Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 5 / Април 2019

• 151 252
  • 3 187
  •   1
Отговори
# 2 745
Тези дни и аз питах за билборда на Рода дали са те, че в бързината не успях да го видя хубаво.

Последната реклама на Пепе чак ми напряга очите, цветовете са ужасни.
И не си обяснявам защо в рекламите си слага хаштаг familygoals, familyfirst ?!?

# 2 746
Пепе и Филип се възхищаваха на някакви бижута от Uno de 50 в някакво стори миналата седмица, ама очевидно не им е вързала колаборацията, та са се пренасочили към Thomas Sabo.
Снимката е наистина с ужасни цветове, поне на моите устройства. Напрягам се да видя бижутата, но не успявам. Приличат ми на някакви тенекии, а аз харесвам Thomas Sabo по принцип.

# 2 747
Вместо да им платят за реклама, трябва да си искат компенсация. 😁

# 2 748
Явно този ивент снощи на Джими Чу е бил голяма работа за нашите влогъри. Само се надявам това стори/бумерангче на Полинасофия да е само за инстаграм..

Голям праз, изпила е чаша вино. Позволено е!

# 2 749
Това и аз мислех да го коментирам и забравих.
Не виждам нищо нередно, това като гледам даже не е и истинско вино, както казва ММ и все ми се подиграва, че пия плодови бъркочи, дето били за безалкохолно според него. 😂

# 2 750

П.П. На мен пък мъжът и ми харесва и съм 100% сигурна, че ако не беше нейн мъж и на вас щеше да ви и нямаше да го плюете.

Фичо ми е неприятен, без значение чий мъж е и дали въобще е мъж на някоя. Физиката му наистина е детска, хилава и неатрактивна като на жена му. Татусите му са като картините - не е сигурно за какво иде реч и като цяло е една голяма цапаница. Но дори да беше някой оформен мъжага, спретнат и добре облечен, моментът с плюенето на семки на центъра на София затвърди у мен убеждението, че тя просто си е хванала един датски селяндур. Такива с лопата да ги ринеш.

# 2 751
  • София
С фадрома. Mr. Green

# 2 752
От Фичката лъха на халосан турист, открил своя рай, разбирайте своя безкраен Слънчак. И в тази лекота на ежедневието люпи семчици, мисли си за аутфита си, маца някакви неща, докато амбициозната майка-кърмилница се напъва да ни се доказва.
В един момент на Фичката ще му писне от Слънчака и ще се преориентира към друг "курорт", то просто си му личи. Ама Пепе хем амбициозна, хем заета, хем влюбена и самовлюбена и не й остава време да прочете какво пише на челото на Фичо.

# 2 753
не знам забелязвате ли сълзичката на Сиена... детето плаче или е плакало, а Пепе се е ухилила до него и го снима, най-добрата майка безсъмнено....

# 2 754
Много сладко дете, но Инстаграма на мама не може ли да почака малко, даже сълзите не ѝ е изтрила.

# 2 755
# 2 756
Това е доста тъпо.😣 Сълзи по лицето и подозрителна влага под носа, а тя се захилила като зелка.
Обаче зъбите и' са много хубави, ако са така подредени без брекети, това вече е добра генетична лотария.

# 2 757
Много вярно ще излезе приказката, че душата краси човека. С цялото това поведение, което демонстрира толкова  погрозня в моите очи. Вече виждам само една фалшива зъбата усмивка, изпито лице, изпъкнали вени и сухожилия. Сиена е бижу обаче, дано не прилича на нея или баща си.

Последна редакция: чт, 25 апр 2019, 20:34 от Emiliana V55

# 2 758
Видяхте ли "дребния шрифт" във видеото на Ивана относно пресата за коса? Grinning

Иначе под самото видео :

# 2 759
Детето реве,ама мама за реклама на джуфка е готова за снимки.После защо остри думи.Ми тя си продаде ...... Пепка,ей за това!

Общи условия

Активация на акаунт