Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 5 / Април 2019

• 148 365
  • 3 187
  •   1
Отговори
# 3 000
Една глъдка глъднах по време на цялата бременност, за да опитам това вино става ли за готвене аджеба или да го хвърлям. Клипчето на Герито ме подсети, че трябва да си измием колите. Да вземе да направи едно и за смяна на зимните гуми...

ГлъТка или не, не е хубаво да се пие и пуши по време на бременност. Както и да бъдеш пасивен пушач, но това вече е трудно да се избегне в нашата страна.

А забелязахте ли на видеото на Полина с роклите как се навираше супер много в камерата сякаш точно бюстът и да изпъкне? На мен такива увиснали цици хич не ми харесват, пък ако ще и като дини да са.

Но номер едно противно у нея ми е усмивката. Много и е крива.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 17:09 от Анонимен

# 3 001
  • Canada
По принцип съм против пиенето и пушенето. Особено по време на бременност. Това за глъДката не стана ли ясно откъде идва?

Аз не забелязвам увиснали цици. Забелязах бременна жена с рокля на точки.

# 3 002
По принцип съм против пиенето и пушенето. Особено по време на бременност. Това за глъДката не стана ли ясно откъде идва?
Не стана. Забелязах още една потребителка да го ползва, но не долових сарказма в твоя пост. Другият път по-смело натъртвай. Simple Smile

# 3 003
  • Canada
Смелост не ми липсва. Laughing

# 3 004
  • София
Колкото до мяукането е по-скоро навик, но ми прави впечатление , че мъжете харесват такава интонация.
Да, ако си търсят трофейна съпруга, която да им четка егото и обувките.

# 3 005
Аз нямам против , че Ели се старае - смятам това за чаровно без значение дали Майкъл я обича или не.
За мен се иска голямо усилие да се поддържа дом и кухня и й прави чест , че се опитва.
Също няма лошо да иска да е булка - и аз искам , но други неща ( като например че не съм в добри отношения с баща ми) ме спират.
Ели и тя има семейни проблеми - нормално е да не предприеме тази крачка.
От влогърките тя най- ме вдъхновява - не Пепе със нейния льольо. Майкъл се вижда че работи здраво и упорито.
Колкото до мяукането е по-скоро навик, но ми прави впечатление , че мъжете харесват такава интонация.

Харесвам Ели, тъй че мнението ми не е хейт. Едно е да се стараеш, друго е да се престараваш, сигурна съм, че не винаги й се иска да готви, да чисти и да подрежда. Човешко е, жени сме, не роботи. И аз съм с чужденец и в началото също му готвех български манджички и имах голям мерак да му покажа каква домакиня е българската жена и как жонглира с много роли (lol) 😁 Но вече сме си близки, когато ми е кеф - правя някаква глезотийка за хапване, но често имам работа и знам, че няма да ми се разсърди ако един ден не е почистено, сготвено и прочие. Когато съм заета, той готви. При Ели не го виждам този момент, което ме натъжава.

А отношенията с баща й не мисля, че играят някаква роля в това, че все още не се е омъжила за Майкъл. И аз вече съм на мнение, че чака неговото предложение с четири очи, в началото и аз отричах, но вече е повече от очевадно.

# 3 006
Ели му говори така на Майкъл, защото компенсира с мило гласче и лигавене факта, че няма какво да му каже - било то поради езикови бариери, било то поради липса на по-сериозна комуникация помежду им. Подозирам, че двойка делфини имат по-смислена комуникация от разговорите на Ели и мистър Бърч.

# 3 007
Боже момичета колко много ми липсвахте☺, последната тема не съм я чела, много сте изписали...
Имам питане относно сторитата в Инстаграм, следя всички влогърки там.
Та старите сторита ако някой не си ги е съхранил, можа ли да ги видя отново или не? Питам за едно стори на Гергана Димитрова, стана ми интересно, но преди няколко дни влизам да го прегледам пак, но тя не ги запаметява.Знаете ли дали могат да се гледат отново или няма шанс?
Случвало ми се е и с други сторита, виждам нещо, след 1 седмица ако искам да прегледам за някой нов продук, който са показали, тръгвам да ровя ИЗ сторитата и го няма. Сори ако питането ми е тъпо, но не съм много в час.

# 3 008
Боже момичета колко много ми липсвахте☺, последната тема не съм я чела, много сте изписали...
Та старите сторита ако някой не си ги е съхранил, можа ли да ги видя отново или не? Питам за едно стори на Гергана Димитрова, стана ми интересно, но преди няколко дни влизам да го прегледам пак, но тя не ги запаметява.Знаете ли дали могат да се гледат отново или няма шанс?
Случвало ми се е и с други сторита, виждам нещо, след 1 седмица ако искам да прегледам за някой нов продук, който са показали, тръгвам да ровя ИЗ сторитата и го няма. Сори ако питането ми е тъпо, но не съм много в час.

Ако човекът, който е публикувал сторито не го е запазил като “highlights” в профила си, след 24 часа го няма. Завинаги 😁

# 3 009
  • София

Сторита се качват за 24 часа, след което, така да кажем, се самоизтриват. Ако не е запазено като акцент, няма шанс да го намериш. Повечето си правят папки с акценти за отделните теми.

# 3 010
Много жалко тогава, защо си губят времето да пускат по 100 сторита на ден, а да не ги запаметяват.

# 3 011
Двама влогъри коментират родните влогърки. Grinning https://www.youtube.com/watch?v=uohQjcJ9wxU

# 3 012
И на мен ми стана много тъпо за децата на Пепе - пак в мола, а приятелките й им подаряват гланц за устни и о, странно, София не пищи от радост колко як подарък. Наистина не разбирам защо тя не ги води навън (не извън вкъщи, а извън сгради)?? Нали все обяснява за датския модел и как тя го е включила в нейния модел на възпитание. Може би трябваше да уточни какво разбира под “навън”.

# 3 013
  • Canada
Тя май по принцип си мечи като настъпано коте тая. Интонацията й също е дразнеща.

# 3 014
Ели, ако желанието ѝ наистина е пръстен, не знам дали не си пречи повече отколкото да си помага, като се прави толкова "удобна". Нейният Mr. Birch си е много добре: гледат го, хранят го, чистят му. Така сигурно може да си откара още дълго време в зоната на комфорт, далеч от сериозни отговорности. Дано да са на една страница в това отношение, защото друго впечатление остава.

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 18:02 от xxxvn

Общи условия

Активация на акаунт