Ние от провинцията не пием чай... 😥😥😥😥😥
щом за едни има, а за други не. То малко като в детската градина, на които деца ни е удобно ще дадем стихче, другите пълнеж в програмата.А относно чая не мислите ли, че някои вериги може да са отказали да участват? Малките/средните магазинчета от провинцията може и да не успеят да го продадат този чай след промоцията, т.к. е сравнително скъп. То наистина стана като в детска градина ама относно мрънкането, що няма при мен, що няма при братовчедка ми, има хиляди игри, не всички са само в София, повечето супермаркети в по-малките населени места си организират техни игри, не мисля, че трябва да мрънкаме, че не ги организират в цяла България. А това дали ще го купувате занапред и кой ще го пие си е лично ваше решение.
По темата- чакам тениска от Либрес, интересно ми е, дали ако се регистрира касовата бележка в петък-събота-неделя, не е по-голям шанса за спечелването на ваучера, аз регистрирах в понеделник и съм спечелила от същия ден, и това означава, че не участвам за голямата награда.
Вкъщи стана като мини маркет и вместо доверие към марката получавам неприязън, защото нямам свобода. Искам аз да реша кога и колко количество от дадена стока да купя, не да купувам точни бройки, на определена сума, на отделна касова бележка, на определена фирма...