Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 5 / Април 2019

• 151 271
  • 3 187
  •   1
Отговори
# 2 700
  • София
Не мога да понасям мъже с пръстени. Наречете ме стародна. Снимката ме отвращава. Съжалявам.

И четки за коса няма да си купя. Тези фирми не се ли усещат, че това не е реклама, а анти реклама.

Последна редакция: чт, 25 апр 2019, 10:49 от М

# 2 701
Нищо не разбирате вие от мода, това е джипси стил Laughing

# 2 702
  • София
Eee, очаквах нещо доста по- зле. Че са изкуственяци, е ясно, но Пепа в интерес на истината не изглежда зле тук. На мен ми допада (смятайте Laughing) Червено май че й отива. Той е като някой стругар, дето е забила за една нощ от строежа и сега я лигави, а тя бърза за някъде си.
При мен тя не е червена в лице, но той е като рак в гърбa. Възможно е да си е такъв, бял и червендалест. Гнусничък е.

# 2 703
И на мен Пепето ми е грозновата и физиономията и ме дразни (то и затова нито я следвам в инста, нито и гледам видеа), ама чак пък да ви се повръща. Погледнах въпросната снимка - еми най-обикновена, каквато (почти) всеки има с партньора си. Понякога се превземате обаче.

П.П. На мен пък мъжът и ми харесва и съм 100% сигурна, че ако не беше нейн мъж и на вас щеше да ви и нямаше да го плюете.

# 2 704
Мъжът и е абсолютен white trash..Гнусен до немай къде.. то не е рехава косица, розов ластик, ултра каруцарски татуси, бездарност, арогантност.. Мерси съм аз за такъв "мъж".
Aко и покажа на Пепа моя мъж, ще се гръмне ... Smiling Imp

А Пепа е грозновата, даже..айде, по-скоро  съвсем обикновена и с нищо неотличаваща се, но пък компенсира с нахалство. Наистина ми втръсна от нея. Адската досада е!

Последна редакция: чт, 25 апр 2019, 11:13 от Захир

# 2 705
Такова пиле имате ли МММММ?

# 2 706
  • София
Голямото пиле на снимката ли Laughing

КРР, не казвай на другите какво биха харесали и какво не. Аз такива индивиди не понасям. Нито като външност, нито като поведение.

Последна редакция: чт, 25 апр 2019, 11:16 от The Catcher in the Rye

# 2 707
Блудкав ми е ФилипЧО. Ако се разминаваме по улицата, не бих го погледнала даже. Напомня ми на Последния ергенски запой, в който тъстът не харесваше зет си и го наричаше с името на някакъв скашкан, безвкусен ориз. Е, такъв ми е мъжът на госпожа Пепе.

# 2 708
Много нечистоплътни са на тая снимка. 🤢 Фичо не знам защо толкова обича да се показва гол до кръста, физиката му е като на 15годишно, с тези кекави ръчички. След някоя и друга година ще заформи и коремче и вече ще е...

С тази прическа, да не загатва, че и той ще почне да промотира джуфки. Явно вече е семеен бизнесът. 😁

# 2 709
  • Пеликания
Много ми допадат видеата на тази Taina. Не се оправдава с 10-те си деца, че няма време за еди какво си. И за годините си изглежда адски добре.

https://www.youtube.com/watch?v=leS7KqxwGzk

# 2 710
  • София
Много ми допадат видеата на тази Taina. Не се оправдава с 10-те си деца, че няма време за еди какво си. И за годините си изглежда адски добре.

https://www.youtube.com/watch?v=leS7KqxwGzk

Божеее, вярно са 10! Само като прочетох рутина с 10 деца и с ужас спрях видеото Joy

# 2 711
Ами ето... на мен тази жена ми е неприятна. Гласът й ми е супер муден и изнервящ, а цялото семейство изглежда като хипита,  които се свързват с облаците и луната. Представям си ги как ходят по памучни дрехи с веници на главите по изгрев, за да си отворят чакрите.
Иначе децата им са красиви. Те също са красиви хора. Вегани ли са? Изглеждат като вегани.

Колкото до Пепе, единственото, което ме дразни в снимката е филтъра и рекламата. Иначе в крайна сметка тя си го обича и той нея, не бих си позволила да коментирам дали са грозни или не. Това касае тях. Но ако не беше реклама, щеше да има много повече успех. Виж, Томас Сабо са ми непоносимо грозни :Д

# 2 712
Животът ми е прекрасен, благодаря! И не, не е омраза. Просто са адски неприятни, а ми изскачат отвсякаде, смятам, че имам право да имам мнение и то понякога е такова. Тук са изписани и много по-неприятни неща, не знам защо се хващаш за моето мнение.

# 2 713
На мен Фичо ми прилича на героя на Брад Пит от Гепи - циганин боксьор Grinning

# 2 714
Веган са Тайното семейство. Хич не са ми симпатични, не понасям силно религиозни хора (мой си проблем) и тези са ми точно като някой култ - болни мозъци, нищо че се правят на хрисими и добри. Имената пък са тотален freak show. Също му е супер парадоксално да представят като минималисти и веган от съображение към опазване околната среда и в същото време да са 10 деца.

Общи условия

Активация на акаунт