Звездни компромати - Април'19

• 236 587
  • 2 574
  •   1
Отговори
# 2 430
На мен на Малкоданкса ми прилича. А тя пък снощи какво чучело беше докато се изказваше по прогнозата....Ужас. Не като скумрия, ами бетер скелет. Няма ли кой да ѝ направи диета някаква да заприлича на жена. Уж жена с възможности, а се е занимарила. Отвратителна визия.

# 2 431
Спомням си моята майка колко беше възмутена преди доста години, че Том Круз се развел с хубавата Никол Кидман. А после като се чу, че е с Пенелопе Крус, направо не й се вярваше Simple Smile Имаше навика да казва: "Том Круз язък му за таланта и за парите. Смени хубавата жена с една маймуна". Опитите ми да обясня, че и Пенелопе минава за хубава удряха здраво на камък Simple Smile Та Никол си е хубава и си е имала своите фенове, сега вече е на възраст и може да експериментира всякак.

# 2 432
На мен на Малкоданкса ми прилича. А тя пък снощи какво чучело беше докато се изказваше по прогнозата....Ужас. Не като скумрия, ами бетер скелет. Няма ли кой да ѝ направи диета някаква да заприлича на жена. Уж жена с възможности, а се е занимарила. Отвратителна визия.
Вчера беше потрес

# 2 433
Никол Кидман излъчва нещо много загадъчно.
Пенелопе е страст.

# 2 434
  • София
Познавам такива скумрии като Малкоданска, които се гордеят с фигурите си и правят всичко възможно да се поддържат в килограми на недохраненост. За тях всичко живо с 5 кила отгоре е дебело.

# 2 435
Като за Петък мистър Италия Gerardo Stanco.
На мен ми харесва,не карам никой насила да го одобрява,от сега казвам LaughingBlue Heart
Скрит текст:

# 2 436
Андреа пак ме забавлява
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 437
Познавам такива скумрии като Малкоданска, които се гордеят с фигурите си и правят всичко възможно да се поддържат в килограми на недохраненост. За тях всичко живо с 5 кила отгоре е дебело.
И са много злобни, нали? Гладна и зла, убийствена комбинация

# 2 438
Момичето може да остави всичко това в миналото си, ако Джони си я вземе. Нека бъдем оптимисти.

Е, то вече Джони си изгради пропаднал имидж, отсега-натам това име не може да спасява чужди имиджи. В Холивуд ако не работиш и не държиш на таланта си, лесно избледняваш от хоризонта и не те дундуркат, както в Бг до трето коляно заради стари лаври - нищо, че си има пари за харчене по к..ви до дълбока старост Джонито.

Не го приемай лично, но мисля, че изобщо не си наясно с кариерата на Деп. А и май нищо не разбираш от актьорска игра.

Няма как да е лично, ама няма как и да не е лично, когато правиш предположения за някакъв човек зад никнейм Grinning Просто коментарът ти е несериозен и несъдържателен. А ти ако искаш, може да пробаш да развиеш повече тезата си за актьорската игра на Джони, за да преценя аз от своя страна струва ли си по-сериозно да си говорим за кино и актьори с теб.

# 2 439
  • Вестерос
Ей от тоя аутфит направо онемях. От главата до петите е ...  #Crazy
Скрит текст:
Всички са като от 99

# 2 440
Скрит текст:
Ей от тоя аутфит направо онемях. От главата до петите е ...  #Crazy
Скрит текст:
[\spoiler]Всички са като от 99
По-точно от 2001. Дрес кода е бил деним.

# 2 441
  • на пистата
Майката е много красива

# 2 442
  • Вестерос
Да де там някъде 99,00,01 и по магазините като гледам дрехите, повечето ги имам от 00 Grinning

# 2 443
Да де там някъде 99,00,01 и по магазините като гледам дрехите, повечето ги имам от 00 Grinning
Дрес кода бил вдъхновен от аутфита на Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк на Американските музикални награди през 2001. Тейлърчето не го била спазила Simple Smile

# 2 444
Андреа да не би да търси популярност в чужбина? Скоро попаднах на нейна песен по чужда тв, беше в дует с някой на английски.
Та затова да си измисля визия, тъй като тук никой не я вижда (нз дали има участия въобще), а в чужбина дали има.. надали. Ама поне снимките да й лайкват.

Общи условия

Активация на акаунт