Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 5 / Април 2019

• 151 316
  • 3 187
  •   1
Отговори
# 2 640
  • София
Ами, факт е, ако трябва да сме обективни.
Нито една от трите групи храни не трябва да се изключва напълно и за постоянно. Така да си живееш цял живот.

# 2 641
  • Русе
Ами Зорница много бързо си направиха ремонта и даже вече и се пренесоха за има няма 2 месеца , ама не са чакали на мама и тате Wink

# 2 642
Ние направихме ремонт от шпакловка и замазка до пердетата за 2 месеца и половина без да си даваме много зор. Само че някой трябва да се занимава сериозно с това, иначе може да се проточи и година.
То беше много смешно това с Февруари. Беше очевидно, че няма да успеят за тогава, но както обикновено тръгнаха с голямата кошница и грандиозните заявки.

# 2 643
Зависи какво се прави и дали ще попаднеш на нормални майстори. За ремонт срок няма.
Първо, въглехидратите не е задължително да се консумират, за повечето хора си е препоръчително да не го правят. Никой лекар, дори и на слаб човек, няма да каже - да, набивай торти и картофи, супер хелти ще си..
Изгледах го пак. Никъде не видях да казва - набивай торти и картори. М/у това и "яж балансирано", има огромна разлика. Даже за тортата подробно обясни, че ако взимат по някакъв случай не е цяла торта, а 2 парчета, които си поделят всички.
Не мога да сложа равенство м/у балансирано хранене и "плюскай торти". И смятам, че точно това е препоръката на повечето лекари към здравите хора - баланс.
Въглехидрати има и в плодове, зелечуци, филийка черен хляб, ядки, мляко и т.н.
Предпочитам да се бълват съветите за баланс пред всякакви крайности - никакви въглехидрати или никакво месо и т.н.

Малко по инерция се напада вече, не говоря само за този влогър.
Покрай този влог цъкнах и предишните, очевидно няма нови идеи и всичко е само реклама. Но за последния не мога да не съм обективна...

# 2 644
Ами Зорница много бързо си направиха ремонта и даже вече и се пренесоха за има няма 2 месеца , ама не са чакали на мама и тате Wink
E тя нали е мултимайстор, всичко е направила почти сама, имаше такива изявления Grinning
Между другото тук беше споменавано, че е висока, но на последната ѝ снимка от кухнята ми направи впечатление задникът ѝ стига до ръба на плота, на мен там ми идва малко над пъпа, а те са стандартни височини....това значи, че е поне 20-тина см по-висока от мен, т.е около 178см. Хич не си я представях толкова висока.

# 2 645
Ето това, което описва Не се сърди..., в последния си пост, защитавам.
Че като нарочите някой и се започва едно дружно плюене. А всъщност, за хора без сериозни заболявания, съветите ѝ в случая са много добри.
Приятна вечер, изпълнена с много положителни емоции. 🤗

# 2 646

Много сте изписали и ще се върна да чета, но преди това не мога да не се разпиша с една "творба на великият датски художник". Такива драсканици правех като ученичка, а после и като студентка, когато ми беше скучно.

Много се е загрижил за прасетата ФилипЧо. Нищо, че Пепа не пропуска да отбележи, че той без месо не може.

# 2 647
Не е задължително да е стандартна височината.
Нашата кухня като я правиха, нарочно настоях плотът да бъде по-висок, защото и двамата с ММ сме височки.

Като гледам и при Зорница е така, шкафът, който е под фурната ми изглежда по-голям от стандартните.

# 2 648
Настигнах Ви вече и едно нещо не ми стана ясно. Не съм гледала видеото на Пепе, а нямам и намерение, но искам да попитам нещо. Не се сърди, човече (в твоя коментар го прочетох, затова се обръщам към теб Blush), казала е, че не яде мляко ли? Понеже много ясно си спомням, как преди време се хвалеше с един уред за подквасване на кисело мляко, защото в тях всички много го консумирали. Даже беше казала, че тя и София, изяждали по повече от една кофичка, а с този уред вече нямало да им се налага да купуват. Пак ли е излъгала и всичко е било за рекламата? Confused Ако е така, трябва да започне да си записва какво казва, защото се оплита в собствените си мрежи вече, защото много станаха несъответствията в думите ѝ.

# 2 649
Fairy girl, не. С прясното мляко казва, че има проблем.

# 2 650
Само за прясното краве мляко каза, че трудно го понася и пие друго, иначе други млечни продукти яде.

# 2 651
  • Амстердам
Не консумира животинско прясно мляко, тъй като не и се отразявало добре. За останалите млечни спомена, че ги гледа да приема по-ограничено и главно да са кисело мляко и българско сирене.

# 2 652
Пепон няма време за ремонти, много събития, много снимки за инстаграм има да снима.
Слава Богу, Иванко и Валерко няма да се местят, че те там съвсем не могат да си вдигнат главата от ангажименти, Влогстъри и декорации за дома Heart

# 2 653
ПО НЕГОВО ЖЕЛАНИЕ да се знае !

# 2 654
Ама наистина много внимателно я гледате Пепчо и сте й запомнили всичко. Smile Аз такива подробности не знам за супер мамичка, а и не ме интересуват. Аз я "плюя", защото ме дразни, а съм й гледала само клипа с раждането на Сиена. Какви ли не лиготии и превземки имаше в този клип и ми стана ясна. Прави всичко с цел реклама и рейтинг. Не я намирам за искрена и полезна, фалшива е отвсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт