Пазаруване от H&M (30) ➤ Април 2019

• 48 587
  • 967
  •   1
Отговори
# 360
Лолита, хубаво е 👍🏻 (знам, защото го имам 😄)

# 361
  • Mostly in my mind
Иее, супер. То е по-тъничко, нали? За сега.

# 362
Точно. Пролетно. Става и за малко по-хладно време в летните вечери. Според мен си отговаря и като размер на номерацията.

# 363
  • София
Подариха ми сникърси на колаборацията на H&M & Eytys . Черни лачени - 40 номер, но не се възприемам, ако имате интерес ЛС Simple Smile

# 364
  • have faith and be patient ..
е покажете ги на снимка Simple Smile

# 365
Сигурно сте коментирали, но не следя много темата напоследък, а и кодове като не пускат, съвсем изгубих интерес. Та въпросът ми е следният: Ако искам да се възползвам днес от 20% във физически магазин за детско над 60 лв., мога ли да ползвам и ваучер за още 15% намаление от стари дрехи, или много искам?

# 366
Пробвай, зависи от магазина.
По принцип не може.

# 367
Сигурно сте коментирали, но не следя много темата напоследък, а и кодове като не пускат, съвсем изгубих интерес. Та въпросът ми е следният: Ако искам да се възползвам днес от 20% във физически магазин за детско над 60 лв., мога ли да ползвам и ваучер за още 15% намаление от стари дрехи, или много искам?
Не.

# 368
  • Варна
Нищо интересно не виждам и аз напоследък, освен розовите сандали. Кво да поръчам, че да стигна безплатна доставка не знам... А така - 14 лева за сандали и 7 за доставка не ме кефи.

# 369
Мисля, че на табелата пишеше, че не се комбинира с други промоции и отстъпки, но някой спомена, че е важало за вече намалени неща. Така че питай в магазина

# 370
# 371
  • Сливен
Аман от тези джендъри.

# 372
  • Пловдив
В смисъл?

# 373
  • Mostly in my mind
Аман от тези джендъри.
И аз това викам. Sad

# 374
Ами то роклята се вижда и си пише, че е черно-бежова. Simple Smile

Да, пише си, но се изненадах малко, понеже на синята пишеше също, че е бежова. Оказа се много светло бежово, почти бяло. Очаквах и тази да е така, но не е, доста по-тъмно е. Пак е хубава, просто споделям.

Amazing, радвам се че полата ти харесва. И аз я взех, хареса ми също, още не съм я сефтосала обаче.))

Страхотна е полата, много ти благодаря, че я сподели 💐 Simple Smile Така не съм се радвала на пола от доста време, все им намирам някакъв кусур, но тази е перфектна! А за роклята не се ядосвай, пак ще заредят, явно им е от моделите, които всяка година се появяват пак. Миналата година уж бяха изчерпани, тази година хоп, появиха се като "нов модел".

Последна редакция: нд, 14 апр 2019, 18:10 от Amazing Amazing

Общи условия

Активация на акаунт