Кралски работи и клюки - април 2019

• 133 940
  • 2 315
  •   1
Отговори
# 1 035
Кралицата днес е посетила конно състезание, на което са присъствали и семейство Тиндал

# 1 036
Не ми харесва в това зелено. По-хубава е в бонбонените цветове.

# 1 037
  • Истински се вижда само със сърцето.
Като казахте фенове, ето тези сладури съм ги виждала на доста от важните събития Simple Smile

# 1 038
  • До сърцето...
Принцеса Лала Салма, която изчезна след слуховете за развод с краля на Мароко, се е появила за първи път на официално събитие

има и тук малко инфо, за който му е интересно

# 1 039
Освен кралицата, Уилям и Кейт, заедно с Джордж и Шарлот също са били на състезанието

# 1 040
Тъкмо щях да постна същото. Тия деца растат като гъбки!

# 1 041
  • Countryside
Ауу, Джорджи и Шарлот колко са порастнали! В тази възраст вече се оформят и физиономиите като възрастни, не са по детски бузести. Джорджи май прилича на Уилям. А Шарлот е уникален сладур. Пу-пу!

# 1 042
  • Sydney
Двамата - Джордж и Шарлът мн си приличат на тези снимки...

Баба е голям фен на конете, онзи ден попаднах на една от скоро, където все още язди... преди време на един клип от конно състезание, чак не повярвах, че е тя...

В ежедневния живот не е прието да се говори за политика... по новините и списания, вестници обаче ги показват кралските особи... само с един човек съм си говорила за сериала, но пак не беше нещо свръх задълбочено... отново се връщам на темата с лицемерието или хайде да не е толкова силно казано - с привидната заинтересованост и добро поведение... няма да навлязат в теми, които могат да предизвикат сериозни дискусии, по скоро привидно ще се съгласят с теб, за да избегнат темата и да не влизат в конфронтация... от там идва и усещането за повърхност в разговорите и битието...

# 1 043
Като видя Кейти в панталони, и направо страх ме хваща. Тази жена трябва да започне да яде спешно..

А децата - 👀... особено Шарлот е съвсем вече като голямо момиче:-)

Последна редакция: нд, 14 апр 2019, 08:47 от second

# 1 044
  • Някъде там
Децата са радост за окото.
Прекрасни са.И колко пораснали вече.
Бабет е готина,много и се радвам как на тези години се забавлява добре. 

# 1 045
Добре са и краката на Кейт. 😀
Децата са много сладки, искам да видя и Луи.Сигурно и той се е променил.

# 1 046
Много ми харесва Бабет в тъмно зелено,,стилно,уместно,,подчераващо човека,а не дрехата.Един от най-добрите й тоалети,според мен.
Бонбонените цветове я правят като стар клоун,тръгнал за детско парти.Шапка си има,само червен нос и балони й липсват.
Децата на Кети и Уили са симпатяги,добър микс се е получил.Родителите са с правилни черти,можеше да се очаква.
Прави ми впечатление Дория каква е тъжна на снимките с бебето си,изглежда нещастна.Тя и без това не се усмихва,тиха е,може би е до характер.
Щом следя само тази тема от клюкарника,а навън не ми идва наум да обсъждам кралските сплетни,значи ми е приятно тук( в повечето случаи).Снимките и клюките винаги излизат от тема  и е интересно да прочетеш кой как вижда нещата от живота.Имам 100% толеранс и уважение към мнението на всички потребители,дори и да мисля различно от тях.

Последна редакция: нд, 14 апр 2019, 13:31 от Tatti

# 1 047

На мен Джордж ми прилича на брата на Даяна. Кой е мъжа на чиито рамене е качен на някои от снимките?
Шарлот е много пораснала, а представете си Луи колко променен ще е като го покажат. Негови снимки май най-малко показва Семейството на обществеността.
На Дория кое да й е щастливо на снимките. Гледа бебе от разведен бял с две големи деца, които не я долюбват. Като му видях изявите на Тати не мисля че е помагал в отглеждането на Мегън. Но какво е било те си знаят.

Последна редакция: нд, 14 апр 2019, 13:31 от Tatti

# 1 048
Кой е мъжа на чиито рамене е качен на някои от снимките?

Майк Тиндал, мъжът на Зара и бащата на Миа, която е на раменете на Уилям.
Направи ми впечатление колко са високи и двете деца за възрастта си. Но те и родителите са такива.

# 1 049
Забелязвате ли как изглеждат? Като нормално, сплотено семейство, което е тръгнало на разходка.
Ето така се прави ПК, а не на Пето авеню в Ню Йорк.

http://desk.royalcentral.co.uk/wp-content/uploads/sites/18/_medi … -Note-Dunkirk.pdf
Това е старо съобщение за медиите. Има официална част и част, която не трябва да се публикува.

Такава е имало и към съобщението за предстоящото раждане, не мога да го намеря в момента, но е казано, че ще обявят, когато започне раждането, когато роди - пол, тегло, дали са добре, че ще има организирано място за медии  около Фрогмор, че ще има снимки от един фотограф - вероятно Любомирски.

Общи условия

Активация на акаунт