Лидл 126 - Априлско-ваучерна

• 101 175
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 1 395
Аз съм мързел и съм правила. Направих доматен сос и пльок кюфтетата вътре. Свариха се и се изяде.

# 1 396
  • shumen
Фанфанито,защо да не може.Аз съм правила точно както и Хеппи и се изяде,че чак и много ги харесаха мъжовете у нас и искаха пак да им правя.

# 1 397
Да де, точно щото съм мързел голям, писна ми това готвене и се чудя сега..ама да ги изпържа мисля и да ги сложа нещо като по чирпански с картофи. Питам, защото да не е друга съставката и се разпаднат. Може и с доматен сос, обичам така, ама нямам нещо запаси с домати и не ми се излиза на пазар пак. Бе друго си го представях, ама като не чета. Аз не знам какво купувам, да не говоря за съставките да чета(( Направо нямам думи(( Бе ще ги направя на нещо, но за пръв път взимам така кюфтета в тарелки, колко и да съм мързелива сама ги правя поне кюфтаците, ама да ги пържа. Това чирпански, цариградски...много отдавна не съм правила нищо такова.

# 1 398
Ох, последните постове чета и се смея JoyStuck Out Tongue Winking EyeGrinning , особено Фанфанито с якето и пуловера. Обаче наистина нямаше агнешко никъде, нито бели яйца

# 1 399
Фани, то все е кюфтак бе...в големината е само разликата, споко.
Може и с бял сос да си ги сготвиш, на супа топчета-като ги разделиш на по-малки топченца, с доматен сос....става си всичко.

# 1 400
90% от козунаците (да не кажа 100) по магазините са приготвени и замразени. Фурните няма как да смогнат да приготвят такова огромно количество козунаците за такъв кратък срок и то покрай редовното им производство. Започват ги още в началото на годината и замразяват. После вадят, оставят ги няколко часа да се размразят и са готови.
Агнешко тази година не съм търсила, че имаме домашно, но снощи в Кауфланд имаше доста цели агнета на 12-13лв/кг.
Купих падпадъчи яйца и във водата едно изплува та го бракувах сурово. Едно се пукна при варенето, та съм доволна от остатъка.
От домашните яйца имам три фира за сега, като едното аз го изтървах.

Да похваля шоколадовите яйца в пакет по 1кг. Купих два кг, като вторите бяха леко намалени. Вътре са три вида шоколад. Не очаквах. Скрила съм си всички в жълто, че са бял шоколад и ми е любим.

# 1 401
Козунаци взех от една фурна на цена 5-6 лв за 500 гр. Дали са хубави ще разбера утре, вземала съм от там минали години и са били ок. За тези от Лидл разбрах от тук защо са ми изглеждали малко сурови от вътре. Последният път като ходих там погледах пак за етикета със съставките- имаше, само че този път само на витрината беше сложен, май нямаше в крайна сметка от изкуствените съставки, не запомних целия състав, но предпочетох да си взема от тези от пекарната заради недобреизпеченият, който пробвах от Лидл.

# 1 402
  • русе
Fanfanito  Кой парфюм е хвален,пропуснала съм?

# 1 403
Fanfanito  Кой парфюм е хвален,пропуснала съм?
Ами някаква Мадам...  за 10 лв струва)) Златиста кутийка с бял етикет 50мл. Обилно се напръсках от мострата, обиколих магазина и се мотах и пръсках аромат, върнах се , писах миришеща ама вече не миришам . Пък писаха тук 24ч , ама пак си е добре де, харесах го.
Бе кюфтаците ги знам аз, ама една супа метнах така и стана супа с кайма пръсната и раздробена, кат млада де уж домакиня. Вече ги слагам в брашно и тогаз за супа топче. Ама тези ми излизат скъпи за такава супа, ще ги пръжна мисля да не рискувам и по-натам не знам. В понеделник ще ги правя нещо по-водно да има за 2 дни поне, с това пюре няма да мине номера.
Боядисах 28 яйца (не от лидъл) с яцеварката, ама имам поне 5 пукнати с просто око. Може и повече да са. Пфууу карай, нали са цветни.

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 12:02 от Анонимен

# 1 404
  • Бургас
Точно с тези кюфтенца не съм имала издънка никога! Правила съм супа топчета с цели кюфтенца, както и с разделени наполовина и пак омесени на топче. Правила съм както с пресни, така и със замразени пак цели или пак разделени и замразени. Пекла съм ги само така, пекла съм ги със сос, ползвала съм ги за "Редено", което много обичаме и как ли още не. Нито са се пръскали, нито е имало гадна партида, нито нищо. Жалко само че ги пускат в по-студените сезони и после изчезват от асортимента.

# 1 405
Да се включа с отзиви за агнешкото и козунак. Взехме агнешки ребърца, но имат дъх и съм на кантар да ги хвърля...Въпреки всичко пуснах да се пече и после ще видим как е? Взехме от козунака със стафиди в картонената кутийка и много ни хареса.

Отделно си взех черните сандалки и много ми харесват, заспаха на моето стъпало!

# 1 406
  • Пловдив
За цариградски кютенца ли говорите?
Абе давайте агнето Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 407
В наш Лидл все още има мнооого агнешко. Тъкмо от там излязох. И аз днес получих информация от приятел, че са купили агнешко и миришело на старо. Една година бях хванала намалено заради срок и беше перфектно, а това си е в срок.

# 1 408
Агнешкото не знам, от друго място купихме, но доматите на клонка днес бяха зелени, за Гергьовден тамън може и да узреят. Много им се надявах, но и от тях се отказахме. А тези черните домати, кумато, тая зима хич не ги и видях, дали ще се появят? Купих семе от такива, майка направи разсад, сега остава и да родят, много ми харесваха на вкус чернушките. Peace

# 1 409
Ние взехме доматите на клонка в четвъртък, нормални бяха. Взех и от пазара розови домати и едни други, от Петричко, ами да ви кажа, Лидълските ми харесаха най-много. Тези от пазара едни твърди отвътре, а отвън уж узрели....

Общи условия

Активация на акаунт