Искам да кажа ... (157) през април 2019

• 82 916
  • 1 648
  •   1
Отговори
# 345
Съни spoko.

Ние днес правихме помен на моя татко. Мина една година и разумът ми знае, че вече го няма, но още не съм приела загубата със сърцето си.

# 346
  • на Мелмак
Съни, съболезнования! Мир на душата й!

Днес също баща ми има помен. Исках да му се обадя Disappointed Relieved

# 347
Съни, съболезнования ...

# 348
Съни, съболезнования!Бог да я прости!

# 349
Съболезнования, Съни!

# 350
  • Mediterraneo
Съни, съжалявам! Да почива в мир!

# 351
Съни,съболезнования. Прегръдки и от мен.
Али е права,тук сме и за добро,и за лошо.

Лято,ти в ДГ ли си учителка? Ние скоро ще пускаме малката и от сега ми е едно свито,ама ще свикваме,няма начин. Като написа за будещото се и плачещо дете си викам как и нашите бъдещи госпожи ще коментират. Ще ме търпите и мен с неволите,нямате избор.
Ние хапнахме и след малко поред на номерата в банята. А следобяда така се наспах,че не знам какво ще правя довечера. Май ще почвам и аз някоя книжка.

# 352
  • София
Съни, моите съболезнования! Да ѝ е леко и светло на душата! Бог да я прости! Flowers RoseFlowers Rose

# 353
Съни, мир на душата й.

Джуджанка, браво на детето.

# 354
Съни, моите съболезнования!  Да почива в мир!
Ети Hug, и на мен понякога ми се приисква да звънна на баща ми ей така просто....., а минаха три години и половина.....

# 355
  • Canada
Съни, съжалявам за загубата ви  Hug Дано е на по-добро място без болка мама  Hug

Лято, по ред причини съм със смесени чувства... но ще ми мине като тръгна... вероятно Rolling Eyes

# 356
  • Бургас
Съни,мир на душата й!

Джуджанка,браво на шампионката!

# 357
Съни, моите съболезнования!

# 358
Съни, съболезнования! Казвала си, че от дълго време е така, дано и по- леко сега!

# 359
Съболезнования Съни!

От два часа съм будна и няма повторно заспиване, а е неделя сутрин. Пълно безобразие.

Общи условия

Активация на акаунт