Лидл 126 - Априлско-ваучерна

• 101 195
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 1 380
Аз също бутнах отгоре през найлона-мекичък беше и взех. Не е бил сух или твърд. Не е лош.
А табелки със съдържанието съм виждала на топлата витрина наистина-за който се интересува, има. А остава възможността и да се попита Simple Smile

Това пък с отливането на течните - като оставя настрана че хич не ги долюбвам тези чорбалаци за масите, скоро коментирахме в друга тема, че някои производители просто ползват стари опаковки, предвидени за по-голямо количество течен перилен препарат и в нея наливат ТОЧНОТО количество, но на клиента му изглежда сякаш е полупразна. Ами не е полупразна.

И ако това не хване декиш, давам и втори непоискан съвет - ми купувайте си прах, от него няма как да си отсипят Simple Smile

Пратих мъжо за Милде....

# 1 381
В Лидл и стриктно се следи почивката Simple Smile
Иначе, да, работи се и се прибираш труп. Отделно си натоварен и психически от народа извървял се там, лудницата и всичкия този стрес. Прибирам се и никой не искам да виждам и чувам. Искам да чувам тишина Joy В почивните дни не ми се показва навън. Направо изпитвам вече сякаш страх от тълпи хора и шум. Професионално изкривяване...Искам само тишина и спокойствие.
И на всичкия този труд и стрес всичко да е стриктно...като чуя или чета за такива предполагаеми своеволия, хем се ядосвам, но и ми досмешава.
В края на краищата хората не са длъжни да са запознати детайлно с работата ни, но пък да се говори за спорта не ми е ок.

# 1 382
Аз само като видя жените как разтоварват и нареждат разни тежки кашони и ги размятат из регалите, си викам, леле тия жени колко са здрави...

# 1 383
  • Ст Загора
Днес разносвам сребристите сандали добре са .
Взех днес оранжевия панталон , имам розов пак от Лидл пак по Великден го пускала сякаш 2017 г. Той е по - дебел . Стария е 46 пак слим фит, този взех 44 ок ми е.

# 1 384
Еее, казвам какво съм видяла/ усетила. Мога да преценя сама какво виждам/ не виждам, усещам. Говорех конкретно за един козунак от общо 6-7 бр. Другите не съм ги пипала, а и този усетих какъв е, докато търсех етикет със съдържание. Табела пък въобще не видях, вероятно е имало, но не съм я и търсила. Служител не видях в магазина. Питах на каса каквото ме интересуваше.
А какво правите или не правите докато сте на работа не ме интересува. Не съм се оплаквала от това, то и за козунака не се оплаквах. Много се хвалеше и ако беше с хубав състав, щях да взема.

# 1 385
Хубав състав вкъщи. Купешки на 3 лева....средна работа....откъм състав. Откъм вкус няма забележка...хубав е.
Simple Smile

Не се заяждам, наистина така смятам аз. Винаги ми е било леко странно да се търси в състава краве масло 82 процента, прясно мляко, яйца...ясно е, че ширпотребата козунак няма как да ги съдържа.
Козунак освен пред витрините, имаше и в самите витрини на мястото на хляба...после ги видях тези вторите. Та там вероятно е имало етикет.

Помните ли когато пускаха ролките за пети, дали имаше и резервни ролки отделно, или само машинката с двете беше. Сега се чудя като ги изтъркам тези двете, какво ще правя пустата машинка...

# 1 386
Въобще не знам какви са им цените. Купувала съм само веднъж тази година от Фантастико, с мляко, яйца и патешка мас за 4 лв., без стафиди и подобни пълнежи вътре. Склонна съм да дам до 6-7 лв. за козунак от 500 гр., ако е хубав, но да, в магазин едва ли ще намеря.

# 1 387
2.50 дюс, 3.00 със стафиди и 4.00 с орехов пълнеж.

# 1 388
Аз само като видя жените как разтоварват и нареждат разни тежки кашони и ги размятат из регалите, си викам, леле тия жени колко са здрави...
Когато в Кауфланд се зареждаше на ръка ,само олиото което съм прехвърляла /15 бутилки в стек/ ,са няколко палета....
Ами брашното ,солта ,макаронени изделия......
Тонове стока на ден.
Хамалин .....така казвах ,когато ме попитат какво работя....
Хамалин - касиер.....то и на каса като загубен прехвърляш.

Почивките някой си ги взимаха ,други - не!
Все пак сме в България нали така?
Трябва да се побългари все пак което може.
Лудницата е пълна.

