Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 5 / Април 2019

• 151 297
  • 3 187
  •   1
Отговори
# 2 670
Не мисля, че някой е разкритикувал или пък се е присмял на хора, пазаруващи втора употреба. С дребна дума и цяла тирада да покажем колко сме хрисими, айде няма нужда:)

# 2 671
Благодаря за забележката, Ванила, но не се правя на хрисима. Моля те, не говори така, обидно е. Така го приех и се обадих. Радвам се, че ти не си го приела така. Боли, когато говориш така. Едно е да критикуваш поведение, друго е да обвиниш в самоизтъкване и "тиради". Аз помолих да не се подиграваме на втората употреба, не съм обиждала автора на поста. Няма смисъл. Само конфликти. Ти директно ме обвиняваш в преструвка и лицемерие.Какво пречи да кажеш "Не го възприех по този начин, Чери, не си права да критикуваш така". Защо трябва да сме толкова резки?

Последна редакция: ср, 24 апр 2019, 21:45 от Cherry Lady

# 2 672
  • София
Сафия, Миа и Рокси са ми в топ влогърките за развлечения. Тайлър е пуснал това видео в неговия канал, супер забавно

И понеже не ми се чете за Пепа цял ден, ето развитието на драмата Джеймс/Тати, Джеймс е пуснал официално извинение към Тати. Мишка гадна... Супер ми падна в очите...

# 2 673
Тея за какво са се карали?
Не ги харесвам и не ги следя.

# 2 674

Май че за някакви витамини. Да им имам проблемите. Инфантиляци.

# 2 675
Джеймс така подлизурски се напасва към силните на деня, душата е готов да си продаде за пари и лайкове. Нямам идея как Тати го харесва толкова.

pelli Тати има бранд за хранителни добавки, който големият ѝ приятел Джеймс един път не е промотирал. Сега е в партньорство с конкурентна фирма, която Тати е заклеймявала не малко пъти. Сигурно плащат доста (най-много Кардашианките ги рекламират), но ако имаше малко мозък и доблест Джеймс не е трябвало да се съгласява. Тати без да ѝ плащат промотира всичко на приятели.

# 2 676
Тати с какво се занимава освен тубата и фирмата,мъжът ѝ?
Супер отблъскващи богаташи.
Джеймс също е противен.

# 2 677
Преди беше професионален гримьор, мисля още си работи, но много по-селективно. Основно е YouTuber, но хич не ѝ е малко работата там, всичко е изпипано до съвършенство при нея, до скоро снимаше и 5пъти в седмицата. Сега е разредила, защото страда от репродуктивни проблеми и се опитват за бебе, каза че прекалено нанагорно ѝ идва и стресът е много. Съпругът ѝ Джеймс в интерес на истината не знам с какво се занимава, май беше с недвижими имоти.

# 2 678
  • София
Тати изкарва по 600 000$ годишно от рекламите в Ютюб, отделно печели от Halo бизнеса си. Net worth и е около 1.2 мил долара.

# 2 679
  • София
Аз по принцип съм много против обувките втора употреба, но човек без вкус като Ивана би изровил най- грозното и от Шанел. (а дори те имат и кофти попадения)

# 2 680

Май че за някакви витамини. Да им имам проблемите. Инфантиляци.
Всъщност проблемът не е инфантилен, защото става дума за бизнес. Тати губи пари от това, че Джеймс рекламира конкурентен бранд. Simple Smile
Кечър, обувките се мият ако може, фъскат с алкохол 95% отвътре, после с Биотрейд дезодорант и остават на слънце 48 часа. Само ако обувката го позволява, ако не. не я купувам. За 34 номер, дори да са най-кичозните на света, ги обувам отма, само да не са на микимаусовци и доналддъкове, че 99% са такива. Краката ми с тоя размер са по-инфантилни от Джеймс и Тати. Даже смятам да ги кръстя на тях. Grinning
Най ме дразнят хора, обуващи грозни, кичозни боклуци, само защото са скъпи и са бранд.
Ей тоя влогърски крак с Гучи ме уби. Грозна, та грозна обувка. Камъни на маратонка, за Бога! Колко промит мозък трябва да си, за да се фукаш с това?! Каквито и цени и марка да сложиш, никоя самоуважаваща се усойница оттук няма да се инфлуенсне да си ги вземе, дори да има парите. А ви пожелавам да ги имате, де. Wink

# 2 681
Това травеститско лекенце не знам кога проби, но проби, доколкото съм запозната, благодарение точно на препоръките на тюбъри преди него. Джаклин беше го бутнала на Морфи.Тати го съпортва отдавна. Аз не мога да го гледам, но е супер тъпанарска постъпка без значение кой е.

# 2 682
  • София
Винаги съм смятама, че Гучи имат грозновати обувки и скапани чанти. : )
Не ме кефи идеята, но ти си с доста специфичен номер и е нормално, предполагам. Имам няколко неща и са доста сладки. Общо взето съм взимала неща, които не са ми приоритет и ми е свидно да давам пари за тях. Примерно дънково яке нося в годината 3 пъти. То и ботуши ми се иска толкова да нося, ама все пак още имаме зима. Но това е друга тема. Залитнах много по обувки аз. Трябва да спра, а едно време не ми бяха страст грам и се чудех на жени, които имат по много. Не че са ми сто чифта де Laughing
Уф, както и да е, намирам се на приказка, ама поне не ми стоят кални в гардероба с роклите.

# 2 683
Благодаря за забележката, Ванила, но не се правя на хрисима. Моля те, не говори така, обидно е. Така го приех и се обадих. Радвам се, че ти не си го приела така. Боли, когато говориш така. Едно е да критикуваш поведение, друго е да обвиниш в самоизтъкване и "тиради". Аз помолих да не се подиграваме на втората употреба, не съм обиждала автора на поста. Няма смисъл. Само конфликти. Ти директно ме обвиняваш в преструвка и лицемерие.Какво пречи да кажеш "Не го възприех по този начин, Чери, не си права да критикуваш така". Защо трябва да сме толкова резки?

Съжалявам за острото ми изказване, не че не си стоя зад думите, но можеше доста по-деликатно, така е

# 2 684
Единственият човек, който може да носи Гучи без да изглежда прекалено за мен е Джефри. Даже ми е малко скромен с обикновен анцунг с логото, бели Louboutin и Birkin. 😁

Общи условия

Активация на акаунт