Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (85) - април 2019

• 118 412
  • 2 086
  •   1
Отговори
# 1 545
Сега разгледах стикера от НЛ. Той е с две детелини, всяка с код, така че ако на някой му трябват 2 кода, му е достатъчен 1 стикер.
Кодът, който трябва да се въведе е десетцифрен, пише го в правилата. Просто е написан на две части по 5.

# 1 546
  • София
Сега разгледах стикера от НЛ. Той е с две детелини, всяка с код, така че ако на някой му трябват 2 кода, му е достатъчен 1 стикер.
Кодът, който трябва да се въведе е десетцифрен, пише го в правилата. Просто е написан на две части по 5.
Кода, който трябва да се въведе е деветцифрен и на двете детелини е деветцифрен. В правилата пише:
Всеки участник може да регистрира само един код от великденски стикер, а с другия да зарадва близък приятел или роднина
Така че един стикер е с два кода.

# 1 547
  • София
Мога да разпратя хуманитарна помощ, ако някой иска .
 Така, както го направих за много непознати никове и имена, които ми кацнаха на лс.
Колко "великодушно". Имам предвид благотворителната инициатива на Топси. Neutral Face
А случайно някой излишен четец за "даване" т.е  продаване => както предишната ти инициатива? Предполагам, че не ти е само този, който си постнала на снимка. Close Thinking
Това са предположение де. На база по-долния пост, но колкото повече, толкова повече..... нали така?
Инак днес доволна от към спечелено, но може още

# 1 548
  • Под Слънцето
Мога да разпратя хуманитарна помощ, ако някой иска .
 Така, както го направих за много непознати никове и имена, които ми кацнаха на лс.
Колко "великодушно". Имам предвид благотворителната инициатива на Топси. Neutral Face
А случайно някой излишен четец за "даване" т.е  продаване => както предишната ти инициатива? Предполагам, че не ти е само този, който си постнала на снимка. Close Thinking
Това са предположение де. На база по-долния пост, но колкото повече, толкова повече..... нали така?
Инак днес доволна от към спечелено, но може още

Wink  Днес ми е готино и няма да ме събориш. Задави се в злобата си.

# 1 549
Да се обърна към спечелилите куфари от Орбит миналата година с коригираните бележки от 2019.
Щом платеца на наградата трябва да внася и декларира данъка ,защо ни издадоха бележки в които не е внесен авансово данък?Дали са наясно с промените и да не се окаже ,че догодина имаме да плащаме данък?

Трябва да ги питаш директно тях. Тук никой няма как да знае защо организатора не е издал бележката съгласно новите правила.

# 1 550
 Имам излишно талонче  от НЛ, изтрих му детелинките обаче. Не знаех, че едно талонче е за двама човека.

# 1 551
  • Сф
Е не знам защо решихте,че едно талонче е за двама.Вчера бяхме двама и ни дадоха 2 талончета от щанда на НЛ.По- добре да изчакаме да започне играта ,си мисля.

# 1 552
Кода, който трябва да се въведе е деветцифрен и на двете детелини е деветцифрен. В правилата пише:
Всеки участник може да регистрира само един код от великденски стикер, а с другия да зарадва близък приятел или роднина
Така че един стикер е с два кода.
Права сте, в мен е грешката.
Преди да прочета правилата взех повече талончета и сега имам няколко излишни, ако някой иска, но съм в Русе.

# 1 553
  • София
PureLove, защото го пише в статията в сайта им, както съм цитирала в предишния пост.
Всеки участник може да регистрира само един код от великденски стикер, а с другия да зарадва близък приятел или роднина.   

# 1 554
  • Под Слънцето
Аз викам да идват дронове за награди.
Стига са ни баламосвали с чаши и смотани тениски.

# 1 555
Има игра на Фамилекс,мисля,че не е поствана тук.

# 1 556
Не ми позволява да кача снимка на касовата бележка и Twix - a в играта, писах им във Фб, но не ми отговарят, някой има ли представа какъв може да е проблемът?

# 1 557
Не ми позволява да кача снимка на касовата бележка и Twix - a в играта, писах им във Фб, но не ми отговарят, някой има ли представа какъв може да е проблемът?
Снимката трябва да е много малка,за да се качи.Имат ограничение за размера.Изрежете снимката и ще стане.

# 1 558
Ако някой от Пловдив търси вафли Чудо за играта има в Триумф на бул. Ал. Стамболийски. Купих една кутия, но нищо не спечелих.

# 1 559
И при мен не искаше да качи снимка с Twix, но на бележката пишеше името на продукта и затова я качих без опаковката. Приеха я и я одобриха без проблем.

Общи условия

Активация на акаунт