Лидл 126 - Априлско-ваучерна

• 103 525
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 1 335
  • Бургас
Аха, ама червеното е супер несполучливо.

# 1 336
Мъжът ми си заплю разклонителя с юесби
Аз имам такова от предно пускане. Usb входа не зарежда. Даже не знам защо не го върнах...

# 1 337
  • Mostly in my mind
Аха, ама червеното е супер несполучливо.
И на мен такова ми изглежда още преди да съм го пробвала. Поне другите са чудни.

# 1 338
Значи...тоя тоблерон...как ми се набива на очи като муха в кисело мляко....тц...тц....ретро-кореком ли е той, що ли...не разумявам Rolling Eyes

Баш до теменужките е седял на рафта в соц бакалията....тъй...тъй...

# 1 339
  • Мадрид / София
И аз много се зачудих за тоблерона що дири сред ретро бг стоките. Уф, какви спомени само!
Я дайте още фотки на боядисани яйчица да си изплакнем очите, че тук е едно мъртвило не ти е работа. Няма го веселото настроение по Великден.

# 1 340
  • 2860 км северно от Екватора
Аз си спомням тоблерони и шоколадови яйца от кореком, имаше. По времето на бананите и портокалите, около нова година.

# 1 341
Абе то и аз си ги "спомням"....но това не значи че съм ги яла.....тогава.
Киндер яйце....на морето, малки ...чужденци някакви, деца де...ярък спомен такъв имам Joy

# 1 342
Ами тогава Лидл ще ми ги боядиса Wink Страшен магазин ти казвам, всичко прави Stuck Out Tongue Winking Eye Утре купВам едни боядисани и...край на мача. Децата големи, хич няма се главоболЯ и морЯ.
А току-що в темата за праховете прочетох, че сме си отливали от праха течния, за пране Joy Още се смея..Тц, тц...опасен народ.

# 1 343
  • Мадрид / София
Аз си спомням тоблерони и шоколадови яйца от кореком, имаше. По времето на бананите и портокалите, около нова година.
Да де, ама в Корекома. В бакалиите - тц.

# 1 344
  • Асеновград
Мъжът ми си заплю разклонителя с юесби
Аз имам такова от предно пускане. Usb входа не зарежда. Даже не знам защо не го върнах...
И при мен само едното работи.

# 1 345
Прочетох, че доста хора питат, нареждам се на опашката за мнение относно кравето сирене в тенекия от ретроседмицата. Simple Smile

# 1 346
  • shumen
Другата седмица харесах детските пижамки и някой неща от ретро седмицата,но няма да сме в града,а там където отиваме няма Лидл и сигурно като се приберем на 4.05.няма да намеря вече нищо.
Яйца още не съм боядисвала,но съм взела една кора и ще Ви кажа в Събота като ги сваря колко спукани ще има.

# 1 347
  • русе
Винаги съм вземала от това
Видях ново в кръгла кутия кокосово масло,на щанда до кравето масло става ли ?

# 1 348
Трябва да е студено пресовано.

# 1 349
  • русе
Слагам си го в кафето😊
Ще го опитам,следващият път.
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт