Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (85) - април 2019

• 118 494
  • 2 086
  •   1
Отговори
# 1 425
В лафка са заредили стикерите, но количествата им били ограничени.

# 1 426
  • София
Последно стикерите срещу покупка ли ще са или ги дават така?

# 1 427
Не са свързани с покупка и са безплатни.

# 1 428
Играта на Fuzetea във Фантастико е до 30.04 изрично поитах моничето, което ми звъня за стола, каза че така се били разбрали от Кока кола с веригата.
Добре де на картончетата си пише до 18ти, това че са се разбрали да е до 30ти дава ли гаранция, че въобще има останали награди. Който иска да се пробва, но моето лично мнение е, че няма смисъл вече

# 1 429
# 1 430
  • Сф
Стикери имат и на щандовете на НЛ във Фантастико,но ми казаха( оня ден вечерта това), че още не им давали да ги раздават.Щели да им кажат откога,и те не знаели..та като почнат-някой да свирне в темата.Simple Smile

# 1 431
На предната скаут кампания обявиха ли печеливши?

# 1 432
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
На мен сутринта ми дадоха стикер от Лафка.Каза , че били обвързани с покупка , но без значение сумата.Трябвало от 22 да ги раздават , но ми даде днес на мен.Ще взема още един за профила на меж ми.Нали само по един код може на един профил?

# 1 433
вчера кометринахте играта на Нова бразилия, че е със срок до 30ти април, сега влизам да видя срока, за да преценя дали ще успея да се включа /харесва ми джезвето/ и гледам друг срок
- аз ли бъркам или наистина са го променили

# 1 434
Нещо май беше объркан срока, да. Аз видях играта в профила на Антоанет Попова и я пуснах тук, тогава пишеше 1-30 април. И ми беше странно, че чак към края на месеца научавам за нея. Важното е, че са поправили датите.

# 1 435
Получих си слушалките на Туборг. 🤗

# 1 436
А защо на моята служебна бележка пише 2019 ?
За Белла трябва ли да платим данък до 30април ?

Ако е за гифт картите с 50 лева данъка е платен, но трябва да се декларира в ГДД до края на април.

# 1 437
На нашата Лафка стикерите са отвън, който иска да си взима.
Някой успя ли да пусне радиото на слушалките от Туборг. Само бръмчи....

# 1 438
  • in Wonderland
Днес ми дойде настолнта игра от Куинс, мн бързо, In time ги носят.

Извинете за въпроса, но не ми се рови из НЛ, да питам какви са тези стикери,  дето ги дъвчете вече 5-6стр?? Печели ли се нещо с тях или са великденска украса за яйца

# 1 439
  • при късмета
А защо на моята служебна бележка пише 2019 ?
За Белла трябва ли да платим данък до 30април ?

Ако е за гифт картите с 50 лева данъка е платен, но трябва да се декларира в ГДД до края на април.
Погледни къде точно пише 2019. На дата на издаване или за 2019г. е дохода. Това е важно.
Ако си спечелила края на декември само датата на идване на бележката ти е от 2019, а дохода за 2018. Дано сега е по-ясно

Общи условия

Активация на акаунт