Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 2

• 34 003
  • 761
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
По едно от другите БНТ-та с номера го повтарят, да.

# 511
И от мен глас за Билалов. Много по-добър водещ е.
Виж, ако сменят хората, които измислят въпросите, може предаването да дръпне напред.

# 512
Да, наистина преди втората сигурна сума беше 3000 лева, а имаше период, когато голямата награда е била 200 хиляди (не съм гледала предаването тогава) при много по-ниски средни доходи от сегашните, и аз съм го коментирала това, но реално към момента това май е единственото подобно предаване в ефира. Или защото не гледам много телевизия и съм ги пропуснала останалите подобни. Има с много по-големи награди, но са някакви рулетки, сейфове и кръстословици от типа "птица, започваща с "п" и завършваща на "тка", при което участникът се колебае дали липсващата буква не е "у"", което на мен лично не ми е интересно за гледане. Като цяло, ако трябва да избирам, бих гледала и участвала в интересна игра дори и с по-символична награда, отколкото да ходя при Захари да отварям сейфове.

# 513
  • София
Те вече спряха Спортисимо, сега явно ще спират и Стани богат. Почти никой не гледа БНТ, това е големия проблем.
Жалко.

# 514
Ами това е проблем на БНТ. Да се поразмърдат малко. Вярно, национална тв, с определена насоченост и поограничени финанси, но със сигурност има и доста свободно ефирно време и потенциални възможности за осъвременяване и раздвижване на нещата. Ама всички са на синекура там...

# 515
Много е амбициозно подобно предаване да се напълни само с нови (непоявявали се в други игри) качествени и интересни въпроси, ако ще се излъчва 5 дни седмично.

# 516
  • София-Младост
Е то пък това Спортисимо предаване ли беше...
Иначе ако парите за наградния фонд са от реклами, факт е че БНТ имат по-малко рекламодатели от НТВ или БТВ, вероятно. Тук прекъсват два пъти до 1-2 минути и си рекламиратехни предавания...по НТВ като пуснат едни...

# 517
  • Пловдив
А, не беше лошо Спортисимо.

# 518
БНТ имат малко рекламодатели най-вероятно защото не търсят. След като им се предлагат пари наготово от бюджета, защо да търсят от другаде и да си създават проблеми?

# 519
  • тук, на мястото си
Те, в БНТ каквото и да вземат, все го докарват доникъде . Не ме учудва, че ще спират Стани богат, особено сега като се смени шефа, нали и той трябва да се направи на нещо, което не е.

# 520
Много е амбициозно подобно предаване да се напълни само с нови (непоявявали се в други игри) качествени и интересни въпроси, ако ще се излъчва 5 дни седмично.

То не е казано, че въпросите трябва да не са се появявали по други предавания. Просто да са зададени коректно и да са съобразени не с конкретния участник, а с нивото, до което е стигнал.

# 521
Те вече спряха Спортисимо, сега явно ще спират и Стани богат. Почти никой не гледа БНТ, това е големия проблем.
Жалко.

Това Спортисимо с тази водеща се чудя как издържа и толкова.
Аз съм от гледащите БНТ.
Събота и неделя най-качествения сутрешен блок е на БНТ. А Георги Любенов е интелигентен, начетен и чаровен.

# 522
Нали точно Кошлуков се подиграваше на предаването и го наричаше Стани за смях. Може да му е било трън в очите.

# 523
Подигравал се е не с предаването, а с участниците, мисля. Но трябва да се заеме с избиращите ги. Не може да се появяват разни недоразумения. Трябва по-сериозна селекция.

# 524
БНТ са държавна телевизия и имат ограничения колко реклами да излъчват. Имат право на петнайсет минути на денонощие. В праймтайма - максимум пет минути.

Общи условия

Активация на акаунт