Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 5 / Април 2019

• 148 376
  • 3 187
  •   1
Отговори
# 2 955
Да, гробищата из Дания и Германия имат по-различен вид от българските, но за мен е проява на неуважение на такъв празник да ходиш на разходка с любимата там. На техния Великден трапези и празник, на ортодоксалния - романтични гробища. Аз досега не съм се съгласявала с постовете тук колко е тъжна, страдаща и копнееща за пръстен докато той пет пари не дава, ама днешното ми е малко като черен хумор.
Интересно ми е колко от потребителите днес празнично направиха по едно кръгче под ръка с любимия из гробищния парк, понеже са излезли от панелката?
Не ми допада, че Полина пие алкохол. Може 5% да е, ама ги има. Да, нейно решение е, но според е прокламиране на нещо вредно, както возенето без столче в кола.

Ако някой се е припознал,не е мой проблем.Simple Smile Просто казвам,че нещата навсякъде са различни,пъстри даже и странни..Но са спецификата на дадено обществото,и са интересни. Човек е хубаво, да прочете предварително ,да се обогати, да се поинтересува,отколкото да говори глупости..: )) Поздрави !

# 2 956
Относно Полина, ок, щом е преценила, нека си пие нискоалкохолното вино.
Друго не мога да разбера - наясно е, че това е малко щекотлива тема и няма как да не получи критика. Значи, или пуска сторита за да се шуми около нея и не и пука от критика (до тук с “Ама то горкото може и да чете и да му стане неприятно”), или рекламката е по-важна от добрия и имидж. И в двата случая, не ме кефи. Много неприятна особа.

# 2 957
Това с виното ако е реклама, им се чудя на тия рекламодатели толкова ли нямаше небременна инфлуенсърка, та точно на Полинка дадоха вино.

# 2 958
Не е официален канал на Ейвън,жената се е захванала да прави ревюта на продукти и каталози,за което респект.Но малко да се шлифова.

# 2 959
Много са ми смешни жени, които се правят на мили пред мъжете, за да ги умилостивят. Не можеш да се правиш на друг безкрайно и да мякаш и писукаш като синигерче. Кога тоя човек ще е опознае?

Напротив, има жени цял живот си мяукат така на мъжете. Имат си "глас за мъжа ми", "глас за котето и кучето", глас за всичко друго. Това мяукащото винаги ми е много странно, този мъж не забелязва ли като му вдигат октава нагоре и ако да, как му се струва?! (нормално, дразнещо, не му обръщат внимание).

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 14:41 от tuali

# 2 960
Не мога да си представя такова изкуствено държане и то с човека, с когото живея.
Добре, че моя си ме знае, че  съм извън орбита. Laughing и такива мяукания са ми чужди.

# 2 961
  • UK
Тя Полина бременна рекламираше дамски превръзки, що да не рекламира бременна и вино?

И все пак любима от нейните реклами ми е тази, в която рекламираше броколи. JoyJoy

# 2 962
Скрит текст:
Да, гробищата из Дания и Германия имат по-различен вид от българските, но за мен е проява на неуважение на такъв празник да ходиш на разходка с любимата там. На техния Великден трапези и празник, на ортодоксалния - романтични гробища. Аз досега не съм се съгласявала с постовете тук колко е тъжна, страдаща и копнееща за пръстен докато той пет пари не дава, ама днешното ми е малко като черен хумор.
Интересно ми е колко от потребителите днес празнично направиха по едно кръгче под ръка с любимия из гробищния парк, понеже са излезли от панелката?
Не ми допада, че Полина пие алкохол. Може 5% да е, ама ги има. Да, нейно решение е, но според е прокламиране на нещо вредно, както возенето без столче в кола.

Ако някой се е припознал,не е мой проблем.Simple Smile Просто казвам,че нещата навсякъде са различни,пъстри даже и странни..Но са спецификата на дадено обществото,и са интересни. Човек е хубаво, да прочете предварително ,да се обогати, да се поинтересува,отколкото да говори глупости..: )) Поздрави !

Кой спори, че са пъстри културите и това не е лошо? Моята теза е, че когато двама представителя на две пъстри култури живеят и градят нещо заедно, единият представител прави стъпки, за да се впише и да опознае другата пъстрота, то е тъжно неговата да не бъде оценена и поощрена. След гробищата, следващото стори показва как той не и вярва, че хората се борят с яйца в България. Съжалявам, на мен подобно демонстриране на незаинтересованост от света на любимия не ми допада и го намирам за неприятно, а и грозно. Нуждата да прочетеш и да се обогатиш е още по-голяма, ако създаваш семейство с човек от друга държава, корени, традиции. Ако твоя приятел празнуваше Байрам или Ханука нямаше ли да се поинтересуваш малко?
Твърде много ми идва тази студедина, граничи с непукизъм и пренебрежение.

# 2 963
# 2 964
  • София
Христос воскресе!

Каква е тая фуста в отровно зелено от Мара, дали е нов модел на шанела Grinning
Скрит текст:

Не е Шанел, а Зара. На мен много ми "харесва" нейната цялостна визия в това стори, а най-много черните чорапки и обемните безлично бежови пантофки.

Очевидно още не е изкарала за маркова дрешка Шанел или Диор и кара само на конфекция.
Видях, че на РД беше с рокле от H&M.

# 2 965
Скрит текст:

Кой спори, че са пъстри културите и това не е лошо? Моята теза е, че когато двама представителя на две пъстри култури живеят и градят нещо заедно, единият представител прави стъпки, за да се впише и да опознае другата пъстрота, то е тъжно неговата да не бъде оценена и поощрена. След гробищата, следващото стори показва как той не и вярва, че хората се борят с яйца в България. Съжалявам, на мен подобно демонстриране на незаинтересованост от света на любимия не ми допада и го намирам за неприятно, а и грозно. Нуждата да прочетеш и да се обогатиш е още по-голяма, ако създаваш семейство с човек от друга държава, корени, традиции. Ако твоя приятел празнуваше Байрам или Ханука нямаше ли да се поинтересуваш малко?
Твърде много ми идва тази студедина, граничи с непукизъм и пренебрежение.

Интересното е ,че тя самата  качва видеата..или е леко глупова или найстина не вижда проблема, който виждаме ние..

# 2 966
Голяма работа, че на някой не му пука за традициите. Ако двама души (независимо дали са от различни култури или от една култура) ще градят семейство, по-важно е да си изградят собствени моменти и поводи за празнуване. Това е по-красиво, лично и уникално от всеки "масов" празник.

# 2 967
  • София
Да, ама не е готино единият да се адаптира за всичко и да се слива безгласно и безцветно с чуждата култура, а другият да си стои така и да води гаджето да търсят от къде да ексхумират Исус.

# 2 968
Ако се върти целодневно така,би обяснило много неща за нея.
Полина хич не й дреме от каквото и да е.Не е човек,който се впечатлява от критика.Освен това според мен си пийва вс вечер по малко.Просто подчертава на простолюдието,че е над нещата и знае , без да й дават акъл
Спасителю...😂😂😂

# 2 969
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Толкова да харесвам Ели и същевременно толкова да ме дразни как говори с приятеля си... Защо си променя така гласа??? Звучи толкова пискливо и неестествено, не бих издържала и една минута да я слушам така.

Поради тази причина спрях да я гледам.Такова целуване на дупето на гадже не съм виждала никога досега.Никакво себеуважение не намирам в нея.Лигаво говорене,натегачка,целия й живот се върти около един мъж,драпа за брак като удавник за сламка..
Наистина не разбирам подобно поведение.

Общи условия

Активация на акаунт