Hercai/Вятърничав по ATV Тема 2

• 59 310
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Наде, то не пречи да са фалшиви снимките, но има логика да е така  Peace
Оооо да, права си, а и аз искам Рейян да разбере, че е женен.
По-добре по-скоро да разбере за всичката чернилка около Миран и като започне да му прощава да е за всичко, а не поетапно, ту му прости и хоп научи нещо нещо и пак връщане в началото. Stop

# 586
Миран се тръшкаше, какво било това, което чувства. Иглите в сърцето, когато тя го гледа пък той я лъже. Вярно, че го има и пикника, т.е за известно време може наистина Реян да са я върнали в змиярника Асланбей.
Но не мисля, че един пикник ще ги оправи, лицата им на снимките бяха напрегнати.

# 587
Прочетох, че някои момичета вече са му простили на Миран Simple Smile Според мен, все още не заслужава прошка, въпреки че има признаци на промяна в него. Той все още е много арогантен и самонадеян. Заплаши Гьонюл с развод, не за да може да се ожени с Райян и да възстанови статута и на порядъчна жена, а за да опази в тайна факта, че е женен мъж. Това е поредната подлост въпреки, че мотива му може да е това, че не иска да и причинява повече болка. Миран не и обясни и за отмъщението, за да не разбере тя "истината" за баща и и това да и донесе още разочарования. За него най- важни са физическото оцеляване на Райян и продължението на отмъщението. В крайна сметка той ще и причини още много мъка и унижения.

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 17:32 от nedlen

# 588
Миран още в колата пътувайки към колибата го гризеше съвестта, че ще трябва да и причини зло без да е виновна.
Сутринта още след като се отдалечаваше от нея докато лежеше на земята се бореше със себе си да се върне или не.
След това каза на Фърат да наблюдава колибата, изповедта на гроба на родителите му, която ме разтърси из основи и т.н., и т.н. са все примери за мен, които ми показват, че не е чудовище по душа, а е израснал с чудовищната приказка на баба си #Cussing out за лека нощ, Rolling Eyes и добро утро. Rolling Eyes
Затова не намразих образът му, а ми е мъчно за него не по-малко отколкото за Рейянчето.
И тези негови приказки, че единствено иска да я пази да не я убият, че бди над нея, защото баща й я е поверила на него да ги разправя на шапката ми Laughing(не че не е вярно), ноооо щом така се успокоява лъжейки се Laughing да продължава.
Истината за мен е една и тя е, че се влюби в нея и с всеки изминал ден чувствата му съзряват докато дойде момент, и й признае обичта си без да се възспира както в последната серия.
Рейян в моите очи все още е влюбена в него, но още е много огорчена милата за да мисли за чувствата си.
Той има желание да я гали, но в повечето случаи се възспира, а нейните прегръдки не ги възприех като уплаха от душенето или благодарност затова, че ще я заведе при сестра й, по-скоро като инстинкт на подсъзнателно ниво да се доближи до него.
Той ако иска само да я пази заради обещанието към баща й няма да търси всячески да влезе в стаята й за да общува с нея дори и карайки се, да я докосва, а тя ако го мрази неистово не би го прегръщала в знак на уплаха или на благодарност(поне така си мисля, защото аз ако съм не само не бих го прегръщала, а бих му направила много неща Mr. Green та хубавичко да ме запомни. Joy).
Очите говорят и на двамата когато се доближат лице в лице, учестеното им дишане, атмосферата се нажежава когато са в близост един до друг, за мен това е предостатъчно за да различа признаците на любовта и в двамата.

SET

# 589
dariVale, Миран се тръшкаше за друго, не изглеждаше да са му я взели  Peace
И аз така мисля! Той си го казва. Че го боли да я гледа в очите и да я лъже. Ако му я бяха взели, или тя се е махнала от него по някакъв начин, пак щеше да откача, но думите му нямаше да са тези, според мен.

# 590
Цитат
Затова не намразих образът му, а ми е мъчно за него не по-малко отколкото за Рейянчето.
Аз не съм намразила образа му. За мен той е най- интересния в сериала, защото при него има много противоречия, предстои голямо развитие и израстване като личност. И съм сигурна, че ще изкупи вината си и ще заслужи прошката на Райян. Но в момента той все още е в ролята на отмъстител, която му е отредила Азизе. А това, че е влюбен в Райян е факт неоспорим, въпреки че той все още го отрича.

