Hercai/Вятърничав по ATV Тема 2

• 59 308
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Днес най-малкото трябва да има озет, да се надяваме и фрагман.

# 601
Хубавото решение беше, че консумацията на фалшивия брак беше от любов. Не от нагон или страст. Не за отмъщение. И двамата бяха влюбени. Едната вярваща и очакваща хубаво бъдеще с любим мъж, той- обречен да отмъщава, в което имаше трагизъм и опит да съхрани едната нощ като нещо, което ще се случи извън времето. Напомни ми за нашите “осъдени души” на Д. Димов. Рейян като “ невиновната вина”, Миран като “безгрешния злодей”. Двама души обречени от обстоятелствата да преживеят трагедии,  но и да имат късмета да ги води любовта. Как само разказваше на Гюл, че е обичана и Миран е много добър човек. А той слушаше и може би си мислеше, че би могло и да е така. Красива приказка.

Много добре казано - целият пост и особено - подчертаното от мен!!!  Hands Clap Hands Clap Hands Clap

# 602
 wavey

Party Party
Скрит текст:
#Teammy_News
💥Турецкая пресса говорит о рекордах сериала Ветреный, сообщает о большом успехе на Ютуб, о том, что проект стал самым обсуждаемым в Европе, а также о том, что его актеры стали звездами.
 Crazy Heart Eyes Crazy Heart Eyes

Ейййййй, оставиха ни без втори фраг Crossing Arms и снимки няма, Crossing Arms ни озет. Crossing Arms
SET
https://www.instagram.com/p/BwWZnnxJBJv/
https://www.instagram.com/p/BwU-XNJHCv5/
https://vk.com/dizimaniamiras?z=video-74204908_456240072%2F5e65c … pl_wall_-74204908

Бонбоооон. Heart Eyes

# 603
"Понякога е трудно да се мълчи, когато сърцето изгаря"

Паралели  Wink

# 604

Тази в ляво да не я види 😄😆😁🙃😉

# 605
На мен също за сега Ветровития ми харесва , но ако действието продължава да се развива само в двата конака ще зациклят скоро . Дано успеят да задържат интереса на публиката Simple Smile

# 606
Доколко е вярно не знам, но днес срещнах инфо, че сценаристката отговорила на фенове, че втори трей няма да има и че действието до края на първи сезон, ще се развива само в Мардин.
Всеки сериал в даден момент зацикля, въпросът е дали след зациклянето, ще съумеят да възобновят интереса на зрителите.
SET
Миран пред конака на Шадоулу.
https://www.instagram.com/p/BwW4YlKpgp7/

# 607
За какво зацикляне става въпрос във Вятърничавия. Тя историята още не е набрала сила, изобщо не сме стигнали до преповтаряне на сюжети, та да коментираме гледаемостта. Какво като историята ще се развива още 6 серии в Мардин? Има достатъчно за показване и гледане. Не съм против, че няма да има втори фраг. Предишния петък останах разочарована, че ни бяха показали финала. Достатъчно много задкадрови снимки и видеа има. Вероятно и за това не хабят време да монтират фрагове. Местните жители го правят вместо продукцията Simple Smile
Найджъл, извинявам се, ако реакцията ми ти се стори по-остра, но аз следя Птичката от миналата година, седмица след седмица, 38 епизода вече и от 10 серии насам виждам какво значи зацикляне. Вятърничавия е много много далеч от това.

# 608
Скрит текст:
За какво зацикляне става въпрос във Вятърничавия. Тя историята още не е набрала сила, изобщо не сме стигнали до преповтаряне на сюжети, та да коментираме гледаемостта. Какво като историята ще се развива още 6 серии в Мардин? Има достатъчно за показване и гледане. Не съм против, че няма да има втори фраг. Предишния петък останах разочарована, че ни бяха показали финала. Достатъчно много задкадрови снимки и видеа има. Вероятно и за това не хабят време да монтират фрагове. Местните жители го правят вместо продукцията Simple Smile
Найджъл, извинявам се, ако реакцията ми ти се стори по-остра, но аз следя Птичката от миналата година, седмица след седмица, 38 епизода вече и от 10 серии насам виждам какво значи зацикляне. Вятърничавия е много много далеч от това.
Няма проблем, ти просто не ме разбра, но аз теб да.
Аз просто продължих мисълта на Фили във връзка със зациклянето(по принцип).
В нашия сериал витаят толкова мистерии от миналото, отношенията между героите се заплитат все повече и повече като кълбо, че дори не съм си помисляла за зацикляне на Вятърничавия.
На мен сериала към настоящия момент ми е толкова интересен, че няма накъде повече от това.
Дизито ми е като вълшебна приказка в Мардин и не само, че бих желала първия сезон да се развива само там, а и втория.
Относно фраговете, подсказките и т.н., аз много обичам да знам повече и повече от предстоящото, което по никакъв начин не ми намалява интереса към бъдещите събития.
Такава съм аз когато следя сериали, никога не ми стига.
SET от 6 епизод със сладурите. Heart Eyes Heart Eyes
Рейянчето май се дърпа и иска да си върви.
https://www.instagram.com/p/BwW9JUsgX1n/
https://www.instagram.com/p/BwXAEs3J0wR/

