Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 5 / Април 2019

• 149 290
  • 3 187
  •   1
Отговори
# 120
Олеле, видях ги сега. Нелепи са, направо не приличат на себе си от толкова ретуш. Освен Ивана, тя има характерна физиономия, която не можеш да сбъркаш никъде.

# 121
  • София
Аз имам проблеми със съня, т.е. трудно заспивам и се будя често, но ако си го пусна това, ме изнервя много и вероятно изобщо няма да заспя. При мен по- скоро се проявява като фонофобия.

Дайте снимка, къде са ги снимали, в каталог ли?

# 122
На начална страница на ДМ

# 123
В ляво Валиту ми навява спомени от времето, когато латино сериалите бяха на мода Grinning

# 124
В ляво Валиту ми навява спомени от времето, когато латино сериалите бяха на мода Grinning

Съща Корайма Торес. Много замазани бре...

# 125
  • Някъде там
На мен asmr-то ми действа точно обратно и ме избива на агресия Joy
Но познавам хора, на които наистина им действа много и изобщо не са толкова малко, нито пък са странни или луди.
Абсолютно същото действие има и върху мен.
Аз по-принцип много се изнервям от всякакви такива действия.А ако някой ме докосне леко по тялото мога и съвсем инстинктивно да го ударя.
За това не бих гледала.

Мария от lamartinia е страхотна да.Понякога е малко остра в коментари и изказвания но в повечето случаи инфото което споделя е точно в целта.
Децата и са приказка.❤️
Има и фейс група за който се интересува ще дам линк.

# 126
  • София
Олеле, видях ги сега. Нелепи са, направо не приличат на себе си от толкова ретуш. Освен Ивана, тя има характерна физиономия, която не можеш да сбъркаш никъде.

Аз пък съм на мнение, че можеше малко повече да ми замажат бръчките Grin

# 127
Цял живот съм имала ASMR, още от дете, естествено до съвсем скоро не знаех, че си има наименование и че не всеки го изпитва. Като цяло не е нищо извратено, няма нищо сексуално в него ( поне при мен). Бях въодушевена като разбрах, че има специални влогове с ASMR, но нито едно от нещата, които съм си пускала не предизвикват това усещане у мен, даже са ми неприятни. Всеки явно има различен “trigger” и при мен не е шепнене/мляскане и т.н.

# 128

Аз пък съм на мнение, че можеше малко повече да ми замажат бръчките Grin

Сега на втори поглед виждам, че това си ти. Не, нямаше да те позная, ако не беше писала тук.

# 129
Дааа, trigger-а е много важен. И аз като чуя мляскане ми иде да спучА телевизора. Шептенето масово не харесвам, но имам една, две които са ми екстра като тоналност и децибели- това също е важно.
ASMR също може да имате от течаща вода, дъжд, вълни, биене на градушка, пукане на огън, вятър през листа и т. н. Въобще много работи.

То е и същото с процедурите--някои хора се понасят за други пък е блаженство.

# 130
Ми за мен Гери Петкова и Адри изглеждат чудесно.
Кухалери с "лидера" ...така се изхилих, че ме чуха съседите.

# 131
Като каза trigger и се сетих, че "дриймъри" и "иииии да" ми действат крайно негативно. Дотолкова, че често спирам видеото. Laughing

Ми за мен Гери Петкова и Адри изглеждат чудесно.
Кухалери с "лидера" ...така се изхилих, че ме чуха съседите.

Въпросът е, защо я няма майката-кърмилница. Може би ДМ е под нейното ниво? Thinking

# 132
Е то много ги няма. Не е задължително да са навсякъде.
Не мисля, че Попова е бременна. Ако е ...както е пушачка и се ползва за опитен заек на вс мазила и то нискобюджетни...а и ми се струва малка още.

# 133
  • София
Само тази ми хареса, тъкмо щях да питам коя е. Editorial e. Ама после видях, че не е влогърка, хаха Laughing Абе, не всеки става за модел.

Другите са ги направили на травестити, а пък някои са симпатични по принцип.

# 134
Дааа, trigger-а е много важен. И аз като чуя мляскане ми иде да спучА телевизора. Шептенето масово не харесвам, но имам една, две които са ми екстра като тоналност и децибели- това също е важно.
ASMR също може да имате от течаща вода, дъжд, вълни, биене на градушка, пукане на огън, вятър през листа и т. н. Въобще много работи.

То е и същото с процедурите--някои хора се понасят за други пък е блаженство.

Ааа, шум от дъжд обичам. И това ли се брои?

Общи условия

Активация на акаунт