Thinking а ако не, къде ще отиде? Thinking
Днешен сет.

# 579
Миран каза, че или ще излязат двамата заедно от конака, или ще умрат. Не вярвам да я остави, каквото и да се случва.
Отделно имаше изтекли снимки с част от сценария на 6-ти епизод. Та там Гьонюл казва на Рейян, че освен дъщеря на чичо му, е и законна жена на Миран и ако иска да остане затворена в конака, ако иска да излезе, там я чака Азат и свободата  Peace

# 580
Единствения мотив който държи Реян при Миран е опасността дядо й да я убие. Отмени ли се семйната смъртна присъда няма да дадат на Миран да припари до вея, независимо какво иска той. Никой - Хазар, Зейнеп, самата Реян няма да позволят тя да остане в дома му, след като се знае, че е законно женен, след това което й направи и при възможността слуховете да продължават.
За това са разсополивени на фрага, за това Миран се тръшка като заклано пиле по полето - не просто са му я взели, убедена съм че тя доброволно е останала където са решили родителите й. Още много серии има д аминат, докато и двамата осъзнаят любовта си и признаят, че не могат един без друг.
В пети епизод Реян беше добра с Миран само от страх/като я душиха и от благодарност/ще види Гюл. Да не забравяме все пак , че той без причина провали живота й, дори смелост няма да се обясни с нея.

# 581
Миран каза, че или ще излязат двамата заедно от конака, или ще умрат. Не вярвам да я остави, каквото и да се случва.
Отделно имаше изтекли снимки с част от сценария на 6-ти епизод. Та там Гьонюл казва на Рейян, че освен дъщеря на чичо му, е и законна жена на Миран и ако иска да остане затворена в конака, ако иска да излезе, там я чака Азат и свободата  Peace
Този момент ми се губи,  Thinking сега разбирам за това инфо.

# 582
dariVale, Миран се тръшкаше за друго, не изглеждаше да са му я взели  Peace

# 583
Нали  имаше снимка на шатра до люлката.

# 584
Наде, то не пречи да са фалшиви снимките, но има логика да е така  Peace

Общи условия

Активация на акаунт