# 591
  • AMS

Привет, привет!!!
 Благодаря за интересните постове по съдържанието!!!
 Малко със зор прочетох последните страници.
 Нещо ми се губи диалога и логиката по съдържанието.
 На места се усещам, че не разбирам кое се кометира -
 книгата в сравнение със сериала, преведения епизод,
 или кой какво не е разбрал и не е видял,
 коментарите на рускините, или многото снимки от сета,
 уловени от не знам кой си ... и отнасящи се за не знам кое си!?
 Апропо и не всички линкове се отварят, защото са от затворени групи,
 или не всеки има регистрация в контакта.
 Не ме разбирайте, грешно.
 Имам много добри и полезни постове за четене, за което благодаря,
 но се вижда, че не всички са с еднакво темпо за следенето на сериите.
 Според мен, ще дойде и това време за правене на прогнози и ... ,
 но сега е още много рано.
 За да ми е по-ясно, предпочитам не да гадая, а да изгледам серията още веднъж,
 да се придържам към предишния си опит от подобни сериали
 и най-вече към официалните източници.
 Всеки епизод започва с откъс от Мевляна,
 което за мен, е най-интересното в този сериал.
 Иначе, това с прошката дадена на Миран, ми е много смешно.
 Няма да е за пръв път във форума.
 Ние всички да му простим, няма никакво значение. 
 Въпросът е Райан да му прости.
 А най-важното той да си прости.
 Ама надали.

# 592
На мен пък в темата всичко ми е ОК. Party
Да видим дали наистина, ще има фраг както днес се спомена тук-там.

# 593
Цитат
Всеки епизод започва с откъс от Мевляна,
 което за мен, е най-интересното в този сериал.

Всеки епизод започва с различен цитат, който ни пренася в събитията, които следват в епизода. Май това е оригиналното в този сериал. Аз поне не съм го срещала този похват в друг сериал. Сценаристите с много мисъл и любов ни поднасят своя разказ, вдъхновени от книгата и мъдростта на Мевляна. Много се надявам, че ще запазят своето вдъхновение до края на приказката, която ни разказват.

# 594
На мен пък в темата всичко ми е ОК. Party
Да видим дали наистина, ще има фраг както днес се спомена тук-там.

И аз като теб Нейджъл, приемам всяко мнение и емоция изразена в темата. Интересни са ми предположенията, различни от моите. Турските сериали вече ги възприемам като разказани приказки и се забавлявам. Отмина времето на 1001 нощ, с която ставах и лягах. Пренасищането води до едно лежерно и неангажиращо възприятие, с което да си запълваме времето за почивка.

Щом са споменали, ще чакаме Simple Smile

# 595
Такава сцена в 5 епизод не помня, изрязана ли е, що лиииии!? Thinking
https://www.instagram.com/p/BwU1sZ3DJL1/

Ааааа разбрах, изрязана е(още по-добре) и ето я с руски субтитри.
https://www.instagram.com/p/BwU2cyKnK-e/

# 596
То затова е обществен форум, да си изкаже всеки мнението. Постовете с поучителен тон са изключително неуместни.

# 597
Хубавото решение беше, че консумацията на фалшивия брак беше от любов. Не от нагон или страст. Не за отмъщение. И двамата бяха влюбени. Едната вярваща и очакваща хубаво бъдеще с любим мъж, той- обречен да отмъщава, в което имаше трагизъм и опит да съхрани едната нощ като нещо, което ще се случи извън времето. Напомни ми за нашите “осъдени души” на Д. Димов. Рейян като “ невиновната вина”, Миран като “безгрешния злодей”. Двама души обречени от обстоятелствата да преживеят трагедии,  но и да имат късмета да ги води любовта. Как само разказваше на Гюл, че е обичана и Миран е много добър човек. А той слушаше и може би си мислеше, че би могло и да е така. Красива приказка.

# 598
Добро утро с нашето красиво момиче!

# 599

Общи условия

Активация на акаунт