Пазаруване от H&M (30) ➤ Април 2019

• 48 501
  • 967
  •   1
Отговори
# 690
  • БГ
Привет, някой с впечатления от тези къси панталонки:

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0387216010.html и https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0455491011.html
Simple Smile Hug

# 691
Аз имам светлите от миналата година.
Купих ги заради цената, че пак бяха има, няма 10лв.
Не бях обърнала внимание, че са с по - висока талия, обаче аз си ги нося леко изсулени и са ми удобни, харесват ми.
Взех 34 номер какъвто нося попринцип.

# 692
Нора Шопова по нова тв тази сутрин...май беше с блузка от тук...тази с воланчетата, дето си я бих заплюла...

# 693
  • Плевен
Имате ли впечатление дънките им дали се отпускат с времето?
Взех тези, единият номер ми е малко хлабав, долният пък ми стиска.

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0562245064.html

До сега всички техни панталони ми се отпускат, ноо преди 2-3 седмици взех един леко малък с идеята, че се отпусне, ама не!

# 694
Имате ли впечатление дънките им дали се отпускат с времето?
Взех тези, единият номер ми е малко хлабав, долният пък ми стиска.
Явно си междинен номер. При мен е същото, някой се отпускат много и не стоят добре, други по-малки ми стискат повече. За себе си съм установила, че petite размерите са по-умалени с около половин номер и ръстта ми позволява да ги нося (до 163см бяха мисля), та са добро решение когато единия номер ми е голям, а другия малък.

# 695
Момичета, да ви предупредя, че видях тези сандали на живо и са абсолютно дърво - подметката няма огъване. Бях си харесала модела в цвят розова пудра, но след като видях колко удобни са черните, отказах се да ги поръчвам.
Скрит текст:

# 696
Благодаря, момичета! Всичко вече е точно! Наистина реагират много бързо в рамките на деня!

# 697
  • Пловдив
Аз да ви покажа как ми се криви единият крачол на инак много удобните дънки...много ме е яд!

До коляното, където е скъсаното. Върви на една страна и се вижда къде е набрано.

# 698
Връщай ги...те и без туй скъсани ти са пратили.....що тъй не гледат...тц..тц...дефектни пращат Stuck Out Tongue Winking Eye

Да не е на криво тегела и да дърпа? Знам ли....

# 699
  • Пловдив
Явно е тегел...
Тета, ц...купени са още зимъска Simple Smile ама сега им дойде ред.. ще ги влача тъй.

# 700
И аз имам едни такива от Бершка, не стават за носене на голо, ако съм с чорапогащник не става така. Вътрешният шеф в долната 1/2 от коляното надолу идва почти по средата на крака. Едно време с цел шиеха такива, ама май външния отиваше към средата. Върни им ги.

# 701
  • Пловдив
Няма как да върна, купувани са зимата, не пазя нищо. Тогава ги мерих, ама де да забележа...

# 702
Момичета, да ви се е случвало подобно нещо? В града има два офиса на Еконт. Изпратиха пратка в грешния офис. Рядко се случва. Но всеки път, като отида в този офис ми сервират - имате да връщате пратки на НМ FlushedFlushedFlushed? Като им кажа - нямам такива, отговор - добре.Що за глупост е това? Стресират ме. Разбирам да ми кажат - имате за  получаване, но за връщане?

# 703
Не си го слагай! И мен ме питат дали съм за връщане. Smile
Но пък служителите са много бързи и не правят проблем за нищо. Те знаят кои са клиенти на ХМ.

# 704
Мен Гошето не ме пита такива стряскащи неща ....
Туй е куриерчитУ...дето ме радва, радва...като носи големите пакети за мен Joy

Общи условия

Активация на акаунт