Спам тема (Пролет пукна, ние - не) от 01.04 до 30.04.

• 43 914
  • 2 837
  •   1
Отговори
# 255
За капак има нова книга от Мартин....ама не продължение на Огън и Лед по който се снима ГоТ , ами предистория ...300 г преди действията в ГоТ. Тука се чудя мноо дали да не я придобия чрез покупко продажба.

# 256
Абе вие деца нямате ли, че така гледате разни сериали? Аз последно съм гледала цял сезон на нещо като бременна с голямата. 😩
На мен точно липсата на време ми прави сериалите най-удобни за гледане. 40 минути по намирам за някоя серийка Simple Smile Игрален филм цял не съм гледала не помня откога.

Между другото по Фокс крайм дават много хубави филмчета. Доскоро гледах екранизация по книгите на Жорж Сименон. В ролята на Мегре беше Роуън Аткинсън, много ми беше странно да го гледам сериозен, но добре играе. Сега пък дават по романите на Агата Кристи всеки петък от 22 часа.

# 257

Между другото по Фокс крайм дават много хубави филмчета. Доскоро гледах екранизация по книгите на Жорж Сименон. В ролята на Мегре беше Роуън Аткинсън, много ми беше странно да го гледам сериозен, но добре играе. Сега пък дават по романите на Агата Кристи всеки петък от 22 часа.

Гледал съм го , и в сериозна роля пак ме напушва смях понякога.

# 258
Абе вие деца нямате ли, че така гледате разни сериали? Аз последно съм гледала цял сезон на нещо като бременна с голямата. 😩

Имаме пораснали деца Mr. Green

# 259
  • Варна
Моята е на градина. Аз зяпам на работа, когато няма клиенти и поръчки. Вкъщи трудно вмествам филм, повече чета.

# 260
  • На Марс
Алкохолът бил лош шофьор. Да ви кажа, той не е и много добър пешеходец Simple Smile

# 261
  • SHOOT ME 10 $
Алкохолът бил лош шофьор. Да ви кажа, той не е и много добър пешеходец Simple Smile

Хахааах...като се прибиррах съфсем норррмално снощи, един прростак ме настъпи по рръкатта...😥

# 262
# 263
Моте вече са преориентирани към каки, тъй че аз съм айляк.  Joy

# 264
По повод на порасналите деца, снощи съм на гости на сестрата и племенникът (на 5) е с една пижамка от детството на Лонгура, стана ми едно милооооооооооооооо (те си приличат и визуално, и по характер) все едно го гледам моя пух... бързо ми мина, де... не бих си дала свободата, която имам сега Grin

# 265
  • Euskal Herria
Предимството да се омъжиш млада - децата са големи, а ти не си пенсионер Simple Smile.

# 266
Е, то както е тръгнало, няма да видим пенсия Laughing, пък аз не съм от най-младите... на 25 го родих.

# 267
  • Варна
Аз не съм привърженик на раждането преди 30 Simple Smile

# 268
  • Euskal Herria
На 25 вече имах две деца. Simple Smile
А за пенсията - права си, Кико. И аз така мисля.

# 269
  • SHOOT ME 10 $
Е, то както е тръгнало, няма да видим пенсия Laughing, пък аз не съм от най-младите... на 25 го родих.
😜 Стара риба няма! 😊

Общи условия

Активация на акаунт