Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 5 / Април 2019

• 148 276
  • 3 187
  •   1
Отговори
# 3 090
Тая Полина е много странна, вярно си прави тънките сметки, а пруска пари за смешни дрехи. Разбирам, че трябва да ѝ е удобно, но клинове и някой и друг панталон от Уайкики вършат същата работа.

# 3 091
Аз в момента чакам вече 4 часа при личния лекар,така че напълно разбирам Полина в този случай,изнервящо е.

# 3 092
  • София
За всички хора е изнервящо. Никой не обича да чака на опашки, но на практика хиляди хора всекидневно чакат.
Изобщо, някой уточни ли ми как ТОЙ  не обичал да прави нещо, което очевидно се налага на всички хора, си правя изводите колко е самонадеян и егоцентричен.

# 3 093
Всъщност конфликт май никога не е споменавала че има, а само че не са си близки с баща й и брат й.

# 3 094
Видеото на Полина и на мен ми е странно.
Разбира се, че не всеки може да си позволи частни прегледи, раждане в луксозни клиники, избори на екип и т.н., но наистина много сметкаджийско й беше цялото видео.
Както сте отбелязали - на фона на местене в по-голям апартамент, през ден-два поства какви дрешки си е купила и колко струват, маникюр, фризьор, почивки по Италия, Банско.... някак звучи кофти да пресмяташ всяка стотинка за бременността си.
Съгласна съм, че от друга страна човек трябва да подхожда разумно, защото наистина се навъдиха и не малко “лекари” търгаши, за които пациентите са просто касички с пари, но тя прекалено наблегна на това, че почти всичко й е безплатно и прозвуча кофти.

# 3 095
За мен не е правилно да нарича лекарите по имена. За всеки лекар си има и положителни и отрицателни мнения.

# 3 096
Дори Пепе се обличаше по - стилно когато беше бременна. Полина нещо тотално е в друго измерение.. След видеото - Ако търсите знак, това е той | НА БЛОГЪРСКО СЪБИТИЕ С МЕН | Jimmy Choo .. огладнях, почти не заспах.
Мисли да прави видео, в което сравнява астролозите и в което ни дава съвети кой астролог е по - добър.
10 мин - вижте, това ново заведение и после - елате с мен в леглото, че съм изморена.
Аз като съм скапана , не си нося с мен телефона за селфи или клипче в леглото.
След като гледах и на ВалериЕ новото видео, в което говореше  и в целия клип беше с маска на лицето, реших че БГ влогърите тотално са изкукали.
Скука, скука..
Вижтее новите пратки, вижте как ям и тн.
И на мен ми е супер странно, че по  думите на Полина 1 лев няма да даде за лекари и изследвания.
Има изследвания също, които са важни за някои майки, но не се покриват от Здравната каса? А феталната морфология? Не я виждам да клечи всеки месец при личния лекар за направления...
Малко или много всяка жена отделя някакви пари за лекари, изследвания, манипулации през бременността..
- С Айфон съм и Фурла, ама за лекари не плащам. АхЪ, ама друг пЪт.

# 3 097
То и тя дава пари, но сякаш водещото е как да спести някой лер. Феталните каза, че ги е правила.
Тя и при нейния доктор ходила на частно - но прегледът бил 20-30лв, а не като при другите по 90....

# 3 098
Кой пък взема 90 лв за преглед??? Аз съм давала 30 максимум и точно за фм , с диск с видео от прегледа на ехографа

# 3 099
Кой пък взема 90 лв за преглед??? Аз съм давала 30 максимум и точно за фм , с диск с видео от прегледа на ехографа
Вита - преглед, ултразвук и влагалищен секрет - 90 лв.

Спуках се да се хиля, тук коментират бг влогърките -
https://www.youtube.com/watch?v=uohQjcJ9wxU

# 3 100
  • Русе
В Тутракан , при доктрите Бойчеви , феталната е 70 лв; отделно изследването за Синдром на Даун и то НЕ е по ЗК, а обикновеният преглед е  50 лв

# 3 101
  • София
В Токуда първия преглед с ехограф е 95 лв., след това са по-евтини, но не помня вече колко точно.
Подходът не беше правилен според вд мен. Трябваше да каже, че е искала да използва пакета по ЗК, въпреки че е много оскъден и пак трябва да се доплаща. Но тя запопна да изброява лекари, които не работят по ЗК и да коментира дали са й допаднали и каква е цената на прегледите. Злепостави ги по този начин. За незапизнатите излиза че едните взимат страшно скъпо, а други евтино.

# 3 102
За всички хора е изнервящо. Никой не обича да чака на опашки, но на практика хиляди хора всекидневно чакат.
Изобщо, някой уточни ли ми как ТОЙ  не обичал да прави нещо, което очевидно се налага на всички хора, си правя изводите колко е самонадеян и егоцентричен.

Е с това няма да се съглася, не навсякъде и винаги се чака с часове. Нито възнамерявам да го приема за.нормално. Ако е нормално, защо записват часове? Говорим за рутинни консултации, не за спешни кабинети, патологични случаи и тясно специализирани доктори. Да оставим колко е готино да киснеш часове на едно място с големия корем, като често и няма къде да седнеш, пикае ти се през 20 минути + вероятно работиш.

# 3 103
Значи може да купи фуста за 90 еврозоната а не може да си направи преглед за 90 лв. И това не е всеки месец да дава 90 лв
Тъпо е да се правят сметки на чуждия джоб, но извинете..... Вино няма да пия, но ехография ще отида! Аз съм се следяла в Тутракан. И не съжалявам за нито лев , който съм дала за преглед. а мен беше важно да знам, че детето ми се развива добре, пък ако ще и да съм с дрехи втора употреба!

# 3 104
На мен тези двамата младежи изобщо не ми бяха забавни, не се засмях дори за секунда. Седнали да обсъждат момичетата като клюкарките пред блока, повечето от коментираните влогърки не ги харесвам ама изобщо, но пак на моменти пресолваха манджата. "ее брат, тая нема никъв задник, еее брат виж я на тая крака ѝ е огромен, бате, тая е мноо дебела, по-голема е от мен, аз харесвам красиви жени, ееее брат тая мноо се е замазала по снимките". Грозно ми е такова коментиране, особено от мъже. Мъжленца по-скоро.

Общи условия

Активация на акаунт