Спам тема (Пролет пукна, ние - не) от 01.04 до 30.04.

• 43 915
  • 2 837
  •   1
Отговори
# 240
  • над кукувичето гнездо
Тези само като ви чета и са ми неприятни.

Да се отчета, че няма пострадали. Добре съм се била справяла като за трето градско. Sunglasses

# 241
  • Далече, далече
Лелята на Джон лови ли окото?

# 242
Аз май съм единствената на света, която не гледа тия дракони. 😆

# 243
  • София
А и аз не ги гледам,бейби тв е с предимство.

# 244
  • над кукувичето гнездо
Аз май съм единствената на света, която не гледа тия дракони. 😆
И аз не ги гледам. И Междузвездни войни не съм гледала. И Джурасик парк. (имаше един емотикон, който се криеше под стол).

# 245
Междузвездните съм се опитвала да гледам, не ми се получи, но ГОТ е зарибяващ. Много време му се кумех, а кат го почнах и по нощите гледах Laughing

# 246
Това твоята котка ли е?
Не, но ги храним (няколко котки майки, тук-таме и с домочадието си) и те идват да си поискат. Joy

# 247
  • SHOOT ME 10 $
ГОТ . Дълго се колебаех, но ти КИКО,, беше капката, която преля чашата. ЩЕ го гледам редовно вече!

# 248
  • Тра-ла-ла
Боже, ква съм заспа, то имало нова тема. Пък аз си блея ли блея.
Джаста, не се ли замисли, че има нещо гнило, щом 1 цял ден сме мълчали?! tooth

# 249
ГОТ . Дълго се колебаех, но ти КИКО,, беше капката, която преля чашата. ЩЕ го гледам редовно вече!
И на мен Кика ми действа убедително. Grinning
И да ви засмея малко:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 250
# 251
  • Варна
О, и аз не ги гледам троновете. Засега. Нито една серия не съм се прежалила да започна, но ги имам изтеглени. За да е по-пълен кефа, ще изчакам да излезе целия последен сезон, той няма да е голям както чувам, и после ще си направя маратон. Иначе следя сюжета из нета, четох книгите, горе долу ми е ясно какво що. Любопитно ми е да видя дали верно има толко много секс вътре, както ми разправя най-добрата ми аверка. Това за мен е минус ама... ако останалото е ок, ще се ядва.

В момента започвам девети сезон на любимите ми зомбита, оня ден излезе последната серия. Подозирам, че Осмичката затова се губи тия дни, сигурно е по-напред с материала.

# 252
истина е бате

# 253
Хайче, не съм ги почнала Зомбитата, че нямам време, а искам да им се изкефя. Имаме си и традиция яките сериали да ги гледаме заедно с миУото, и го чакам и него да се поспре малко между вечните командировки и пътувания.  Grinning Иначе съм посъбрала и други любими и се чудя от кой да почна по-напред. Гледам да се съберат повечко серии, че аз като ги метна и се зарибявам, и искам още и още Mr. Green

# 254
Абе вие деца нямате ли, че така гледате разни сериали? Аз последно съм гледала цял сезон на нещо като бременна с голямата. 😩

Общи условия

Активация на акаунт