Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 5 / Април 2019

• 148 366
  • 3 187
  •   1
Отговори
# 2 985
Ужасни са фибите. Някои хора са готови да сложат всичко, което се води “модерно”.

# 2 986
Ели и Майкъл от колко време са заедно, че той чак сега разбра за традицията с яйцата?
Полина, изобщо не искам да я коментирам с консумирането на алкохол. Само ще кажа, че все повече се убеждавам, че има за какво да не я харесвам. По-добре наистина да не пиша друго, защото ще взема да я засегна, а все пак е бременна (да не забравяме Smirk) Close
Тези кичозните фиби, все едно от царевични пръчици са им се паднали Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 987
https://www.youtube.com/watch?v=C-NUuzNASfY

Уникално видео - нищо не се видя от самия офис, но пък тя се возеше БЕЗ колан, отделно заедно с колегите си били чистили офиса за "сплотяване". Ние си имаме чистачка просто. В страхотна фирма работи явно.

# 2 988
  • Русе

Уникално видео - нищо не се видя от самия офис, но пък тя се возеше БЕЗ колан, отделно заедно с колегите си били чистили офиса за "сплотяване". Ние си имаме чистачка просто. В страхотна фирма работи явно.
Аз даже си помислих да не би да прави реклама на автомивката , много ,,празно видео,, ....

# 2 989

Още от преди не мога да я понасям с тази логорея, с този сладникав говор и тук там не може да изрече правилно Р-р-р . Не ми допада с нищо.

# 2 990
Полина така или иначе не мога да я гледам, но това с алкохола малко не го разбирам. Като бях бременна и глъдка не съм си позволявала, а вече няколко пъти съм засичала Полина с алкохол в инстаграм сторитата

# 2 991
Една дама, която следвам в ИГ , също ѝ се е разгневила

# 2 992
  • София
Ни от глъдка, ни от глътка нещо би станало. Но не одобрявам всекидневно или дори седмично пиене. 1-2 пъти в 9 месеца не е болка за умиране, но нейното май не е такова.

# 2 993

Още от преди не мога да я понасям с тази логорея, с този сладникав говор и тук там не може да изрече правилно Р-р-р . Не ми допада с нищо.
Оххх, това ррр. Ами не го можем пък. Кажи "риба" - Еми попче. Казах го. Айде сега. Grinning
Категорично против алкохол при бременността. И не, ако не страдаш от алкохолизъм, можеш да се сдържаш. Майка ми спря да пуши и пие не само по време, но и пет години след зачеването на братчето ми. И не е пример, дори мисля, че е в огромното мнозинство. Българката е добра майка. Дано това не стане мода.

# 2 994
Мен ме очуди,че Полина ще ражда в държавна болница.

# 2 995
Как може улегнали (ужким) жени да си слагат подобни грозотии по главите не ми го побира умът. Тук сме като в страната на клонингите, една инфлуенЦърка ако се барне с някакъв аксесоар, като тия фиби, или пък дреха, масово после по нея започват и другите, като в матрицата... То да беше нещо красиво, ми то лъха на евтинийка отвсякъде.
Валерката не ги свали тия фиби, милата хич не приема, че вече не е дете.
Всичките са фешън, ляйфстайл блогъри и влогъри, то пък един фешън, един ляйфстайл! Грозни фиби, боклучави дрехи, прическата се сменява, само когато някой им предложи "колаборация", ноктите по същия начин, събитията са с цел да се нахранят и да посъберат неща за giveaway. Хвала на таквизи фешън и ляйфстайл коучове! Велико съдържание.

# 2 996

За 1.70 всички медийни звезди станаха топ КИФЛИ, но с перли на главата... 🤭😂😂😂

Оууу, благодаря за инфлуенцването 😂 веднага си поръчвам!

Къде ще ражда Полина?

Пепето пак са навън в мола 😀 как не й е съвестно да висят нон стоп в прохоляка тия деца...

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 18:42 от Ванилия*

# 2 997
Скрит текст:

За 1.70 всички медийни звезди станаха топ КИФЛИ, но с перли на главата... 🤭😂😂😂
Има по-хубави моделчета, чак си харесах.
Скрит текст:
И аз гледах на пепе детето на разходка в мола, децата са по парковете играят те в мола....тъжно.

# 2 998
Аз нямам против , че Ели се старае - смятам това за чаровно без значение дали Майкъл я обича или не.
За мен се иска голямо усилие да се поддържа дом и кухня и й прави чест , че се опитва.
Също няма лошо да иска да е булка - и аз искам , но други неща ( като например че не съм в добри отношения с баща ми) ме спират.
Ели и тя има семейни проблеми - нормално е да не предприеме тази крачка.
От влогърките тя най- ме вдъхновява - не Пепе със нейния льольо. Майкъл се вижда че работи здраво и упорито.
Колкото до мяукането е по-скоро навик, но ми прави впечатление , че мъжете харесват такава интонация.

# 2 999
  • Canada
Една глъдка глъднах по време на цялата бременност, за да опитам това вино става ли за готвене аджеба или да го хвърлям. Клипчето на Герито ме подсети, че трябва да си измием колите. Да вземе да направи едно и за смяна на зимните гуми...

Общи условия

Активация на акаунт