Пазаруване от H&M (30) ➤ Април 2019

• 48 575
  • 967
  •   1
Отговори
# 495
  • Mostly in my mind
Вчера като ходих до Еконт попитах за това ддс.  Куриерът каза, че ще се плаща 20% на пощенските пратки,  т.е. тези, които са офис-офис. Защото досега са били освободени от ддс. Ддс се начислява на стойността на куриерската услуга. Т.е. Ако досега сме плащали 4 лв за доставка от офис до офис, сега ще плащаме 4.80. Така го разбрах аз.
Но, разбира се, това не е свързано с НМ. Simple Smile

# 496
Чудят се вече какво да измислят!
Няма ли други куриери с по-добри условия?
Миналият ден получих две книги по Спиди с доставка 2,88лв

# 497
  • Сливен
Ако правилно съм разбрала ще излиза по-изгодно да се праща до адрес,а не до офис?

# 498
  • Mostly in my mind
Пощенската услуга на Спиди наистина е в пъти по-евтина.  Ако имам възможност да избирам, винаги с тях пращам/получавам.
oesi, това вече не знам. Не им познавам ценоразписа.

# 499
Не сте по темата 😊
Б.пощи ползвайте...като искате по-евтино.

# 500
  • Пловдив
Последно не по темата -закон са прокарали, нов, валидно ще е за всички куриери.

# 501
Влязъл ли е в сила? Щото от хм нищо не ми начисляват Stuck Out Tongue Winking Eye

# 502
  • Пловдив
При еконт ще влезе от 15 май, при спиди рекоха всеки момент. HM  имат договор със еконт, който нас няма да ни бъркат тия пари.

# 503
То па на теб ако начислят, на най-вип клиента си Simple Smile ако имахме изобщо такова нещо тук, което нямаме...
В магазина пълна скука. Ленени панталони, по-къси от тия от лидл. Изкуствени материи или лен. Харесвам лен, но не е уау, защото ужаааасно се мачка
И явно съм много ретро, ама повечето дрехи...ги..имам Joy Няма нужда да си купувам нищо Joy

# 504
  • Пловдив
В магазина и аз нищо не харесах. Но ако пуснат код -любими са ми пълни 😁

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 10:10 от armira

# 505
Happy, не си ретро, ами пак са се появили неща, които миналата година предлагаха до едно време. Напр. видях освен якето (за което пита Лолита, а взех още миналата година, пак на тази цена) едно бюстие, което ама много ми е удобно, само че сега има само малки номера https://m2.hm.com/bg_bg/productpage.0442957004.html

Феникс, значи тези сандалки са точно за моя тесен крак. Simple Smile
Имам и сребриста чанта. Party
Дева, грабвай ги тогава смело, стига само да не те притеснява подметката, че е тънка. Лично аз за тях имам една основна тревога - за подметката, имам чувството, че пак ще съм като нестинарка с “равните” ни пътечки наоколо, но какво пък толкова - получаваме бонус - точков масаж 😁

# 506
  • Пловдив
Аз харесах ленените панталони, ама ще ме прощават с тия 54лв ли бяха Close

# 507
Много се мачка ленът, мъка е после гладенето му. Приятен за носене, обаче май предпочитам изкуственяците - модал, лиосел, или в комбинацията им с памук

# 508
Имам една камара ленени блузи и потници за лятото - не ги заменям за нищо изкуствено. Хич не ми е драма мачкането - то си личи, когато е изгладен като е облечен и е измачкан от самото носене....много са ми приятни на усащане.

# 509
За блузи гладенето им по-бива, ама с панталоните е голяма мъка. А имах някога едно ленено сако -какъв беше тоя лен, нямаше изглаждане

Общи условия

Активация на акаунт