Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 5 / Април 2019

• 151 269
  • 3 187
  •   1
Отговори
# 2 715
Веган са Тайното семейство. Хич не са ми симпатични, не понасям силно религиозни хора (мой си проблем) и тези са ми точно като някой култ - болни мозъци, нищо че се правят на хрисими и добри. Имената пък са тотален freak show. Също му е супер парадоксално да представят като минималисти и веган от съображение към опазване околната среда и в същото време да са 10 деца.

Мда, значи правилно съм усетила. За последното само не съм съгласна, вероятно децата им няма да направят поражения на околната среда колкото една средностатистическа влогърка за целия си живот :Д

# 2 716
  • София
В същността си не отговаря на термина, защото той е и демографски обоснован и по- скоро отразява работническата класа, но в контекста на днешния жаргон- напълно. Раздърпан, безработен, бездарен и неспазващ неписаните социални норми.

# 2 717
  • Пеликания
Ами ето... на мен тази жена ми е неприятна. Гласът й ми е супер муден и изнервящ, а цялото семейство изглежда като хипита,  които се свързват с облаците и луната. Представям си ги как ходят по памучни дрехи с веници на главите по изгрев, за да си отворят чакрите.
Иначе децата им са красиви. Те също са красиви хора. Вегани ли са? Изглеждат като вегани.

Да, малко са странни с прекалено религозните си възгледи и всички да са облечени с дънки и бели тениски, и странния избор на имена на децата, но се радвам на такива семейства, които не се оправдават, че не им остава време за децата им, като сравним с Пепе, че постоянно остава децата си на бабата и не сме ги видели да отидат някъде на разходка с децата (като изключим моловете).

# 2 718
Breedlove така погледнато да, нищо не са едни 10 деца на фона на блогърите по света. 😂😂😂

Аз обаче имах предвид, че да си веган, камо ли пък минималист си е философия на живот, не само соево лате, авокадо тост и capsule wardrobe. Възгледите там са против прекалените консуматорство и популация. Гледах им влога за пазаруване - колкото и пестеливо да живеят, пак трябва да ядът и количеството боклук произведено за една седмица хранене е главоломно. Да не говорим за дрехи, обувки, транспорт и тн. Точно са ми като някакви сектанти. Тук ще спекулирам, но си мисля че е против възгледите им да се използват контрацептиви и затова толкова е родила, не чак от желание. Няма да е нищо ново все пак при доста фанатично религиозни хора е така.

Ако знаете Steven Colbert, той е най-малкият от 10 по същите причини.

# 2 719
  • Пеликания
Ето това е проблемо лице, но така като гледам, доста по добре е сега отколкото на това видео.

https://www.youtube.com/watch?v=Nj8NeLUeoiQ

# 2 720
  • София
Доста кофти е при нея, защото иначе има много красиво лице. Ивана и да нямаше пъпки, все тая.

# 2 721
Тук ще спекулирам, но си мисля че е против възгледите им да се използват контрацептиви и затова толкова е родила, не чак от желание. Няма да е нищо ново все пак при доста фанатично религиозни хора е така.

При тях не е така. Тя има 6 големи деца и 4 малки, които са родени доста години след първите 6. Бях чела, че тя си решила в един момент, че иска да има 10 деца до 40 и се присетила като била на 35-36. Всяко едно от малките е с по-малко от година по-голямо от следващото, за да се вмъкне в срока. Тази е много болен мозък за мен и абсолютен нарцисист. Мога да се обзаложа, че хич не са им такива розови нещата, каквито показват. Всичко е нагласено до последния елемент и хората по чуждестранните форуми ги бяха разобличили много добре.
Преди време писах доста за тях, не ми се повтаря, че и без това внесох смут с предположенията, които бях чела, че използват blanket training.

# 2 722
Пепе тотално заби с последното видео. Съдържанието беше по-скоро като традиционна статия от Космополитън.
Иначе - дълги обяснения за това колко здравословно яде, но всъщност постоянно яде навън. Дори да ядеш в Хлебар или Веган парадайз (уотевър), нямаш контрол върху това с каква мазнина готвят и как е направено. По-късно в клипа тя каза, че най-здравословно е човек да си го приготвя вкъщи, защото има контрол върху това какво слага.. после се обяснява, че готви с мазнина, но иначе показва яйца без мазнина.. преди много рекламираше барчетата Ливит или както там се казваха, сега отрича такива барчета. Можело солети, ама да знае как се правят - че кой потребител знае как се правят солети?!?!
Понеже под наем били и не можели да въртят сложни манджи - ами ориз със зеленчуци, салати, печена риба, омлети, авокадо тостове и тн никак не са завъртяни.
И накрая - на мен тялото й не ми харесва, тя не е виновна за гените си, но за мен такова тяло се поддържа супер лесно.

