Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 5 / Април 2019

• 151 274
  • 3 187
  •   1
Отговори
# 2 760
Детето реве,ама мама за реклама на джуфка е готова за снимки.После защо остри думи.Ми тя си продаде ...... Пепка,ей за това!

Кофтито е, че не продава себе си.

# 2 761
Много ми е изкуствена усмивката на Пепето. Сякаш само устата и се разтяга и чувството не успява да стигне до друга част на лицето й. Малко като автомат действа - види ли насочен към нея обектив, разпъва устни, показва зъби и очаква да й повярват, че е искрена.

# 2 762
Сега погледнах на Ивана видеото за някви маратонки и дрехи. Сериозно ли така ходят облечени младите жени, ужасни комбинации показа. И тези дълбоки дънки с огащена блуза бррр май съм изостанала с модата.

# 2 763
  • София
Платформите отново са на мода, заедно с мега-дълбоките панталони...

# 2 764
И две гигантски фиби Wink
Вчера Банда Банда беше с такава при Гала

# 2 765
Не копирайте щипките за пране за коса на нло! Grinning

# 2 766
Не копирайте щипките за пране за коса на нло! Grinning
Pelli, фенка съм ти!

# 2 767
Еее, тя Нилото бая късно се окичи с тях.

# 2 768
Говорим за едно и също нещо при всички тях

# 2 769
  • София
И две гигантски фиби Wink
Вчера Банда Банда беше с такава при Гала

Леко абсурдни са ми тези щипки... Аз съм човек, който до ден днешен не е спирал да носи диадеми. Имам каквито цветове се сетите и си ги нося ва всичкото отгоре с панделки, без панделки, червени, жълти, тюркоаз. Обаче тия фиби ли са, кво са и аз ги мернах... и не мога да повярвам, че някой би си турил такова чудо на главата.
То дори не оформя прическа. То просто е цвъкната пластмаса. Китайска долнопробна пластмаса...

# 2 770
  • София
Еее аз  като бях 7ми клас бях цялата накичена с такива фиби, сега чакам и тия тип въшки да се върнат на мода и ще е всичко точно. За момента модата се движи около ранни 90те, ще стигнем и 00's

# 2 771
Вчера на улицата видях едно момиче с такива фиби... Ми то не стига, че седят безумни грозно ами са и като извадени от Лъки бой. 😁 😁

# 2 772
На Мария от Лондон и е на Гучи фибата. Joy

Мери Стеф с каква ли цел показва всяка изчистена повърхност у тях? Ясно е, че има деца, които драска и цапат, ама чак такова постижение ли е, че има десет сторита преди и след?

# 2 773
Казах ви, ще хвана нишата тя.
Ама ме дразни с всяко чистене шернато е ИГ

# 2 774
https://www.youtube.com/watch?v=Vyebt1b9Ly4 Честито Grinning всичко , което може да искате от Валери сега - фибички и Jumbo Grinning

Общи условия

Активация на акаунт