Лидл 126 - Априлско-ваучерна

• 101 064
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 1 425
Ох, аз взимам само от 2л Rolling Eyes

# 1 426
  • Варна
От 20 бели яйца (в картон) само едно се пукна. Освен вода, друго не съм слагала в тенджерата, а имах намерение сол да сложа. Не ми хареса, че имаха печати, но боята ги заличи.
На сайта има ли инфо днес дали работят?

# 1 427
Да работят. Но всеки магазин различно. Този до нас е от 9 до 20 ч.

# 1 428
Христос воскресе на всички вярващи. Уважение на всички работещи по празниците и пожелания за приятна почивка през оставащите дни.
Скрит текст:

# 1 429
Нали чуждата кокошка е патка  Mr. Green , да кажа, че съм очарована от Лидл Сливен до автогарата. Подредбата е по-добре от този в Провадия (повече ми харесват тези вертикалните хладилни витрини, по-добър изглед има), хареса ми и дозатора за ядки. Направи ми добро впечатление и персонала, както и в нашия магазин, упътват клиентите до стоката, която търсят.
Имаше от любимите малки пици, но сладкарките явно са повече, че нямаше бадемово брашно. Laughing

# 1 430
Нали чуждата кокошка е патка  Mr. Green , да кажа, че съм очарована от Лидл Сливен до автогарата. Подредбата е по-добре от този в Провадия (повече ми харесват тези вертикалните хладилни витрини, по-добър изглед има), хареса ми и дозатора за ядки. Направи ми добро впечатление и персонала, както и в нашия магазин, упътват клиентите до стоката, която търсят.
Имаше от любимите малки пици, но сладкарките явно са повече, че нямаше бадемово брашно. Laughing
И в кв. Дружба магазина не е лош.
Само ,че е обърнат.
Дори ,ако ходя на Лидл ,ходя там ,не знам защо.

Някой може ли да ми каже марката Cien ,предлага ли слънцезащитни продукти и дали са хубави?

Христос Воскресе!
Много здраве ,светлина ,мир и любов в сърцата!

# 1 431
Той е подреден по новия стил на Лидл. След известно време всички ще са така предполагам.

# 1 432
  • София
Има слънцезащитни на Cien, в къщи сме доволни от тях.
И в темата минали лета ги хвалеха.

# 1 433
  • до най-прекрасния мъж
Слънцезащитни на Cien има. Не съм ползвала лично, но момичетата казват, че са добри.

# 1 434
Има слънцезащитни на Cien, в къщи сме доволни от тях.
И в темата минали лета ги хвалеха.

Знаеш ли дали вече има изложени в магазина и можеш ли да ми кажеш горе-долу на какви цени са?

# 1 435
  • София
5 -6 лв май бяха.
Когато отида утре ще погледна дали са изложени вече.

# 1 436
  • София
По спомен мой са около и над 10 лв.

# 1 437
От утре са слънцезащитните, заповядайте. Тъкмо ги редим.

# 1 438
От утре са слънцезащитните, заповядайте. Тъкмо ги редим.
А като парички как са?

# 1 439
Мхм, вчера ги гледах в приложението. Сега ги няма. Да не ви подведа, ще погледна точна дата. Независимо, че като стока са тук, може да са решили друга дата на изваждане в Търговска зала. Ще пиша пак.

Странното е, че и в брошура не ги видях...От приложението изчезнаха...  Но са наредени вече Simple Smile Няма инфо за нещо различно, значи остават за от утре.

Последна редакция: нд, 28 апр 2019, 14:46 от Thirteen#

Общи условия

Активация на акаунт