Кралски работи и клюки - април 2019

• 133 817
  • 2 315
  •   1
Отговори
# 2 115
Права си, няма такъв протокол, това си е избор на Даяна и Кейт. Нещо като презентация на престолонаследниците.

# 2 116
Права си, няма такъв протокол, това си е избор на Даяна и Кейт. Нещо като презентация на престолонаследниците.
Мисля, че и други, чиито деца не са престолонаследници са го правили - ако не се лъжа Сара Фъргюсън и тук ще излъжа, но струва ми се и Софи някоя си, женена за някакъв принц. Но това е само по тяхно настояване и изобщо не е нужно да го правят, затова и не разбирах реакциите как може да са длъжни да се покажат толкова скоро след ражданията и то натъкмени и на токчета. Ами не, не трябва, просто те така са поискали Hands V Един вид показност ми идва, но ако се чувстваш достатъчно добре, защо пък не

# 2 117
И в България се правят циркове при изписване, макар и не на престолонаследници.

# 2 118
Е, не може само Антония Петрова да държи първенството, макар, че тя е недостижима по всички критерии Joy Но вече се отклонихме от темата

# 2 119
Nature Sparkles На мен ми харесва избора който са направили Даяна и Кейт като бъдещи кралици
които са родили бъдещи престолонаследници да изглеждат добре показвайки се на хората които ги очакват
и снимани от кого ли не..Даяна отдавна не е между живите но снимките и постоянно се показват..защо трябва да
изглеждат като мъченици при положение че са обгрижвани от най-добрите професионалисти..
хубаво е след това как Уилям си ги прибира в джипа  и заминават..а за Даяна само веднъж видях как Чарлс и
отваря вратата на черна лимузина и тя се качва вътре усмихната с бебето,мисля че беше Хари.

# 2 120
Чарлс и двата пъти е бил с нея, има ги и на снимки

# 2 121
Според мен  ММ е  адски суетна жена, актриса, която с помощта на грим може да постигне младолик вид и да поприкрие петна и леки бръчици които тя има. Да не говорим за изправянето на косата на което тя много държи прикачените мигли които тя винаги има  и  изобщо да  изглежда по беличка  .
Никога няма да си причини излизане и снимки пред когото и да е   ако не е сигурна в уауу ефекта . При нея  е да  живее макиажа, защото без холивудския грим ще изглежда доста различно   . Иначе много и се иска да шашне простолюдието което я е обкичило с венеца на мадона едва ли не   .Обича прожекторите .

# 2 122
  • Sydney
В статия прочетох, че уж днес бил терминът на Мегън... колко е вярно не е ясно...
https://www.news.com.au/entertainment/celebrity-life/royals/book … 50e1f18f331bbe5d0

А Кейт и Даяна са го направили като уважение към народа. Не е протокол. Протокът е, че трябва да има хора от Бъкингам, които да удостоверят раждането официално... бях чела статия за раждането на принцес Маргарет, която е родена в Шотландия и кралския човек, който е трябвало да удостовери това, е седял там две седмици, докато се роди...

# 2 123
На мен ми харесва тази традиция и не вярвам Кейт да се е измъчила много на високите токчета. Поне не й личи. 

# 2 124
  • Чужбина
На мен ми харесва тази традиция и не вярвам Кейт да се е измъчила много на високите токчета. Поне не й личи. 

И на мен ми харесва, но тя е повече важна за престолонаследниците. При другите е повече дори излишна.

Не мисля, че ММ трябва да прави това. Те просто ще покажат снимки на бебето, ще съберат поздравления и толкова.

# 2 125
Е, тя нали вкъщи ще ражда, няма да се изпречи на входа в официален тоалет.

# 2 126
  • Чужбина
То пък бебето точно на термина ще дойде, ще цепи секундата.

Ми не ми харесва тоя котидж и това си е:

# 2 127
  • София
Има официално съобщение от преди две три седмици, че Хенри и Мегън ще оповестят по подходящ начин раждането, така че не се притеснявайте чак толкова много.

# 2 128
Да вземе да го ражда вече, че от един месец преливаме от пусто в празно.
Забранили са прелитането на дронове над Фрогмор, а героичните снимки на Хари от Африка май не са толкова героични.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-6968493/Drones-banned-F … ;ico=taboola_feed
https://www.dailymail.co.uk/news/article-6967397/Drugged-tethere … hotos-Malawi.html

# 2 129
Харесвам тази тема и се надявам да ме приемете , уважавам и двете крайности  на мнения Мегън или Кейт . Лично  за мен ,когато представиха Мегън като бъдеща снаха никак  не я възприех  ,просто беше много различна и най много че дразнеше бързината с която искаше да се впише , дадох и малко шанс   от женска солидарност  но нееее.  Но пък   разбрах че Мегън поне в моите очи ми показа колко по класна и изобщо елегантна е Кейт  на която много симпатизирам

Общи условия

Активация на акаунт