# 609
Скрит текст:
Няма проблем, ти просто не ме разбра, но аз теб да.
Аз просто продължих мисълта на Фили във връзка със зациклянето(по принцип).
В нашия сериал витаят толкова мистерии от миналото, отношенията между героите се заплитат все повече и повече като кълбо, че дори не съм си помисляла за зацикляне на Вятърничавия.
На мен сериала към настоящия момент ми е толкова интересен, че няма накъде повече от това.
Дизито ми е като вълшебна приказка в Мардин и не само, че бих желала първия сезон да се развива само там, а и втория.
Относно фраговете, подсказките и т.н., аз много обичам да знам повече и повече от предстоящото, което по никакъв начин не ми намалява интереса към бъдещите събития.
Такава съм аз когато следя сериали, никога не ми стига.
SET от 6 епизод със сладурите. Heart Eyes Heart Eyes
Рейянчето май се дърпа и иска да си върви.
https://www.instagram.com/p/BwW9JUsgX1n/
https://www.instagram.com/p/BwXAEs3J0wR/

Абсолютно мисля като теб за всичко! Благодаря, че ме разбра. Старая се да не изострям тона защото тук всички присъстваме за забавление, а се случва човек да не схване идеята на поста /в случая аз/. Аз също обожавам сетовите снимки, подсказки, ровя за инфо около живота на актьорите, за местата и нещата които снимат. Никога не ми стига.

# 610
От новата серия

# 611
Озета
Какво ли, ще научи Рейян, дали няма да разбере, че е женен, а дано?!

https://m.vk.com/photo-157453865_456302806?rev=1&post=-15745 … &from=profile

Айдеее, Рейян е в бащиния си конак с баща си.
Дали пък няма да я приберат?
https://m.vk.com/photo-157453865_456302822?list=wall-157453865_2 … &from=profile

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 20:30 от Neidjal

# 612
Мисля ,че гадната братовчедка , ако не успее по друг начин да навреди на Рейан , ще и каже ,че Миран е женен за ''сестра '' си .
Що се отнася за зациклянето на сериала , надявам се да не се случи , но действието се развива само в двата конака , трябва малко да се разширят , дано следващия сезон да е в Истанбул .Това си е мое мнение , не се и опитвам да го налагам на никого .Сериалчето за сега е красива и малко тъжна приказка , пълна с вещици , негодници , нещастни и недоволни герои , весели и добри герои , и разбира се  принц и  принцеса .

# 613
  • AMS
 Привет, привет!!!
 Извинявам се за присъствието си. Няма да ви досаждам дълго.
 Съгласна съм с:
 "То затова е обществен форум, да си изкаже всеки мнението."
 Коментирах това, което прочетох.
 "Постовете с поучителен тон са изключително неуместни."
 Може да са неуместни постовете ми, но пък има и такива,
 които са ги оценили, че са полезни. Благодаря!!!
 За "тона", не държа да поучавам никой!!!
 Споделям само опита си в гледането на сериали от този тип.
 Сега се чудите, че няма втори фраг.
 При Херджай наблюдавам нещо, което съм видяла при Карагюл.
 Ще кажете, защо все този Карагюл ви го навирам в очите.
 Ами защото Херджай копира същата формула на успеха
 и същата схема за контакт със зрителите.
 Започва по същото време на годината.
 Екипът  не е с някакви супер звездни актьори.
 Действието се развива в същия регион, конаците, ...
 Говори се за Истанбул, но все в бъдеще време.
 Рейтингът във всички групи е висок.
 Фрагман само един, след края на епизода.
 До следващата серия има само подсказки,
 снимки и кратко резюме.
 Та ето от оф. страница  
 за новия епизод на Херджай  >>>

Kalbine göm sevdanı! - Погреби любовта в сърцето си!

İnsanın bedeni her yükü taşır da gönlü sevda acısını kaldıramaz...
Тялото на човека понася всяко бреме,
но влюбеното сърцето не може да понесе болката...

En mükemmel adalet, vicdandır...
Най-добрата справедливост, съвестта...

Torun sevgisi, hiçbir sevgiye benzemez…
Любовта към внуците, не прилича на никоя друга ...

Elif, Aslanbey ailesinin büyük sırrını çözebilecek mi?
Дали Елиф ще може да разгадае
голямата тайна на семейство Асланбей?

Zordur bazen yürek yanarken susmak...
Трудно е да се мълчи понякога, докато сърцето изгаря...

Aslanbey konağında meraklı bakışlar!
Sizce neler yaşanacak?
Любопитни погледи в имението Асланбей!
Какво ли ще се случи?

“Şimdi çek tetiği!”
"Сега дръпни спусъка!"

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 21:52 от * Diva *

# 614
Филе, не съм съгласна с теб. Част от очарованието на сериала се дължи именно на тази приказна атмосфера, на Мидят Sunglasses Нищо не ми е излишно, нищо не ми е в повече, нищо не ме напряга. Сюжета засега си върви екстра.
Аз не искам да ходят в Истанбул, и без това всички останали дизита са там  Stop

Общи условия

Активация на акаунт