Спам тема (Пролет пукна, ние - не) от 01.04 до 30.04.

• 43 251
  • 2 837
  •   1
Отговори
# 2 580
   Хайче, важното е малката да е жива и здрава и да расте, а магазин  ще намерите, споко !
   Петък е, а някой хора са го подкарали като лятна отпуска, на пук че е още Април  Simple Smile

# 2 581
  • Euskal Herria
Хич не ми е лятно днес, пак е мрачно и дъждовно. Че и хладно.
Скрит текст:
Толкова за тази година  Wink

# 2 582
Ние понеже сме от подвижните столичани след малко поемаме към изхода. 😆 Между другото яйцата ми станаха убийствено грозни.

# 2 583
И ние днес се изнасяме от Варната. Отиваме на гости на свеки. Да видим приятели. Да си починем.
На работа сме чак на 02. 05. 19г., та се събира една прилична почивчица.
Ще се пробвам да измеся козунаци. Свекито е боядисала яйцата. Купихме агнешко от Лидъл.
И ... ами да почват празниците и веселбите. Grinning Stuck Out Tongue Winking Eye

Приятни и спокойни празници, момичета и момчета!

# 2 584
  • Варна
От сутринта се изнася на талази народа под прозорците ми. Чудя се къде се побират толкоз коли в града.

# 2 585
  Янче, като ти гледам масата и ти знам ентусиазма за готвене, кога мислиш да купиш по-голяма маса ? Stuck Out Tongue
  Джасте, туй твойто е построен комунизъм ! Котката с вас ли ще пътува и как я възприема свекито ?
   Аз хапнах доволно и сега се чудя дали да полегна за малко ...
Хайче, не се чуди - то затова във Варна няма места за паркиране.

# 2 586
  • Варна
И разбира се, че двата чифта обеци, които чакам, ще пристигнат баш като са четири почивни дни тук и няма как да си ги взема да им се порадвам, а ще трябва да чакам.

# 2 587
 ....
  Джасте, туй твойто е построен комунизъм !
   ....
Grinning Hands Plus1

....
   Котката с вас ли ще пътува и как я възприема свекито ?
   ....
Дааа. Тя навсякъде е с нас. Свеки много и се радва и и угажда. Не дава гък да и кажем. Позволява и да прави бели и не и се сърди. Тя много обича животни и нямаме проблем да водим Мая.

# 2 588
  • над кукувичето гнездо
Ние понеже сме от подвижните столичани след малко поемаме към изхода. 😆 Между другото яйцата ми станаха убийствено грозни.
Мойто половин още не е минал Яна, а пътува повече от час. Дано да се разтовари малко, че отвъд магистралата е страшно.

# 2 589
Исе, пристигна ли милото? Ние тръгнахме преди час от Сердика център, вече сме почти на село. Нямаше драма, но свекър ми сутринта се в набил в ебати тапата.

# 2 590
  • На Марс
Исе, пристигна ли милото? Ние тръгнахме преди час от Сердика център, вече сме почти на село. Нямаше драма, но свекър ми сутринта се в набил в ебати тапата.

Баси а аз съм още на тръстиката Sad ... да пиете по рикия за стария Пънч Simple Smile

# 2 591
  • над кукувичето гнездо
Пристигна. София-Плевен за 5 часа. Scream

Злоупотребих с топъл домашен козунак и не се чувствам виновна...много Rolling Eyes

# 2 592
  • SHOOT ME 10 $
Злоупотребих с топъл домашен козунак и не се чувствам виновна...много :rolling_eyes:

И се хвалиш а?
Исе а за нас, бедните корейчета няма ли по парченце?
Покажи да зърнем малко поне...😥😪

# 2 593
  • над кукувичето гнездо
Ето парченце
Скрит текст:
Мама го е правила днес, аз само консумирвах Blush Но и аз ще се пробвам някой ден Simple Smile

# 2 594
  Аз козунак нямам и злоупотребявам с вафли. Това имам под ръка. И буркан мед, ама нео още не съм го почнал. Искам козуначено руло със мармалад от шипки и чаша топло мляко с какао ама .... няма.
Абе Кика де се шматка по плажа ?
След Гергьовден затягам колана ! Трбва да отслабна, че нещо дънките отесняха ...

Общи условия

Активация на акаунт