Пазаруване от H&M (30) ➤ Април 2019

• 48 540
  • 967
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Може ли размери на якето?вчера им звънях да питам за размери и казаха,че на този артикул нямали размери.....
Виж в индийския сайт

# 586
Няма го якето в индийския НМ....аз ѝ затова им звънях.

# 587
Написах ги сега на края на предната страница, редактирах там поста.

# 588
fenyx ,благодаря ти:tulip:

# 589
  • Mostly in my mind
За златистото яке мога да дам размери за 32 номер. Ако ви устройва, казвайте. Според мен това яке изобщо не си заслужава 90те лева. Освен това материята е като сатенена.  Мисля си, че много лесно би се закачила и скъсала. Чудя се дали да го задържа. По-късно мога да сложа снимки. Simple Smile

# 590
За 90 лв определено не, но за 27 лв си е съвсем ок според мен. Не съм го носила обаче много пъти, не се е налагало и да го пера още съответно, засега не се е закачило, но забелязах че на единият ръкав са почнали да се получават малки пъпчици. Но на тази намалена цена за мен е добре.

# 591
  • Mostly in my mind
Да, Феникс. Точно пъпчици има и в момента. Чисто ново. Неотваряно.

# 592
Ааа, чисто ново не трябва да е с пъпчици. Това е малко съмнително, да не е носено. Има ли закачен етикет? И моето има съвсем малко пъпчици, 4-5 да са някъде, само на единия ръкав откъм китката

# 593
  • Mostly in my mind
Има етикет. Не ми изглежда носено. То не са точно пъпчици, ами малки дупчици.

# 594
Това е различно вече. Може някъде из складовете като е било, да е позакачено значи. Сега се загледах повече в моето, май наистина е склонна към закачане материята, но досега не съм се била вглеждала толкова.

# 595
Здравейте, тези кецове да ги е поръчвал някои https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0502941009.htmlчудя се дали не простеят много, исках бели, но цената ме изкушава.
Благодаря Ви

И аз имам сини такива divided. И аз се чудех тези защо са от 34-ти до 38-ми номер, а те се водели детски.  Пуснах 38-ми номер. Дано ми станат. Smile

# 596
Madame, отговарят си. На мен ми паснаха. Дори са удобни, стават за дълго ходене.

# 597
И аз някъде през ноември миналата година си поръчах розовите кецове на същата цена.. имах и бели купени 2 месеца по - рано, розовите ги взех заради цената.
Розовите съм ги носила 10-тина пъти, все още са ок.
Белите, които са същите, ама кожа...ги поносих поне 2-3 месеца плътно и вече са си за смяна...позахабиха се...има един метален детайл отпред на връзката, който всеки път ми оставя черни точки по кожата на обувките и няма махане с мокра кърпа...
Така че средна хубост...за тези пари стават.

# 598
Здравейте, виждали ли сте този панталон в някой магазин в София или ако някой го има, ако може, да каже дали си отговаря и евентуално ако някой има 36ти размер да даде мерки? https://m2.hm.com/m/bg_bg/productpage.0702472001.html

# 599
  • Mostly in my mind
Някой с отзиви?

Общи условия

Активация на акаунт