Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (85) - април 2019

• 118 402
  • 2 086
  •   1
Отговори
# 1 530
Чакам тениска от Либрес и слушалки от Милка....Нищо друго, няма и хубави игри 😣😥
Ние от провинцията не пием чай... 😥😥😥😥😥
 Вече не пием Simple Smile щом за едни има, а за други не. То малко като в детската градина, на които деца ни е удобно ще дадем стихче, другите пълнеж в програмата.

А относно чая не мислите ли, че някои вериги може да са отказали да участват? Малките/средните магазинчета от провинцията може и да не успеят да го продадат този чай след промоцията, т.к. е сравнително скъп. То наистина стана като в детска градина ама относно мрънкането, що няма при мен, що няма при братовчедка ми, има хиляди игри, не всички са само в София, повечето супермаркети в по-малките населени места си организират техни игри, не мисля, че трябва да мрънкаме, че не ги организират в цяла България. А това дали ще го купувате занапред и кой ще го пие си е лично ваше решение.

По темата- чакам тениска от Либрес, интересно ми е, дали ако се регистрира касовата бележка в петък-събота-неделя, не е по-голям шанса за спечелването на ваучера, аз регистрирах в понеделник и съм спечелила от същия ден, и това означава, че не участвам за голямата награда.

# 1 531
  • Бургас
Аз определено няма да ги пия. Лично мое решение, Да! Но държа да се чуе и знае!

# 1 532
Ама то на много игри им куца организацията. Не съм намерила още Хрупс, промоционално чудо, за чайовете да не говорим и още примери, но не не се сещам в момента. Едни печелят по 5 неща, други  и едно не могат. Късмет. Вече не се и дразня, просто подминавам играта и толкова.

# 1 533
 Чая тук го продават и без промоция, така че логика в написаното няма.

# 1 534
Въпреки,че бях от привилегированите, в чийто град се провеждаше играта с чая, смятам че беше не добре обмислена и като изключим бума, който ще направят сега покрай играта след това ще има срив в продажбите, който ще се задържи дълго, имайки предвид многото разочаровани.
Иначе си мисля, че някой е изтрил адреса ми от списъка на куриерите. Никой не ме посещава. На всичкото отгоре закриха двата най-близки офиса на Еконт, та ще се пренасочвам сигурно към друга куриерска фирма.

# 1 535
  • Под Слънцето
Ех.. коридорът ми е пълен с подредени покрай стената шишета с чай 24-5 бутилки. Не успях да ги пробутам, подаря и раздам. Когато разпращах пратките, повечето от вас не ги искаха и ги раздавах на непознати хора, само за да не ги мъкна. Мога да разпратя хуманитарна помощ, ако някой иска .
А старите / нямам предвид възраст, моля!/ потребители в темата, с които се знаем, можеха да не се срамуват и да ме помолят да им метна пратка. Така, както го направих за много непознати никове и имена, които ми кацнаха на лс.

# 1 536
А относно чая не мислите ли, че някои вериги може да са отказали да участват? Малките/средните магазинчета от провинцията може и да не успеят да го продадат този чай след промоцията, т.к. е сравнително скъп. То наистина стана като в детска градина ама относно мрънкането, що няма при мен, що няма при братовчедка ми, има хиляди игри, не всички са само в София, повечето супермаркети в по-малките населени места си организират техни игри, не мисля, че трябва да мрънкаме, че не ги организират в цяла България. А това дали ще го купувате занапред и кой ще го пие си е лично ваше решение.
Чаят го има навсякъде и в малки магазинчета съм виждала и в големите вериги. Не мисля, че са отказали самите магазини, освен ако няма някакво задължително количество за продаване. Просто на организаторите или на фирмата поела организацията не й се е занимавало да излизат от няколко големи града, защото работят с дистрибутори, трябва да се обяснява, снабдява и други такива неща.

