Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (85) - април 2019

• 118 396
  • 2 086
  •   1
Отговори
# 1 560
Ще пробвам и така, защото и като я смалих пак не я качва.

# 1 561
Аз викам да идват дронове за награди.
Стига са ни баламосвали с чаши и смотани тениски.
Докато има кой да играе за чаши и тениски, по-голямо рядко ще се появи.
Без да се засяга никой.
Лятото идва, сега ще се започне с дюшеци, чадъри, хавлии и т.н. Човек се зарива с рекламни продукти с ниско качество.

# 1 562
  • Сливен
Да ви питам-знаете ли горе-долу колко струва един проектор за телефон.Че спечелих подобно нещо вчера,а ми излизат някакви космически суми. Grinning

# 1 563
Аз за грозно брандираните боклуци не играя. Ако ми харесва нещо се пробвам 2-3 пъти, ако не уцеля спирам.

# 1 564
Лятото да се надяваме да пуснат някоя интересна игра,че и на мен не ми се играе за чадъри и хавлии.

# 1 565
И аз не играя за ненужни неща. Чаши например не искам. Имаме си за кафе,за всичко.
Аз пък нямам чадъри,хавлии,дюшеци,барбарон също не успях да си спечеля,та няма лошо да има И такива игри,за който си няма,като мен. 😃 Но и интересни и по-различни неща да измислят,освен слушалки,колонки и чаши.
Ставаме нахални вече. 🤣

# 1 566
  • Под Слънцето
Организаторите ни четат, знаете. Та не спирайте да искате Simple Smile И от ДАНС, ДАР, ГДБОП, както и разни   криви лелки също четат. Satisfied Stuck Out Tongue Closed Eyes

Да си кажа,че освен дрон, искам   игра  с ваучери за екремни моменти- бънджи от там, от където не съм скачала, рафтинг, разни щуротии.   Sign Underage  Ай да е хаирилия Nature High Brightness

# 1 567
  • Велико Търново
Знам, че ще ме разберете...😏🙄 Случайно минавайки покрай едно място до блока, където вечер съседите пият бира 😏 Капачки Туборг😂 15 броя си събрах, едната с кенче. ММ като ме видя🙄 В боклука ли си ровила🙄😂😂 И аз Ъъ, не🙄😂

# 1 568
Да ви питам-знаете ли горе-долу колко струва един проектор за телефон.Че спечелих подобно нещо вчера,а ми излизат някакви космически суми. Grinning
Ако е проекторът от Фанта - към 140 лв. Марковите проектори са около 400 и нагоре.

П.п. аз си ползвам и малките награди - чаши, кърпи, чадъри, тениски. Наясно съм, че няма начин в една игра да има награден фонд 2000 телевизора, примерно, но може да има ок. 2000 кърпи и 100 телевизора. И съм ок с това. Харесва ми като ми се падат малки награди, дори когато играя за големите - пак е по-добре от нищо.

# 1 569
  • Сливен
Ако е проекторът от Фанта - към 140 лв. Марковите проектори са около 400 и нагоре.

П.п. аз си ползвам и малките награди - чаши, кърпи, чадъри, тениски. Наясно съм, че няма начин в една игра да има награден фонд 2000 телевизора, примерно, но може да има ок. 2000 кърпи и 100 телевизора. И съм ок с това. Харесва ми като ми се падат малки награди, дори когато играя за големите - пак е по-добре от нищо.

Да,от игра на Фанта е.В правилата на Кока-кола,пише дали стойността на наградата е над/под 100 лева.Обаче,на Фанта вчера колко ли пъти препрочитах правилата и няма обявена стойност.А колко пък пъти им писах,да ги питам,просто не е истина. Grinning

# 1 570
Каква е тая игра на Фанта? Май имаше нещо в спаркса, но не помня. А аз колко кенчета Фанта грозде пия нямате си идея. Дано пуснат някоя игра с тях. Laughing

# 1 571
Мисля, че това е проекторът: https://ledprojectors.bg/shop/excelvan-g300/
Играта е в Спаркс, преди седмица или две се спомена тук: https://www.coca-cola.bg/oficialni-pravila-na-igri-i-promocii/of … antirai-tvoia-mig

# 1 572
  • Сливен
Така като гледам, си приличат.Надявах се по скоро на тонколонката,ама взех че спечелих голямата награда. Grinning

# 1 573
Аз спечелих колонка и предполагам, че ще е същата, като тези на Орео Simple Smile Между другото, ако някой е участвал, снимката си важи до края - моята беше от първата седмица, а спечелих сега.

# 1 574
Айде и аз да помрънкам какво искам - барбарон все още не съм печелила! На четец много бих се зарадвала. Хавлии имам, но си ги и ползвам и все пак се захабяват така че нямам против тях. Чашите на Туикс ме кефят като дизайн, дано да са качествени.
Поради липса на игра на София мел участвах в игра с касова бележка на топаз мел, така или иначе трябваше да купувам брашно.

От НЛ взех стикери днес. Викам на жената по един на човек ли давате? Тя вика колко ти трябват? Казвам , че ако може два и за мъжа ми, тя ми набута 4-5 в ръката. 🤣 Сега ще раздавам на цялата рода, а щом едно е за двама души вероятно и ще ми останат.

Общи условия

Активация на акаунт