Пазаруване от H&M (30) ➤ Април 2019

• 48 500
  • 967
  •   1
Отговори
# 705
  • Mostly in my mind
Мистик,  кои са тези дънки?

# 706
  • Пловдив
Мистик,  кои са тези дънки?

май тия, ама снимката друга беше...https://m2.hm.com/m/bg_bg/productpage.0448515031.html
Не намирам точните, но името е това.

# 707
  • sofia
Дами, доволни ли сте от обувките premium quality и по-специално обувки на ток?

# 708
  • Plovdiv
Дами, моля за помощ, от една седмица не мога да отворя нищо в сайта, отварям самия сайт и от там нататък каквото и да цъкна ми изписва следния текст "The requested URL was rejected. Please consult with your administrator.
Your support ID is: .....цифри, цифри, цифри."
Моля за помощ, как да оправя този проблем?

# 709
Premium имам зимни боти и към тях нямам забележки. Но на висок ток, напр. официални, ако се вземат, препоръчват да се вземат с номер нагоре и да са леко големи, особено ако са доста заострени отпред.
За липса на връзка със сайта - обадете или пишете на връзка с клиенти, съдействат, при мен имаше подобен проблем и го оправиха.

# 710
  • Plovdiv
Premium имам зимни боти и към тях нямам забележки. Но на висок ток, напр. официални, ако се вземат, препоръчват да се вземат с номер нагоре и да са леко големи, особено ако са доста заострени отпред.
За липса на връзка със сайта - обадете или пишете на връзка с клиенти, съдействат, при мен имаше подобен проблем и го оправиха.
Благодаря fenyx, сега ще им се обадя Simple Smile

# 711
Аз имам 2 чифта кецове, на едните им се пукна подметката, но пък ги носих доста, другите са форумните розови, които според мен са леко уголемени. Имам и зимни боти на дебел ток, които напълно си отговарят на номера. Доволна съм от тях, не пропускат вода. Провала съм и от официалните им обувки, според мен номер по-големи би било излишно, кракът ще излиза от обувката. Като цяло от обувките на H&M предпочитам премиум серията, с една идея по-удобни и гъвкави подметки са, ако разбира се оставим настрана факта ,че са от кожа/велур.

# 712
  • sofia
Аз имам 2 чифта кецове, на едните им се пукна подметката, но пък ги носих доста, другите са форумните розови, които според мен са леко уголемени. Имам и зимни боти на дебел ток, които напълно си отговарят на номера. Доволна съм от тях, не пропускат вода. Провала съм и от официалните им обувки, според мен номер по-големи би било излишно, кракът ще излиза от обувката. Като цяло от обувките на H&M предпочитам премиум серията, с една идея по-удобни и гъвкави подметки са, ако разбира се оставим настрана факта ,че са от кожа/велур.

Благодаря на всички, много сте бързи. Simple Smile Пуснах класически обувки на ток и ако не ми харесат, ще ги върна.

А тези ежедневки има ли ги някоя от вас и как са на живо?

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0594161006.html

# 713
Имам ги в черно от мин.година.
За 13-15 лв ги пуснах тогава. 38 номер ми направи пришки. Лентите ми идват стегнати и при вървене се охлузва кожата.
Така си и седят моите.

# 714
А тези ежедневки има ли ги някоя от вас и как са на живо?

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0594161006.html
Ужасно неудобни са, взех ги и аз в черно, излязох с тях и се наложи да си купя други сандали за да се прибера.😀

# 715
  • sofia
Благодаря, момичета! Ще се въздържа от тях значи Simple Smile

# 716
# 717
Донякъде е офтопик, но ето защо споменах за по-голям номер при обувките на висок ток (лично аз още не съм го изпробвала, но съм взела един малко по-голям чифт кокили)
https://m.dama.bg/article/eto-zashto-zvezdite-nosiat-obuvki-koit … urde-golemi/14968

# 718
  • Шумен
Дами, моля за помощ, от една седмица не мога да отворя нищо в сайта, отварям самия сайт и от там нататък каквото и да цъкна ми изписва следния текст "The requested URL was rejected. Please consult with your administrator.
Your support ID is: .....цифри, цифри, цифри."
Моля за помощ, как да оправя този проблем?

Аз имах този проблем преди време, не ставаше само от компютъра вкъщи. Оправи си от само себе си, ама след доста време. Опитай от друг или от телефон и виж дали ще се отваря.

# 719
  • София
Имах пратка със сгрешен артикул, съответно я върнах. Мислех, че ще ми опростят такста за връщане, но не - взели са си я. Такава ли им е практиката при сгрешен артикул?

Общи условия

Активация на акаунт