# 2 723
И на мен ми е неприятна Пепе, дразни ме, че навсякъде се бута и отвсякъде изкача, но не е само тя. Валерито е същата, Денина Мартин и тя. И трите ми станаха неприятни и тотално са загубили първоначалната идея на каналите си. Техния живот е една реклама, лицемерие и фалш. Обаче - white trash, гнусни и там какви още думи използвахте...хора, каква е тая омраза и злоба, която се е насадила във вас. Непонятно ми е как можеш да използваш такива думи и да изпитваш такива чувства към хора, които не познаваш и по абсолютно никакъв начин не се отразяват на теб и ежедневието ти. Ще кажете - дразни ме, че са навсякъде и т.н. - ами и мен това ме дразни, затова съм отследвала всички в инста и изобщо не се интересувам от живота, медийните изяви и сторитата им. Честно, с тези думи и тази злоба си ви представям като една моя бивша приятелка, която по същия начин плюеше по мен и други хора, които гонят интересите си (каквито и да са те), докато тя си седеше удома, неправейки нищо, сливайки се с дивана. Недейте да събирате толкова негативизъм, отразява се единствено на самите вас Simple Smile

# 2 724
Изводът, който мога да си направя за българските влогърки е, че почна ли да им симпатизирам и да ги следя и да гледам всичко, много скоро ми опротивяват. Последните бяха Ралица и Стефи, но и двете нещо ме напрягат вече. Ралица с последните си драми доста ме разочарова. Наистина смятах, че това е жена, която прави клипове за собствен кеф, щастлива е, самодостатъчна си е и няма нужда от харесвания, лайкчета, палци нагоре и само хвалби. Уви, объркала съм се. Стефи разбирам, че канала и инстаграма и' е козметика и обича да си угажда, ама прекаленото вманиачаване в дрехи/козметика също дразни. Не знам, така си го усещам, просто преди и' симпатизирах повече. Иначе мъжът и' ми е супер добричък и миличък.

Пепон преди години, като почна, ми беше симпатична, ама знаете как, като не се кефете на държанието на един човек, веднага и чертите му се променят. Изключително антипатично дребно и вредно създание, тия бумеранги докога ще ги говорим, поне да смени малко движението....

Последна редакция: чт, 25 апр 2019, 16:39 от VanillaPumpkin

# 2 725
  • София
Мъжът и е абсолютен white trash..Гнусен до немай къде.. то не е рехава косица, розов ластик, ултра каруцарски татуси, бездарност, арогантност.. Мерси съм аз за такъв "мъж".
Aко и покажа на Пепа моя мъж, ще се гръмне ... Smiling Imp

А Пепа е грозновата, даже..айде, по-скоро  съвсем обикновена и с нищо неотличаваща се, но пък компенсира с нахалство. Наистина ми втръсна от нея. Адската досада е!

Уайт траш?! Такава омраза към непознат, направо е страшно! Какво ти е направил толкова този човек, бе. Сигурно животът ти е тежък и затова си такава. И аз като Чери Лейди искам да съм блага и чувствителна, но ще вляза в твоя стил и направо ще ти кажа, че тези ти гнусни изказвания теб превръщат в боклук.
Хич и не си прави труда да ми отговаряш, защото аз като видя боклук на пътя си-не разговарям с него.

Абсолютно подкрепям. Откъде ги вадят тези епитети не ми е ясно, както и не ми е ясно защо трябва да бъдат обиждани хора, които никога не сме виждали на живо и НЕ извършват престъпления, защото не ги харесваме. Същото беше и с Майкъл на Елица преди време, но с други епитети. Иначе всеки да си харесва който иска. Аз Филип не го харесвам, харесвам си моя мъж, Том Харди и този от профилната ми.

А и е важно все пак дали на съфорумката е ясно какво точно е white trash като понятие...
Но все пак живеем в държава, в която обидите са като да си кажеш "добър ден" с някого!

# 2 726
Честно, не мога да разбера защо всички се потресаха точно от white trash. Голямо преекспониране пада. Това си се е наложило като нарицателно на определен тип хора и се използва доста широко. Да, не е най-милото определение, ама чак такова скачане, айде.. И не, аз не мисля, че Фильо прилича на white trash, на мен ми прилича на chav. Съжалявам, ако нараних нечии чувства.
Това ми напомни на онзи път, когато някой спомена, че Пепе се опитва да дои кравата (не помня точно контекста, но който знае израза може да се досети) и някой друг скочи възмутено, как можело жена да говори така за жена - без коментар.

# 2 727
Чак пък толкова да се захващате за израза White trash. Сега го погледнах като точна дефиниция - poor white people especially in the southern US, толкова да е обидно. 🙄 Аз го определям като ниско образован и невъзпитан човек, евентуално с криминално минало и зависимости. Еми първата част Филипчо я олицетворява едно към едно. Много селективно се забравят плюенето на семки и снимките със свалени долни гащи на тоалетната пред дъщеря му. Пепе може да го лансира колкото си иска за артистичен тип и даже художник, но за мен си чист селяндур и простак. Като ги видиш и как се хранят двамата класата рязко личи, ако ще до главите да са заринати в злато.

П. П. Виждала съм ги на живо не малко пъти, май това ме прави квалифицирана да коментирам. ✌🏻

Последна редакция: чт, 25 апр 2019, 13:47 от Emiliana V55

# 2 728
  • София
Ами дайте да се обиждаме тогава на воля. Ако аз на вас ви кажа, че сте бели боклуци понеже пишете в бг-мама вместо да си гледате децата, как ще реагирате? Или ако се разминем по улицата? Ще го проверите в гугъл, ще си кажете "ами то не е обидно, ама аз не живея в US" ли?

Хипотетично питам.

# 2 729
Явно този ивент снощи на Джими Чу е бил голяма работа за нашите влогъри. Само се надявам това стори/бумерангче на Полинасофия да е само за инстаграм..

Общи условия

Активация на акаунт