Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (85) - април 2019

• 118 947
  • 2 086
  •   1
Отговори
# 1 395
Затова пък явно в някои дни изобщо нямат участници...

# 1 396
  • София
Бележката участва за дневното теглене само в деня, в който е регистрирана. Ако не е спечелила, участва и в седмичното теглене за голямата награда.

# 1 397
И аз още чакам едни слушалки от милка от 2 седмица.

Нова Бразилия много ме дразнят с тези изисквания за снимки с баби...че после фотосесия награда дават за баба и внуче...

# 1 398
Здравейте,
да попитам от Калиакра,който е спечелил от последното теглене има ли обаждане или емейл от тях ?
И кое от двете да очаквам Simple Smile виждам име като на мъжа ми и се чудя той ли е или не,защото няма обаждане или емейл от тях,че е спечелил Sad

# 1 399
  • София
Здравейте,
да попитам от Калиакра,който е спечелил от последното теглене има ли обаждане или емейл от тях ?
И кое от двете да очаквам Simple Smile виждам име като на мъжа ми и се чудя той ли е или не,защото няма обаждане или емейл от тях,че е спечелил Sad
Ще звъннат по телефона, свързват се до 10 работни дни от тегленето.

# 1 400
  • Вестерос
Мерси , не знаех и чакам ли чакам

# 1 401
Най-после и аз спечелих от глупавата игра на Куинс. Тези, които я имате, харесвате ли я?

# 1 402
Сега се появиха снимките в Нова Бразилия - и моята я има. Малко, но поне е нещо; просто беше подозрително, че нямат участници.
Дано не спечеля от големите им награди... Бих препоръчала играта на леля и племенницата (те са баба и внучка), но трудно се оправят с игрите и не ми се занимава да им обяснявам....

# 1 403

[/quote]
Ще звъннат по телефона, свързват се до 10 работни дни от тегленето.
[/quote]

Благодаря

# 1 404
  • Пловдив
Сега се появиха снимките в Нова Бразилия - и моята я има. Малко, но поне е нещо; просто беше подозрително, че нямат участници.
Дано не спечеля от големите им награди... Бих препоръчала играта на леля и племенницата (те са баба и внучка), но трудно се оправят с игрите и не ми се занимава да им обяснявам....
Адашче след като коментирахме с теб и аз качих пак снимка.Резултат има я в галерията.

# 1 405
Кога ли ще обявят първите печеливши? ))

# 1 406
Най-после и аз спечелих от глупавата игра на Куинс. Тези, които я имате, харесвате ли я?
Аз спечелих от седмица 3 и ни вест, ни кост. Вече започнах да се чудя попълнила ли съм си данните за получаване. Joy

# 1 407
Получих слушалките на Милка, ще влязат в употреба ☺.

# 1 408
Искам да попитам спечелилите четки за зъби от Orbit, кой модел е:
Четка за зъби PHILIPS HX6511/02 https://www.technomarket.bg/chetki-za-zybi/philips-hx6511-02-09129601
или Четка за зъби PHILIPS HX6511/50  https://www.technomarket.bg/chetki-za-zybi/philips-hx6511-50-09166046  ?
Искам да купя резервни накрайници и затова се интересувам

# 1 409
Тези от Либрес се излагат за втори път. Какво значи, че нямало достатъчно регистрирани бележки?! Колкото има, толкова ще теглят. Не стига, че се е намерил някой да им участва в играта и да им купува продукта, те ще го цакат по този начин. Аз лично се чувствам като глупачка, че съм била от малцината този ден, които са си дали парите, но не си е струвало заради тях да има теглене. Айде  ***ната им!

Общи условия

Активация на акаунт