# 1 389
Нямаше агнешко днес в Лидъл, то и не обичаме, ама за традицията исках малко да взема нещо. В Борово-Лидъл, само 1 опаковка агнешки котлет с кост имаше и не ми хареса хич. Ще правя пържоли, купих една тарелка и чирпански кюфтета за следващите дни някаква манджа да има.
За петите машинката можело да поръчаш ролки има го в упътването-книжката. Не знам колко ще струват, аз взех пак за 15лв, не ми се разправя. Имаше още доста машинки за петички, някой закъсал да знае в Борово.
Купих си панталона оранжевия, но малко ми е широк май, ама ще го нося, не ми се сменя, има още тъмносини повече номера и оранжеви 40 и 42 номер, както и ментовите до коленете. Взех и тениски 2 бр за 15 лв дето са и си пасват чудесно на панталона бялата и оранжевата. Доволна съм, нали като децата трябва за Великден нещо ново да се сложиш)) Имаше и от сандалите и трите вида и номера, ако някой си търси.
Тези козунаци беше пълно, пресни и хубави изглеждаха. Посегнах да взема един, еми те сложени в найлонови пликове и мокри, ама водни направо. Мислах, че топли много са ги сложили направо в торбичката, но както пишете не разбирам защо е така. Купих на Родна стряха с парченца шоколод, то трети козунак е това у нас, стои на изчакване, забранила съм да се яде. Купих от кексчетата , обожаваме ги на промоция са сега и веднага се изядоха. За Милдето нямах сили да мъкна, без кола съм. Домати на клонка бяха намалени и добри, взех и марула огромна хубава, картофи мити, бе..това като цяло и едвам са прибрах. Хората по тениски излезнали аз с пуловер и яке, направо щях да припадна, поне да съм свалила 1-2 килограма. Мда, яйца имаше М размер ама не с бяла черупка, други не видях. И този парфюм дето го хвалите взех, като се напръсках доволно да видя как е, още миришам непоносимо, да се не мина , направо пръскам аромат навсякъде, хареса ми.

# 1 390
Ама разбира се. И аз не се интересувам от някои професии, но и не ги коментирам пренебрежително или да подценявам труда.
Коментар обаче, от сорта, етикет нямаше пък и кой знае с какви боклуци е, кой знае как си запазват стока, кой знае как преетекират стоката, отливат си течен перилен и подобия...ме обиждат и всъщност хората, които ги правят тези коментари "лЕпят"
етикети на самата верига, и на работещите там. Като чуеш или прочетеш едно такова мнение несъзнателно или съзнателно си съставяш мнение за магазина.
Затова и коментара ми.
Защото съм се наслушала на какви ли не измислици. И имам право да коментирам аз, защото там работя и много добре знам как, ако няма етикет на някоя стока, управител, зам. управител, регионален...ще ме навеят и насеят, че не съм си свършила работата точно.
Всеки ден работя минимум с двама шефа на смяна.
Случва се, когато се налага второ излагане на артикул, да се изчаква, за да излезе втори етикет, поръчан пак от мен в системата. Не много време, но да, през това време няма етикет артикула. Макс 15 минути. Случват се грешки, случва се някъде на местно ниво някой да си е позволил своеволия. Но като цяло много стриктно и внимателно е отношението и политиката на Лидл към стоката която предлага и към клиентите. Ако почна да изброявам наистина на всяка смяна за какво трябва да следи един служител, освен хамалската си и касиерска работа....ще ви се види тежко и натоварващо и това.
Нямам против всеки да има мнение. Кой откъдето желае, оттам да пазарува. Но и не ми харесва, разбира се, да чета подобни неща за моята работа. Нека коментираме от опит и преживяно.

Последна редакция: пт, 26 апр 2019, 19:35 от Thirteen#

# 1 391
Тета, нямаше допълнителни резервни ролки за пилите за пети, поне  тези пускани от преди 2-3 седмици.
Цената на козунака с орехи е 3,49лв. и ние поредна година взимаме от него.
Аз да кажа какво видях днес в суматохата-една жена взимаше от доматите на клонка и най-старателно махаше клонките и дръжките. Стоях и се чудех защо го прави, а мм каза-е как защо, няма да плаща и за тях я? Wink На касата служителката само погледна, вдигна вежди и продължи нататък.

# 1 392
Похвалвам тази салата. Нов артикул. Сега хапвам от нея, много ми харесва. В кашончето са два вида. Аз си избрах тази.

# 1 393
Въобще не знам какви са им цените. Купувала съм само веднъж тази година от Фантастико, с мляко, яйца и патешка мас за 4 лв., без стафиди и подобни пълнежи вътре. Склонна съм да дам до 6-7 лв. за козунак от 500 гр., ако е хубав, но да, в магазин едва ли ще намеря.

Ако намериш такъв, сподели моля. Козунаците с масло, яйца и напълно естествени съставки са по 20-25 лева килограма. А ако са и с квас вместо мая, са още по-скъпи. Днес гледах в пекарната, от която пазарувам - 750 гр. - 19 лева.
Та 12-14 лв. за килограм си е находка.

# 1 394
Офф, голяма съм шматка((
Имам едно глупаво питане, ама..Не мога да разбера защо на все на чирпански кюфтаци ме избива. Купила съм цариградски днес. Преди исках да взема, ама нямаше, бяха на промоция, но какви бяха не помня. Е, сега взех цариградски са били, преди малко ходих да видя какво съм купила. Преди не съм купувала такива от Лидъл, ни чирпански, ни цариградски.
Въпросът ми е дали мога да ги направя като чирпански. Не ми се яде картофено пюре, искам манджа да направя да има да се яде, че ми омръзна. Май едните са с ориз, а другите не ги знам какви , ама..дали може да се получи да ги изпържа и после като в яхния или...бе нещо блокирах((

Общи условия

Активация на акаунт