Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 5 / Април 2019

• 151 300
  • 3 187
  •   1
Отговори
# 2 775
Expectations
Ивана от последното й видео от вчера

Vs

Reality
Ивана от днешния влог на Валери

# 2 776
  • UK
https://www.youtube.com/watch?v=Vyebt1b9Ly4 Честито Grinning всичко , което може да искате от Валери сега - фибички и Jumbo Grinning

кАжи честно Sweat Smile   

А Ивана много хитро е написала с лупата, че е получила заплащане за видеото, хем да не си личи, хем да не каже някой, че не го е споменала. Направо нямам думи. Тя и хаштага ad си го крие сред милионите хаштази под снимките.. Dizzy Face Ели примерно ми е направило впечатление, че винаги пише ад с големи букви, за да е ясно, ма Иванка явно я е срам.

# 2 777
Гледах Валери, не съм учудена от това, което показа, събития, джъмбо, поредната нелепа диадемка, сухи шампоани. Тоя път беше пудра обаче. Но не това ме впечатли, впечатли ме спрейът за дълбоко почистване на скалпа от натрупване на сухи шампоани. Сериозно ли продават и такива продукти? Водата толкова ли е страшна, че трябва нон стоп да се ползват сухи шампоани пък и детокс на скалпа да се прави от тях?
Валерката редовно залива аудиторията с алтернативи на обикновения шампоан.

# 2 778
С тези фибички май се цели възможно най-близко наподобяване на аниме героини.

За мен дълбоките дънки все пак са по-стилни от некомфортните ниски талии, които правят тялото да изглежда свлечено, а като се наведеш да ти се вижда голото трибуквие. Според мен ниската талия е модна безумица, нищо, че имам и такива панталони.

# 2 779
От Фичката лъха на халосан турист, открил своя рай, разбирайте своя безкраен Слънчак. И в тази лекота на ежедневието люпи семчици, мисли си за аутфита си, маца някакви неща, докато амбициозната майка-кърмилница се напъва да ни се доказва.
В един момент на Фичката ще му писне от Слънчака и ще се преориентира към друг "курорт", то просто си му личи. Ама Пепе хем амбициозна, хем заета, хем влюбена и самовлюбена и не й остава време да прочете какво пише на челото на Фичо.

Ахахахах смея се със сълзи  Joy

# 2 780
https://www.youtube.com/watch?v=Vyebt1b9Ly4 Честито Grinning всичко , което може да искате от Валери сега - фибички и Jumbo Grinning

Йееееееее!
А заглавната анимацийка за т.нар. влогстър (wtf?) е като свалена от baby tv.
Joy
Чудя се, съвсем скоро като удари трийсетака, дали ще мине малко на следващото ниво и докога смята да се държи като 16- годишна.

Последна редакция: чт, 25 апр 2019, 23:41 от tuali

# 2 781
От на Валерие влогчето не знам на какво събитие на Лореал са присъствали, но смачканата от седене рокличка на тази незнайна госпожа нещо много ме отблъсна. Очаква се прилежен вид от хора, които презентират каквото и да е било... Всъщност подобна гледка не би ми била приятна и в градския транспорт Simple Smile

# 2 782
Това Елза Парини в гръб ли е?

# 2 783
  • Пеликания

Взела си ръкавици, за да боядисва яйца, защото й било "изключително неприятно" когато се изцапала с боя за яйца, че "после докато се измие" Rolling Eyes Сигурно и бели яйцата с ръкавици, че нали пак цапат.

# 2 784
  • Пловдив

Reality

Тия двете лелки от хор за "стари градски песни" ли са?
Всички тия продукти които плескат по лицата си и са се превърнали в опитни зайчета, тотално ги състариха.
След година-две ще трябва да започнат да ни рекламират къде правят лифтинги.

Последна редакция: чт, 25 апр 2019, 23:21 от Feis

# 2 785
Ето, бе..Барт Симпсън..ей за това не в гледам тая Ивана. Толкова ми е неприятна, че няма как да я изтърпя. Как може да се има за красива чак не знам.

# 2 786
  • София
Какво е кацнало върху косата на Валери?!?

# 2 787
Пепа е като тия циганки, които просят по улицата с бебетата в ръце.

Reality
Скрит текст:

Тия двете лелки от хор за "стари градски песни" ли са?
Всички тия продукти които плескат по лицата си и са се превърнали в опитни зайчета тотално ги със стариха.
След година-две ще трябва да започнат да ни рекламират къде правят лифтинги.
ХХАХАХАХАХХАХ неееее егати ужаса

# 2 788
Хор да стари градски песни 🤣🤣🤣 ревааа  нямам търпение да видя какво мога да си купя от Джъмбо толкова се вълнувам ❤️❤️❤️

# 2 789
Валери вярно много състрарена изглежда на тая снимка, май е и наедряла. С този хубав ген за тяло е срамота да не може минимално да поддържа форма.

Джъмбо трябва да го забранят със закон. Може ли да претендираш с вкус и да съветваш за красота и в същото време да трупаш китайски боклуци. А фибите са баш като зрънчо. Поне не е дала стотачки като Мара за Гучи фибачка. 😁

Общи условия

Активация на акаунт