Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 5 / Април 2019

• 148 396
  • 3 187
  •   1
Отговори
# 2 940
Елица не е ли въртяла козунаци нещо а у? Не видях да сте обсъждали, но само скролнах набързо.

Чети внимателно- въртя тя кат работлива булка цитирам ама Бирч не се възхити. 

А сега са на разходка в гробището на Копенхаген което тя намира за много романтично.

Ей тоз моя датец къде спах кат се жених за него та не го намерих романтичен кат Бирч!

Последна редакция: нд, 28 апр 2019, 17:19 от Lilie

# 2 941
Гробища..романтично😳
Хаха изплискала е и тя легена.

# 2 942
Тук, не сте прави ! Това гробище,не е само гробище..Това място е и парк ,и е доста красиво и известно място .. Simple Smile

# 2 943
За романтика не знам, но има гробища, в които и аз обичам да се разхождам - Père Lachaise e прекрасен парк, има едно и до Стокхолм, което е много красиво.

# 2 944
  • София
Работлива булка? Това момиче как си проси сватба, а тоя само опитва гозбите с един дегустационен маниер и кима като на прислужничка отличничка.

# 2 945
Да, гробищата из Дания и Германия имат по-различен вид от българските, но за мен е проява на неуважение на такъв празник да ходиш на разходка с любимата там. На техния Великден трапези и празник, на ортодоксалния - романтични гробища. Аз досега не съм се съгласявала с постовете тук колко е тъжна, страдаща и копнееща за пръстен докато той пет пари не дава, ама днешното ми е малко като черен хумор.
Интересно ми е колко от потребителите днес празнично направиха по едно кръгче под ръка с любимия из гробищния парк, понеже са излезли от панелката?
Не ми допада, че Полина пие алкохол. Може 5% да е, ама ги има. Да, нейно решение е, но според е прокламиране на нещо вредно, както возенето без столче в кола.

# 2 946
Воистина Воскресе!

Абе зависи си много от гробищата наистина. Има такива (предимно исторически) , които са си интегрирани като парк, и даже не може и да разбереш, че е гробище, като и в хубав квартал също още по-приятно. Хората и с деца и кучета ходят, пък двойка на разходка да не може.

Обаче съм съгласна за това "булка". Хубаво е сготвила, направила, явно си ѝ е мерак, ама защо го пише това? Ако ѝ се иска да седнат да си поговорят, не да пуска намеци в социалните. Малко на отчаяна съпруга бие, преди още и да е такава.

# 2 947
Толкова да харесвам Ели и същевременно толкова да ме дразни как говори с приятеля си... Защо си променя така гласа??? Звучи толкова пискливо и неестествено, не бих издържала и една минута да я слушам така.

# 2 948
Точно идвах с обяснението на Полина.

Не смятам, че е кой знае какво да изпие една чаша нискоалкохолно нещо, едва ли е всеки ден.
Аз принципно не пия алкохол, но ако ми се припие, не бих се отказала от няколко глътки нещо слабо тип плодово вино.
Няма място за сравнение с возенето на необезопасено дете или пък онази забравих как се казва, на която маминка и милото димят по цял ден вкъщи.

За гробището и аз съм съгласна, че те си го възприемат като парк. Вижда се и в сторито, че хората си седят на пикник там.

# 2 949
Толкова да харесвам Ели и същевременно толкова да ме дразни как говори с приятеля си... Защо си променя така гласа??? Звучи толкова пискливо и неестествено, не бих издържала и една минута да я слушам така.
Любов от нейна страна и то доста силна.

# 2 950
Любов от нейна страна и то доста силна.

Явно. За мен е жалко, че това й пречи да се отпусне и да е себе си, предполага се, че той е най-близкият й човек. Защо се превзема така ☹

# 2 951
Може двойка на разходка, що да не може? На Великден ли е момента след като дамата, печяща козунаци и боядисваща яйца, явно не е безразлична към празника? Наистина няма нищо по-празнично и романтично от разходка из гробищен парк. За датчаните днешната неделя си е една неделя, а за ортодоксалните християни е празник. Интересно ми е колко датчани предната седмица са седнали на пикник в гробището?
Не я знам Елица как мяука по този начин постоянно. Сигурно има добър ефект при някои мъже, чак ме е яд, че не мога да мъркам и да пускам така. Joy

За мен цигара=пиене=необезопасено возене=захранване с кисело мляко на 40-тия ден. Не трябва да се прави. Има неща, които аз лично виждам в черно-бяло и нямат много сиви нюанси. Специално Полина, преди два дена пак беше коментирана за бумеранг с розе на един "ивент". Пак имаше и коментари, че сигурно не е всеки ден.

# 2 952
  • София
Овце. Отвратителни, грозни, противни, олигофренски са.
А коя не говорела английски с Ейвън?

# 2 953
Гробище..там има погребани хора 🙄 Красиво или грозно се тая-гробище!
Ели и на мен ми се струва ,че бая се старае да е г-жа Датска.

Това не е официален  канал на Ейвън-гаранция!
Welt ако скрибуцам така на съпружието🤣ще ме изгони от нас.🤪😂

# 2 954
Много са ми смешни жени, които се правят на мили пред мъжете, за да ги умилостивят. Не можеш да се правиш на друг безкрайно и да мякаш и писукаш като синигерче. Кога тоя човек ще е опознае?

Общи условия

Активация на акаунт