Мрънкаме, защото Coca-Cola са голяма компания, продуктите им са навсякъде, игрите им до сега са били за всички градове, изведнъж решиха, че тази няма да е така. Това не беше отбелязано в правилата, все още не е, като питах ми казаха, че при правилата ще качат списък на участващите магазини - играта приключи и такъв няма. И защото "територията на Република България" не е само София. Като им е само за София играта да си го напишат, не да обикаляме и да търсим по магазините. Защото аз това правих, сигурна съм че и други от пишещите в темата са обикаляли и търсили дали има участващи магазини, подават непълна информация в правилата, това е подигравка с нас като клиенти.

И да впрягам се, за някой може да е смешно, но в тази тема сме хора, за които участването в игри е хоби и тръпка и такива неща се забелязват и действат негативно.

# 1 537
  • Велико Търново
Не, определено цялата кампания е била насочена към конкретни ключови клиенти в конкретни големи градове. Според мен малките магазинчета изобщо не са целта. Няма значение, организаторите си определят правилата. Ние сме потребители и просто си купуваме стоките от където можем и искаме.
Честито на спечелилите и успех на участниците, аз не успях да играя по териториални причини, но това няма да ме откаже да консумирам чая, нито пък ще ми стане нещо че не съм трила картонче Simple Smile
Ох, да! И баби нямам вече, та и там няма как да участвам ( не че бих си купила такова кафе), но пък за на нова Бразилия играта съвсем нямам думи!
В очакване съм на игра която ще се провежда в детски заведения свързана с консумация на 6 Шота текила да се участва за лек автомобил.

# 1 538
Вчера няколко пъти забелязах, че не ми се отчетоха печалбите в НЛ. Накрая направих скрийншот и се свързах с чата. Първо се опитаха да ми обяснят , че съм в грешка, след това подадоха сигнала до техническия отдел. На някого случвало ли му се е такова нещо?

# 1 539
  • София
...Не съм намерила още Хрупс ....
Не съм участвала в играта, но в началото и аз се заглеждах само по супермаркетите, от които обикновено пазарувам, но така и не видях такива ядки. От любопитство щях да ги опитам. За мое учудване се оказа, че в центъра на София има малки магазинчета, които продават само ядки Роис и естествено тази серия я има. Имат и големи плакати с играта на витрината.

# 1 540
  • София
Гурголина,двата чифта слушалки на твое име ли бяха? Защото след като моите са дефектни,бих искала да играя за други,но четох в правилата,че не може повече от един чифт.
Не, един тел. Номер може да спечели едни слушалки. На мен и на ММ бяха.

# 1 541
  • Велико Търново
Аз пък съм на друго мнение за играта на Нова Бразилия. Имам все още една баба- да ми е жива и здрава 😊, но въпреки това едва ли ще участвам, тъй като ще ми  е трудно да изровя нейна снимка, че да правя моя... Нещото обаче, което истински ми харесва в играта, е голямата награда- фотосесията. Писна ми от едни и същи награди. Тази е различна и оригинална според мен. И ако можех да участвам и случайно спечелех, с тази награда супер много бих зарадвала баба- това ще са емоции, които биха държали дълго и двете ни. Та така, изказах се 😏😁Ако четат и други организатори освен милата и любезна Дари да знаят- искаме различни и интересни награди 😊

# 1 542
За втори път се пробвах в чая-само слушалки.На касата на Ф.ми дадоха детелинка-код за НЛ.Някой ако го иска?
Относно удължаването на играта във Ф.-според мен е до 30.04,защото в другите градове започна на 18.03,а в София от 01.04.

# 1 543
Направо да пускат игри без покупка, сърдити няма да има. Grinning Вкъщи стана като мини маркет и вместо доверие към марката получавам неприязън, защото нямам свобода. Искам аз да реша кога и колко количество от дадена стока да купя, не да купувам точни бройки, на определена сума, на отделна касова бележка, на определена фирма...
Своге нещо се загубиха този Великден, както и София Мел. На ваучери за пазаруване се радвам аз като награда. Ако някой го интересува въобще. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 544
  • София
Звъняха ми от тип-топ за четката от Орбит. Ще ми я доставят в сряда.

Общи условия

Активация на акаунт